TravelingRejsetips

Berømte springvand i Dubai

Bygning, berømt i hele verden, er beliggende i centrum af byen Dubai på søen Burj Khalifa. Fountain i Dubai, som er udviklet af den amerikanske - WET design. Han fremhævede 25 farvede projektører og 6600 lanterner. Hvis vi taler om størrelsen af denne struktur, dens længde er 275 meter, og vandet stiger til en højde på 150 meter. Bevægelsen af vandstråler ledsaget af moderne og klassiske værker af arabiske og verdensmusik.

Singing Fountain i Dubai - det er en storstilet show, som fører til den ubeskrivelige glæde for tusindvis af turister. Vand visning begynder med udseendet af røg på vandoverfladen. På dette tidspunkt, de lysmaster på den kystnære slukket. Fountain i Dubai er synlig fra ethvert punkt i bredden af søen eller kvarterer i nærheden.

vand visning

De stråler af springvandet stiger ti meter op, bare at komme ind i rytmen af musikken. I sin skønhed, mange forskellige former og størrelser springvandet i Dubai er uovertruffen i hele verden. Hvert sekund hæver springvand i luften op til 83 tusinde liter vand, som danner finurlige figurer, rammer sine mange forskellige kombinationer af alle de tilskuere. Lys springvand lys synlige fra en afstand af 20 miles.

design funktioner

Springvandet består af en enorm mængde af vand robotter, der gør vand flytte til musikken. Disse robotter kaldes også vand skytter. Sådanne dele bruges meget sjældent, fordi indsprøjtningstryk tilstrækkeligt til at uddrive vand op til en stor afstand, har brug for en masse energi og tid.

Grafen viser displayet

Præsentation af spil af lys og musik, ledsaget af en dansende vandstråler, vises hver halve time i mellem 18 og 22 timer i hverdage. Weekenden præsentation varer en time længere. Alle andre viser udføres uden akkompagnement af musik. I dagtimerne, med omkring en time på dagen, kan du nyde to dagtimerne shows. Det er værd at bemærke, at alle besøgte Dubai fountain Vis kan se gratis.

De berømte syngende springvand er en af de mest attraktive og spektakulære seværdigheder i Dubai. Dagligt at se et stort show kommer til at tusindvis af turister. Det er en utrolig syn er uforlignelige med andre springvand, ikke kun i UAE, men i hele verden.

Til millioner af turister kan nyde den spektakulære live show er blevet brugt omkring 200 millioner $. Det er i dette beløb var der byggeri sang springvand.

rejsetips

Hvis du ønsker at nyde denne storslåede forestilling, vil du bemærke, at i aften showet ser meget lysere og mere attraktive end i dagtimerne. Om aftenen, ledsaget af en repræsentation af lyseffekter, og de syngende springvand er iriserende.

Desuden er ingen enkelt repræsentation gentager lyd og lys kombination af de foregående. Arbejdsgruppen beskæftiger sig med udvikling af produktioner, hver gang at skabe nye kombinationer af lys, musik og dans vandstråler. Det er derfor, folk, når besøgte Singing Fountain i Dubai, kom tilbage igen og igen. Hver gang det er en ny unik og utrolig smuk forestilling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.