Nyheder og SamfundBerømtheder

Semvell Turley. Dzhon Bredli og hans karakter

Semvell Turley - en fra serien "Game of Thrones" mindre tegn. Det tjener som Nattevagten, er venner med Herren Commander Sne kærlighed med pige ved navn Lily. Billedet af den godmodige tykke mand i tv-showet glimrende legemliggjort Dzhon Bredli. Hvad kan du fortælle os om karakteren og den skuespiller, der spillede ham?

Hvem er Semvell Tarly

Næppe muligt at forestille sig figurens "Game of Thrones", som er mindre end det ville være passende for tjenesten i Nattevagten, end helten. Semvell Turley er overvægtig, overbevist om hans fejhed og ikke ved, hvordan man kæmper. Men det har også positive egenskaber, blandt dem - sindet, indsigt, diplomati. Han modtog en fremragende uddannelse, velbevandret i litteratur og musik.

Sam - den ældste søn af Lord Rendilla Turley, som er hans stik modsatte. Berømte kriger og en dygtig jæger irriteret karakterløshed og fejhed arving, hans trang til "ikke-maskuline" aktiviteter. En dag besluttede han at arve det fædrene slot, og sværdet, "Destroyer af hjerter" bør hans anden søn. Sam blev tvunget til at underkaste sig vilje sin far og blive en bror til Night Watch.

Kendskab til tegn

Semvell Tarly vises i begyndelsen af den første sæson af "Game of Thrones". Han ankommer på væggen og udtrykker sin hensigt om at deltage i Night Watch, som hans far har ønsket.

Fuld og som ikke kan klare sig selv fyr bliver genstand for mobning af skibsføreren-i-arme Allisera Torne. Men Dzhon Snou tager fedt under dets beskyttelse, så Sam at overleve på væggene. Rookie passere et kort kursus og aflægge ed, der forpligter ham til at hellige sig til Night Watch.

kærlighed linje

I den anden sæson, er helten tvunget til at forlade den relative sikkerhed af Black Slot og gå til det ekstreme tur. Hans enhed sendes til udforskning af Muren er formålet med kampagnen er at finde spejderne, som forsvandt tidligere. Træt rejsende finde ly i huset af Craster. Det var der for første gang fundet Semvell Turley og Lily.

Pigen der tiltrækker sig opmærksomhed fra en bror til den Nattevagten, er en af de koner Craster. Hun er gravid, tvinger hende til at henvende sig til Sam for at få hjælp. Lily ønsker at flygte fra sin grusomme mand, der kan tage væk hendes baby. Turley tvunget til at benægte hendes hjælp, som for kvinden og barnet kan ikke finde et sted i Black Slot.

Semvell Turley og pige mødes igen, når truppen returnerer fra kampagnen. Under et stop i huset Craster optøjer bryder ud som følge af, der dræbte ikke kun ejeren, men også den Herre Commander Mormont. Lily og Sam flygte fra de oprørske brødre i Night Watch. På deres vej står en hvid rollator, der forsøger at tage barnet. Turley formår dog at dræbe den med en glasskår of the Dragon, som han opdagede under sin kampagne. Sams modet er beundret af Lily, en pige forelsker sig i ham.

Afgang fra Black Slot

Semvell Tarly blade Sort Slot, dette medfører bekymring for hans sikkerhed og Lily baby. Han overtaler sin ven Dzhona Snou, havde allerede formået at tage posten som chef for Herren, lad ham gå til Staromest at lære at være en Meister (læge). Undervejs, Sam kalder i sin familie ejendom, atter skænderier med sin far og stjæler sværdet familien "Destroyer af hjerter", der tror hans ved højre.

Ved slutningen af den sjette sæson af "Game of Thrones" Semvell og Lily er i Staromest. Spoilere for syvende sæson antydede, at tegnet bliver nødt til at finde noget vigtigt i Citadel biblioteket.

Et par ord om skuespilleren

Hvad kan vi fortælle dig om en mand, der indeholdt et billede af sådan en lys karakter som Semvell Turley? Skuespiller Dzhon Bredli blev født i England, det skete i september 1988. I 2010, en ung mand dimitterede fra Manchester University Theatre.

Fame kom til Johannes takket være tv-serien "Game of Thrones". Inden da havde han kun spillet en cameo rolle i tv-showet "Shameless" og "Merlin". Bradley virkelig ønskede at inkarnere billedet af Sam Turley, men jeg troede ikke til enden på, at det vil godkende det. Skaberne af serien i lang tid svinget mellem ham og en anden aktør, men sejren gik til John.

Snart vil seerne se flere nye billeder med dine foretrukne skuespiller. Dette er den "amerikanske Satan", "Patient Zero", "New Amsterdam" og "Cæsar". Selvom det ikke er rapporteret som væsentlig vil være rolle Bradley i nye projekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.