HjemlighedHavearbejde

Zucchini "tsukesha": beskrivelse af sorten, især dyrkning og anmeldelser

Det er et diætetisk produkt med et lavt kalorieindhold rig marv indeholder vitamin og mineral kompleks. Antages det, at det er meget nyttigt for fedme, forskellige sygdomme, herunder sygdomme og lever, hjerte-kar-systemet og nyrer. Dette er en af de mest almindelige grøntsager. I vores land er det beskæftiger sig med dyrkning af næsten alle ejere af private grunde. En af de mest populære blandt russiske landmænd betragtes zucchini "tsukesha".

sortsbeskrivelse

Han er en slags kultur, som kaldes zucchini. Zucchini "tsukesha" - det er tidligt, produktiv, kompakt og velegnet til opbevaring sort. Det har en høj råvare priser og fremragende smag. Dens vigtigste egenskab kan kaldes fremragende modstandsdygtighed over for de fleste almindelige i vore haver sygdomme og skadedyr. Tilsyneladende, så mange mennesker foretrækker det på deres plots zucchini "tsukesha". Beskrivelse af dets frugt følgende: De er cylinderformet, malet i mørk grøn farve med små hvide pletter.

Den gennemsnitlige længde på ikke mere end femogtredive centimeter. Føtal glat overflade, hvidt kød, sprød og tilstrækkeligt blid. Den gennemsnitlige vejer omkring 0,9 kg.

Zucchini "tsukesha" skaber kompakte og let forgrenede buske. De gennemsnitlige høstudbytte kan ligge i området fra 6,5 til 12,5 kg per kvadratmeter. Fra fremkomsten af de første skud af denne grøntsag til den tekniske modenhed af frugten foregår omkring femogfyrre dage. Et højt indhold af tørstof gør det muligt at bruge de zucchini "tsukesha" både i hjemmet madlavning og til saltning og marinering.

Fordele klasse

Ud over sine bemærkelsesværdige og meget sjove navne, zucchini "tsukesha" og har flere ubestridelige fordele. Disse omfatter høj produktivitet, fleksibilitet og evne til at modstå langtidsopbevaring. En anden stor fordel er ejet af frugterne af denne kultur til at bevare smagen og ikke ru som et resultat af eskalerer. Denne funktion er især praktisk for de gartnere, der besøger dit personlige plot kun i weekenderne.

Hertil kommer, zucchini sort "tsukesha" refererer til tidlig modning. Og selv om det er tilpasset til dyrkning i åbent terræn, men vokser godt og bærer frugt i det lukkede. Alle disse fordele og bidrager så meget pop kultur i indenlandske haver.

Forbered dig på landing

Den vigtigste faktor til bestemmelse af timingen af lokalerne zucchini frø "tsukesha" i jorden er god progrevshayasya jord. Denne grøntsag afgrøde ganske krævende på kvaliteten og sammensætningen af jorden i haven. Det er derfor, lige før plantning til den obligatoriske jordforbedring. For eksempel i områder med tørvejord nødt til at gøre kompost eller humus, og en lille mængde jord ler. Hvis der er en sandet substrat i færd med at grave, anbefaler eksperter tilsætning græstørv og almindelig savsmuld. Leret og lerjord også nødt til at berige disse komponenter.

landing

Den jord til dyrkning af denne grøntsag kultur bør nøje gravet. Bedre at give fortrinsret til sites med en let jord, som i den foregående sæson voksede kartofler, løg, kål og bønner.

Plantning bør gennemføres, afhængigt af jord og klimaforhold i det første årti af maj. Deadline - medio juni. Teknologi plantning zucchini "tsukesha" på åbent terræn senge simple. Men det bør overholde følgende regler:

  • før anbringelse i jorden frø bør lægges i blød i en svag opløsning af natrium humate eller kalium;
  • gødninger skal anvendes direkte til hver plantning;
  • standard afstand mellem rillerne skal være inden for området 0,8-0,9 m;
  • afstanden mellem rækkerne - ikke mindre end en meter.

Det er meget vigtigt plantemateriale er ikke stærk begrave - på fire til seks centimeter, ikke mere.

Funktioner af dyrkning

Zucchini "tsukesha", af som dybest set kun positivt, noget mere krævende end konventionelle sorter af vegetabilske afgrøder. For sin dyrkning er nødvendigt at vælge et godt oplyst sektion. Jorden skal have en normal hastighed på surhedsgrad.

Yderligere pleje for denne grøntsag afgrøde løsne jorden mellem rækkerne, samt lugning, vanding og om nødvendigt, i dressing. Rigelige kunstvanding er nødvendig for at plante i den fase af blomstring og frugtsætning.

I denne periode, dårlig fodring producere flydende gødning, for eksempel phosphor-kalium. A før blomstring kan gøres flydende Mullein. Dette er en valgfri aktivitet, men det vil øge produktiviteten i planter.

Saml frugt

Eksperter kalder flere stadier af modenhed frugt zucchini "tsukesha". Til frisk konsum skal indsamles i løbet af "mælk" af modenhed, når vægten nået et pund. Den næste fase - den tekniske modenhed. Det sker, når frugten er moden, men frøene er endnu ikke fuldt modnet. I dette tilfælde zucchini "tsukesha" egnet til kulinariske behandling og yderligere opbevaring.

anmeldelser

Mange indenlandske gartnere har længe opgivet dyrkningen af sorter af denne grøntsag fletning kultur til fordel for en mere kompakt busk sorter. Blandt de sidstnævnte er domineret af pub "tsukesha". Anmeldelser af denne art for det meste meget god.

Sommer beboere mener, at dette er helt almindeligt i vores haver bush zucchini visning, der kombinerer flere faktorer: høj spiring, fremragende udbytte og smag af frugten. Skræl den yngre afgrøde af denne sort har en distinkt smuk grøn farve, det er tyndt og utroligt bud.

At dømme efter de anmeldelser, i betingelserne for dyrkning i åben mark på privat jord i forstæderne og regioner med lignende klimatiske parametre zucchini "tsukesha" former tilpasset i størrelse og attraktive udseende resultater. Vores gartnere overalt bruge dem til udarbejdelsen af mange retter og salater, for bevarelsen af vintersæsonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.