Sport og FitnessFodbold

Valery Petrakov, Biografi

Valery Petrakov - Rusland og den sovjetiske fodboldspiller og træner. Han spillede som en angriber. Han har titel af Master of sport i international klasse. I øjeblikket fører hun et hold af "Tom" af Premier League.

spiller karriere

Valery Petrakov - uddannet på Bryansk fodboldskole. I den lokale "Dynamo", og han begyndte sin karriere i en alder af 17. I to år holdt han holdets hjemby 29 optrædener og scorede 1 mål.

I 1976 modtog han en invitation fra hovedstaden "lokomotiv". Som en del af denne klub, gjorde han sit første hattrick i professionel fodbold. Tre mål scoret mod "Wings of Sovjet", at møde sluttede med 4 point: 0. Valery Petrakov spillede for "jernbanen" til 1980. I alt brugt 107 kampe, hvor scorede 36 gange.

I 1981, at den unge spiller debut i Major League hold af USSR mesterskabet - Moskva "Torpedo". I sin første sæson i det nye team kunne Petrakov regne med bronzemedalje, men på finish af mesterskabet holdet manglede 4 point, der overstiger grænsen trækker. Som et resultat, kun færdig i 5. plads. Gentag denne præstation var kun muligt i 1985. På dette tidspunkt havde "Avtozavodtsev" ikke have 4 point for at vinde medaljer. I alt "Torpedo" Petrakov Valeriy Yurevich holder 121 spil og scorede 33 mål.

I 1986 vender han tilbage til "lokomotiv", som stadig står i First League. Med omstruktureringen af begyndelsen af sin karriere i udlandet. Først i DDR holdet GSVG. Så, som i den tyske "Eintracht" fra Wernigerode og "Nordhausen". Afgående i 1992 på det svenske "Luleå".

USSR landshold

I 1978, Valery Petrakov, så en spiller af Moskva "lokomotiv", modtager et opkald op af Sovjetunionen. For landsholdet debuterede han i en venskabskamp den 5. april. Rival - den finske landshold - var ikke i stand til at gøre en anstændig modstand, led et knusende nederlag 02:10. Én bold indkasseret markant og Petrakov.

Igen i skjorte af landsholdet, optrådte han en måned senere i spillet mod Rumænien (1: 0). Disse to tændstikker og begrænsede sin karriere på landsholdet.

Som coach

Efter at have afsluttet karriere som professionel spiller, Valery Petrakov blive en fodboldtræner. Hans første hold - Tomsk "Tom". I 2001 udfører hun i første division. For to og et halvt sæsoner med klubben Valery Yu gør holdet fra overtallige midterste bønder i en af lederne af mesterskabet. To gange - i 2002 og 2003 - "Tom" tager den bronzemedalje, stoppe et skridt kort af tilladelsen til Premier League.

I 2004 Petrakov flyttede til eliten opdeling af russisk fodbold på egen hånd. Han er leder af "Torpedo-Metallurg", som senere blev omdøbt til "Moskva". I sin første sæson i Premier League tager ti hans hold Valery Petrakov. Træneren tager en "torpedovtsy" 9. plads.

Efter det, jeg har ændret en masse af de hold, der arbejder i Premier League og første division. Petrakov overskriften "Rostov", Vladikavkaz "Alan" Bryansk "Dynamo", "Khimki" Moskva "Torpedo".

I april 2016 for tredje gang i sin karriere, vendte han tilbage til "Tom" som mentor. Holdet sluttede på tredjepladsen i første division, og i play-offs mod Krasnodar "Kuban" vandt en plads i Premier League (1: 0, 2: 0).

Vinterpausen, "Tom" har forladt rang outsider, vandt i 17 kampe kun 2 sejre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.