HobbyHåndarbejde

Originale buketter af te med sine egne hænder

Gør gaver er at erhverve nye spændende former. Det bliver mere og mere populære trend design suiter, som omfatter udarbejdelse af en smuk sammensætning af slik. Hvor desserter og drikkevarer der. Buketter af te eller kaffe - intet mindre end den oprindelige gave. Jo mere der udfører en sådan sammensætning kan være ved dig selv.

Indsamling af basale og yderligere materialer

At arbejde som forlanges:

  • sæt af te poser, pakket enkeltvis;
  • chokolade, slik, trøfler i folie;
  • kunstige blomster eller spyd;
  • en kop te eller krus;
  • crepepapir;
  • en tynd wire eller tråd.

Fabrication processen med farve tepose

Først skal du finde deres vej i farverige pakker og beslutte, hvad farve vil dine buketter af te. Du kan lave en multi-farvede kronblade og plukke alle én farve, såsom guld. Spredt ud på bordet skitserer den fremtidige blomsterstand og det rette valg.

Kunstige blomster release af knopper, så kun små stiklinger af de øverste blade. Eller forberede andet materiale til stilkene - spyd eller stave af kobbertråd. Fit endda plastik sugerør til drinks.

Slik indpakket i en yderligere folie lag skarpe spidser udad for således at opnå ligheden uåbnede knopper.

Buketter af te består af flere farver. At de modtager, er det nødvendigt at bøje to øverste hjørne af hver pose mod hinanden, danner form af et kronblad. Tilslut flere kronblade fra bagsiden af hæftemaskine, bånd, eller hæfteklammer.

Det kan sammensætte en masse rektangulære lapper som beskrevet ventilator, varm lim eller tape under anvendelse floral pistol.

Indsæt i midten af blomsten te slik, efterlader lange tråde af snoet folie på bagsiden. Fastgør den lange ende, indpakning det omkring stammen. Lock tråd eller tynd wire.

Saml flere farver sammen og sat i et krus eller en porcelæn fad. I sidstnævnte tilfælde bunden af behovet for at sætte et stykke ler til stænglerne var glat og smuk, ikke sprawling i forskellige retninger.

De mest simple buketter af te på dette stadium kan betragtes som afsluttet. Gør dem hurtigt og klare opgaven næsten alle.

Yderligere udsmykning af crepe papir

Hvis den primitive option ikke er opfyldt, er det muligt at variere de dekorative tilføjelser af bølgepap, som ofte anvendes i blomsterdekorationer og forbliver efter farve. Bouquet af te, skabe sin egen, kan det være en rigtig kunst Artwork.

Papiret skal skæres i brede strimler. Hver sådan tape til at strække fra den ene side, glatning folden. Så pak omkring hver blomsterknopper eller gøre papir separat. Samle alle i én sammensætning og sted i en pose af blomster papir.

Denne udsøgte buket af te kan præsenteres for kolleger, at give amatør tærte drink eller blot anvendes som udsmykning af den festlige bordet. Derudover på anmodning af sammensætningen tilføjet til chokolade, slik, kaffe, kunstige blomster og blade. Masser af plads til selvudfoldelse er ubegrænset, det er en fantastisk måde at gøre en simpel, men effektiv gave med deres egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.