Mad og drikkeSalater

Sådan tilberedes en salat med nødder

Uden salat er det svært at forestille sig et feriebord. Derfor er der mange forskellige salater, så forskellige fra hinanden. I hver familie er der en fastlagt liste over ofte serverede salater. Men fra tid til anden ønsker alle at prøve noget nyt. Dette er en god grund til at lave en salat med nødder.

Næsten alle nødder blev fundet i salater undtagen meget eksotiske. Selvom det højst sandsynligt er, og for dem der er opskrifter, er de lige så sjældne som de anvendte ingredienser. Denne artikel indeholder opskrifter til salater med mandler, hasselnødder, valnødder og cedernødder.

Opskrift 1: Salat "Tale" med valnødder

Nødder og kylling - kombinationen er meget almindelig. Her og i denne salat nødder kombineres med en fuglens kød. Det omfatter 1,5 kopper af skalede valnødder, et halvt kilo kyllingefilet, 3 medium syltede agurker, 5 æg, 5 mellemstore kartofler, mayonnaise. Kog kylling, æg og kartofler, afkøles og skæres i terninger. På samme måde skal du skære agurk og nødder hakket i mørtel.

Salat lagt i lag i følgende rækkefølge: syltede agurker, fileter, kartofler, æg, hakketnødder. Efter hvert lag skal du tilføje mayonnaise. Om nødvendigt kan proceduren gentages. På toppen af salat drys med hasselnød. For at gøre salaten mindre fed, kan majones udlægges ikke på hvert lag, men gennem en.

Opskrift nummer to: gulerodssalat med nødder

Denne salat med nødder kan sikkert klassificeres som kostretter, da de vigtigste ingredienser er grøntsager og frugter. Som den oprindelige ingrediens anvendes mandler.

For at forberede denne salat skal du forberede følgende ingredienser: 2 gulerødder, et middel æble, en spiseskefuld citronsaft, citronmelisse, en spiseskefuld hakket mandler og mælk yoghurt til tankning. Æble og gulerødder skal revet på en stor rist, finhakket melissa, lægges i en salatskål, hældes med saft, bestrødt med mandler og tilsat yoghurt.

Opskrift III: Salat med nødder og rosiner

I denne salat anvendes hasselnød ca. 50 g. Derudover har den brug for et halvt kilo spinat, salat (1 hoved), grønne løg, 4 friske medium agurker, en håndfuld russiner, vegetabilsk olie.

Rosiner skal vaskes og hæld kogende vand i ca. ti minutter til damp. Spinat vaskes under rindende vand, og derefter direkte i en kolander anbragt over en kogende vand i et minut, og derefter spredes ud på et håndklæde for at tørre.

Hazel kniven med en kniv, skær agurkerne i tynde cirkler, spinat og salat - stort. Løg finhakket og sat sammen med hasselnød og rosiner på en varm stegepande og steg i 1-2 minutter. Spinat, salat og agurk mix, tilsæt stegte løg, nødder og rosiner. Rør, salaten er klar.

Denne salat kan også betragtes som diæt, fordi det i sin sammensætning hovedsagelig er grøntsager og andre kalorier med lavt kalorieindhold.

Opskrift Fire: Salat med nødder, ferskner og skinke

Enkel og velsmagende salat. Det omfatter skinke, dåse ferskner, salatblade og pinjekerner. Salat rive hænder på ikke for store skiver, skinke og ferskner skæres i små terninger, lægges i en salatskål, bestrøget med pinjekerner. Sæson salat med en lille mængde sirup fra ferskner.

Nogle gange serveres denne salat i en café. Men der forbereder de det lidt anderledes. Læg salatens blade på pladen , sæt skinken skåret i skiver på toppen, og skiv derefter fersknerne. På toppen af salaten drys med nødder og serverer klienten.

Opskrift Fem: Kyllingesalat med svampe og nødder

200 g kylling og 4 æg skal koges i forvejen, afkøles og skæres i terninger. Skær derefter i ringe en gennemsnitlig pære og steg i vegetabilsk olie, drys det med forkrydninger. Mushroom skåret i tynde plader. Valnødder skal brændes i ovnen og hakkes derefter i en blender. Alle ingredienserne lægges i en salatskål, sæson med let mayonnaise og salt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.