ComputereUdstyr

Bundkort ASUS P8H77-V LE: overblik over russisk instruktion

Maternal mid-niveau bord til LGA 1155 socket fra den førende producent af computerkomponenter - det handler om ASUS P8H77-V LE. Dens tekniske specifikationer er mere end nok for et komplet sæt af højtydende personlig computer, som også kan være en grafisk arbejdsstation, og arbejdsstation og gaming pc'er og entry-level server, og endda en printserver.

Positionering bestyrelser. komponent basis

De mest produktive edb-systemer baseret på LGA 1155 indsamles baseret på Z77 chipset, som giver dig mulighed for at overclocke CPU'en med en ulåst multiplier. Den nederste del af segmentet i platformen tager et sæt af logik H61. Det er velegnet til oprettelse af kontor-pc'er med et minimum ydelsesniveau.

Alle andre chipsæt til LGA 1155 kan henføres til de beslutninger, den midterste niveau. Som et resultat, bundkortet P8H77-V LE baseret på chipset "Intel» H77 og falder i denne niche. Sammenholdt med det vises perfekt CPU såsom Core i3 (herunder 2 kerner / 4 stream) eller Core i5 (4 består af kerner / 4 strømme) eller Core i7 (prale af at have 4 kerner / 8 tråde). Kun her de sidste to processorer modifikationer skal være låst multiplikator, dvs. ved afslutningen af deres betegnelse bør ikke være indekset "K".

Den selvsamme bord er lavet på baggrund af en forbedret komponent. deres solid state-analoger anvendes i stedet for de sædvanlige elektrolytiske kondensatorer. At afkøle komponenterne i bundkortet anvendes en passiv fjernelse af varme systemet på grundlag af to Aluminiumskølerne. Elektricitet central behandlingsenhed udføres via Digi + -systemet, en kabelforbundet chip ASP1105. Denne løsning gør det muligt at optimere energiforbruget og opvarmning af CPU.

Indstillinger. dokumentation

Typisk udstyr for afgørelsen af den midterste niveau, og er præsenteret i ASUS P8H77 - V LE:

 • Instruktion i russisk og andre sprog, og garantibevis - det er al dokumentation.
 • Bundkortet selv.
 • Metal plade - stik til montering af bundkortet i pc'en sagen.
 • To-interface kabel til at forbinde drevet.
 • Disken med de nødvendige indstillinger for computersoftware.

en liste over tilbehør ovenstående gør det muligt at begynde at samle din PC umiddelbart efter købet af systemkortet uden ekstra omkostninger.

Udseende og placering af kommunikationselementer

I ATX formfaktor bundkort udført ASUS P8H77-V LE. Dets dimensioner er 305 mm i højden og 226 mm i bredden. Næsten midt i den øverste halvdel af systemkortet er allerede velkendt processor stik til central processing unit. Til hans højre er et slot af hukommelse, og endnu tættere på kanten af brættet - det vigtigste strømstikket.

Til gengæld grupperet til venstre strømforsyning system af CPU'en, der er skjult bag et passivt varmeafgivelseseffekt system, og derefter - integrerede porte, som efter samling PC'en vises på bagsiden af computeren.

Under sokkel trukket tilbage slots til ekstra controllere. Til højre for dem er den sydlige bro, som er lukket med en aluminium heatsink. Ved bunden af brættet grupperet forbindelsesstik til eksterne USB-porte, frontpanel og opbevaring.

chipset

Som bemærket tidligere ASUS P8H77-V LE baseret på et sæt af chips H77. Det er fokuseret på samlingen af gennemsnittet pc'en. Blandt dens tekniske parametre kan identificeres på følgende måde:

 • Det maksimale antal adresserbare RAM er 32 GB.
 • Slot til en grafik-accelerator med understøttelse af PCI Express 16X Version 3.0.
 • TDP - 6,7 watt.
 • Teknologi af fremstillingen siliciumkrystal - 65 nm.

Vi bør også nævne, at dette chipsæt er udviklet af "Intel", består af kun én enkelt chip - Southbridge, der giver CPU interaktion eller yderligere controllere. Den anden komponent i chipset (som også kaldes nord bro) overføres til CPU'en.

Fatningen og understøttede modifikation CPU'er

Denne systemkort indeholder et socket LGA 1155. Det kan installeres på enhver processor-arkitektur baseret på Core "Intel" anden og tredje generation. Men her er det brug i forbindelse med dette produkt CPU Pentium og Celeron linjer er ikke givet. For det fulde potentiale af halvlederkrystaller er tilstrækkelig til at have en del af PC bundkort baseret på H61 chipset. Men i kombination med chips Core i7 eller Core i5 indeks optimalt "K" bruges allerede Z77, som giver dem mulighed for at blive accelereret ved at øge multiplikator.

Porte og Slots

Gebyr ASUS P8H77 - V LE er udstyret med følgende porte af tråd:

 • Kombineret PS / 2, der kan forbindes som et tastatur og mus.
 • Fire integrerede USB-porte 2.0 og to indbyggede USB 3.0 port modifikation.
 • Grafik havn, i dette tilfælde tre: den sædvanlige VGA og DVI suppleret med ny avanceret HDMI.
 • En indbygget port til at oprette forbindelse til et lokalnetværk - LAN.
 • 6 audioporte at skabe forskellige højttalere.

Også i dette kredsløb er der slidser til eksterne kontroller:

 • For at tilslutte diskrete grafikkort har to PCI Express 16x.
 • To PCI Express 1X-slot størrelse at håndtere yderligere nye ekspansion controllere.
 • For at installere legacy controllere giver 3 PCI-slot.

BIOS

ASUS P8H77-V LE prale tilstedeværelse UEFI. Tilstedeværelsen af en sådan delsystem tillader forbelastning Russified menu, og finjustere computersystemet. Det eneste, du ikke kan gøre i dette tilfælde - at øge hyppigheden af CPU multiplier. Men denne begrænsning anvendes i bundkortet centrale logik. Hvis det er nødvendigt, kan du skifte til det velkendte system til forbelastning - BIOS, men i praksis er det nemmere og mere bekvemt at konfigurere din pc til at bruge det UEFI.

Udtalelser om produktet, dets pris

En fremragende løsning til samling af pc'er er et mellemniveau ASUS P8H77-V LE. oversigt gennemgang fører til den konklusion, at dette er tilfældet. PCB layout er også gør indsigelse. Alle elementer er placeret i forskellige dele af det, og problemer med adgang til dem, når du omkonfigurere bør ikke opstå. Det eneste negative i dette tilfælde - er ikke helt vellykket monteringssystem. Højre side board del hængende i luften, og når du installerer eller fjerner komponenter fra dette område skal være så forsigtig. Køb dette kort er stadig muligt. Dens anslåede omkostninger - $ 100.

resultater

ASUS P8H77-V LE selv om det er delvist forældet løsning, men det giver dig mulighed for at indsamle en meget, meget produktive computere. I dette tilfælde er omkostningerne betydeligt lavere end for de nyere produkter baseret på LGA 1150 / LGA 1151. Men forskellen i ydelse mellem dem er ikke så også er afgørende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.