HjemlighedHavearbejde

Træ dzhida: hvad er det? Beskrivelse, funktioner i dyrkning og avl

Mere end 50 arter af træer og buske sorterer Loch, i Rusland vokser kun én - angustifolia. Hans have form også kendt som dzhida træ Bukhara. Dekorative blade planter med velsmagende og saftige frugter er termofile og kan ikke dyrkes overalt.

Oleaster: beskrivelse

Anlægget er en busk eller lille træ lav (3-7 m), undertiden med torne. For de unge skud er karakteristisk sølvgrå farve, for voksne - grå. . Blade yndefulde aflang-lancetformede stilke, sheathe en længde på 5-8 cm har dekorativt udseende: den øvre del - en grå-grøn, lavere - sølv-hvid. Spring træ dækket med mange små aksil blomster, der udstråler en behagelig og rig aroma. Smukke blade, formen af kronen og frugt - det er én ting, der dyrkes i haven ved træet. Jida bær dannes i august til oktober. I form, de vagt ligne havtorn, men mere trukket ud og farvet i en rig brun farve. Særligt populære frugt i øst som et krydderi til et udvalg af retter. De omfatter mere end 40% sukker, herunder glucose, sucrose og fructose. Derudover er der mineraler, organiske syrer, fosfor og lignende. D.

voksende placering

Alle træer og buske af slægten Loch er varme-elskende planter. Det område af deres levesteder er bred nok: Østeuropa, Asien, Iran. I Rusland, kan de findes i Kaukasus og i Altai Territory. dzhida træ mest behagelige følelse i en ørken klima, nær bredden af floder og søer. Den naturlige habitat det danner krat. For jorden planten er absolut uhøjtidelige, modstandsdygtig over for tørke og varme vind. Det bærer saltvand jord, med rigelige sand påfyldning begynder at danne mere birødder.

Træ er perfekt til dyrkning i kultur. Resistent over for forurenet luft, støv, sod, det overlever ikke kun i haver, men også i byens parker. Du kan oprette fra det en hæk, fordi det let kan beskæres, tidligt begynder at bære frugt og blomstre (3-5-th år af beplantning). Udviklet en stærk rodsystem tillader brug af træ som dzhida Watershield pochvoukreplyayuschego planter.

Valget af placering og plantning

Haverne er den mest almindelige Bukhara dzhida. Træet er uhøjtidelige, tørke-resistent og photophilous er en fremragende honning plante. Vælg en solrig jord for ham. Fordringsløs til anlægget jord har evnen til at fastsætte atmosfærisk kvælstof ligesom bælgplanter. På rødderne har særlige nodule bakterier. I denne henseende udvikler godt selv på de fattigste jorder i økologisk ugunstige områder. Men for en dekorativ form, frodig blomstring og frugtsætning god bedst "behandle" træ. Jida lydhøre over for veldrænet jord med et højt indhold af kalk, sure kalk jord at være et år før den planlagte landing.

sætteplante overlevelse afhænger i høj grad af kvaliteten af plantemateriale. Det bør huskes, når de køber en plante, der når højt det skal være 30-50 cm i diameter 5-8 mm tønde, med stærke, ikke tørre rødder. Plantning fremstillet dybde på ca. 50-60 cm, og er det dobbelte af bredden. Nederst hældte dræning (småsten, sten, beton blok, og så videre. D.), Så hældte forberedt frugtbar jord. Ved plantning et træ rod hals skal begrave i 3-5 cm. For at beskytte rødderne mod overophedning, overdreven vækst ukrudt, den hurtige fordampning af fugt nær tønde cirkel mulching med træflis, savsmuld og så videre. D.

Træ dzhida: hvordan man dyrker i haven af?

Plante et træ - det er kun begyndelsen. Endvidere er det nødvendigt for den opmærksomhed og omsorg - simpelt, men støt.

et år senere for de unge planter bør udføres først tidlige forår fodring. Til dette formål, det næringsstof blanding af træ aske (100-150 g), kompost (8-10 kg) og superphosphat (30 g). I midten af sommeren, når anlægget allerede har danner frugt, skal du drys dens infusion af mullein.

løsner jorden udføres lavvandet for ikke at beskadige overfladen tæt på rodsystemet. På trods af at dzhida, foto træ, som præsenteres i artiklen, i stedet stille og roligt tåle tørke, er det stadig brug for en rigelig vanding, hvis der er en langvarig varmt vejr. Vand strømningshastighed er 30-40 liter pr 1 sq. m.

Trim op til ti år, behøver kun sanitære, og derefter til anti-aging. For det første skal væksten i et træ under vinterpresenning være, i det næste - kun let drys savsmuld eller fyrrenåle dæmme til en højde på 10 cm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.