LovOverholdelse om regulering

Sådan udfylder ansøgningen om pas af den nye prøve. Korrekt afslutning af ansøgningen om et nyt pas prøve

Spørgeskema til passet ligger kun to ark A4, men fylde det ofte ganske vanskeligt: den mindste fejl fører til en afvisning af en biometrisk dokument. Skemaet skal udfyldes strengt mønster i overensstemmelse med de data, der er anført i dokumenterne. Lad os i detaljer undersøge den korrekte gennemførelse af ansøgningen om pas af den nye prøve.

liste over dokumenter

Det er nødvendigt at have et sæt dokumenter til at udfylde spørgeskemaet:

 • Russisk pas.
 • Gamle pas, hvis nogen.
 • En vielsesattest eller andre dokumenter, der bekræfter udskiftning navn.
 • Arbejde bog.
 • Militær ID.
 • For børns pas har brug for et pas (hvis barnet er fyldt 14 år) eller en fødselsattest.

At gøre den nye model pas, helt sikkert nødt til at afklare følgende oplysninger:

 • Postnr.
 • Adresser på uddannelsesinstitutioner eller strukturer, hvor du har arbejdet, undersøgt, kan have tjent som de sidste ti år.

Nogle funktioner, når de udfylder spørgeskemaet

Hvordan held til at passere proceduren for registrering af passet i første forsøg? For at gøre dette, skal du kende nogle interessante nuancer:

 • Den 15. august 2013 et spørgeskema udfyldes for den nye model af passet, certificering er ikke omfattet.
 • Opgørelsen er fyldt kun på computeren, og kun store bogstaver. Hver profil behandles elektronisk i FMS og scannet. Hvis det er skrevet i hånden, vil maskinen ikke være i stand til at skelne teksten.
 • For at skrive et dokument på computeren nødt til at installere den russiske version af Adobe Reader version 6.0 eller nyere. Dette skyldes det faktum, at en applikation har pdf-format. Til hjælp for straks vende Caps Loc - du vil være meget lettere at udfylde dokumentet.

Sådan udskrives formularen på printeren

Udfylde en ansøgning om et nyt pas prøve ganske alvorlig proces. Man skal huske, at udsende den færdige formular til printeren, skal du vælge "Duplex udskrivning" mode for at udskrive et dokument på begge sider.

Udfyld formularen ud af hånden

Men hvis en ansøgning om et nyt pas prøve du stadig ønsker at udfylde i hånden? Først skal du bruge blæk sort. For det andet, skriver en klar, læselig, uden sletninger og korrektion af fejl. Information skal være eneste troværdige. Alle data er genstand for en grundig kontrol. For at give forkerte oplysninger kan nægtes.

Vær sikker på at finde et eksempel på at udfylde ansøgningen om pas af den nye prøve til FMS. Dette vil lette dig til at fuldføre opgaven. Spørgeskemaet kan ikke logge! Signatur er lavet kun ved tilstedeværelse af medarbejderen på det tidspunkt, FMS markedet. Det er vigtigt at huske, at børn og voksne er fyldt med forskellige profiler.

Vejledning til udfyldelse af ansøgning om pas

Så tag et kig på reglerne for at udfylde spørgeskemaet for voksne.

 • 1. pkt. I første linje du indtaster et efternavn, fornavn og efternavn. Hvis disse data ikke er ændret, og derefter skrive den anden linje - "ændrer ikke (A)" Hvis skiftet, det angiver alle deres tidligere navne og efternavn. Hertil kommer, indtaste dato og sted for den personlige data forandring.
 • 2. afsnit. Dernæst fortæl din fødselsdato i "dag, måned og år" format. Eksempel: "1973/12/08".
 • Tredje afsnit. Angiv helt gulvet: "kvinde" eller "mand".
 • 4. pkt. Du indtaster et fødested som skrevet i passet.
 • 5. afsnit. Bopæl eller registrering er skrevet helt. Først indekset efterfulgt af en adresse, derefter antal by- og mobiltelefoner. Alle data er adskilt med komma.
 • 6. plads. Du skal medtage dit statsborgerskab. Russerne er indtastet - "Rusland". Hvis du har andre statsborgerskab, angive dem i den næste linje. Ellers skrive ordet "NEJ".
 • 7. afsnit. Pasoplysninger skal nøjagtigt kopieret fra pas for Den Russiske Føderation.
 • 8. afsnit. For at angive det formål at opnå passet skrive "til midlertidig rejse til udlandet" eller "TIL bor i udlandet ______" (angiv land).
 • 9. plads. Hvordan får et pas? Der er flere muligheder: den originale kvittering (første gang), i tillæg til de vigtigste (hvis det første pas er stadig gyldigt), frem for forbrugt (hvis udløb gyldigheden af pas), i stedet for den forkælede (dokument er kommet i forfald), i stedet for en tabt pas.
 • 10. afsnit. Dette afsnit skal udfyldes maksimal detalje. Det er designet specielt til dem, der nogensinde har været i studietiden, service eller arbejde er blevet optaget på den hemmelige eller særlig vigtig stat oplysninger. Her skal du angive institutionen og år for registrering tolerance. Den resterende skrive "NEJ". På samme linje du forklare, hvis du har en kontrakt eller kontraktlige forpligtelser, der forhindrer migration i udlandet. Du enten skrive "NEJ", eller angive navnet på virksomheden og den dato kontrakt. Skjul denne information i hvert fald det er umuligt!
 • 11. afsnit. Det er fyldt med mænd i militær alder fra 18 til 27 år. Hvis en mand blev indkaldt til hæren, skrev han "call". Hvis den blev sendt til en anden civil tjeneste angiver "SENDT". Ellers skriver "NEJ".
 • 12. afsnit. Her kommunikeres information om anklageskriftet eller overbevisning data. Forældelsesfristen for lovovertrædelsen er ikke vigtigt. Hvad hvis du abonnerer på deres egne recognizance? Eller du er under efterforskning? I dette tilfælde skal forsøge at få et pas er ubrugelig. De er kun spilder din tid, fordi grænseovergangen i dette tilfælde er umuligt. Hvis du er handy med loven, er du velkommen til at skrive "NEJ". Hvis der er en aflysning af overbevisning, tjekke deres tilgængelighed i databasen. I nogle tilfælde skal du bruge et bevis for forløsning.
 • 13. plads. Måske retten udnævnte dig en kontant betaling, og du vige tilbage fra dem? Her er det nødvendigt enten at skrive "NEJ", eller ærlig til at nægte at modtage passet. Hvis du finder skattegæld, lån, børnebidrag og andre spørgsmål, vil certifikatet giver dig ingen.
 • 14. afsnit. Fra beskæftigelse historie omskrives af ordredata for de seneste ti år. Undersøgelse viser også, opholder sig i fængslet, perioder med arbejdsløshed (over en måned), passage af militærtjeneste. Hver post er skrevet datoen for start- og slutdatoer for dit ophold i en eller anden sted. I hvert tilfælde angive navnet på afdelinger, virksomheder, militære enheder, deres adresse. Adskilt af kommaer angive deres hverv. Linjen mærket "midlertidigt lukket (A)" er skrevet adressen på din bopæl for den periode af arbejdsløshed.
 • 15. afsnit. Her rapporterer serie, nummer, dato for den tidligere pas og navnet på den udstedende myndighed.

Udfylde en ansøgning om pas til personer under 18 år

Du har besluttet at få et pas til barnet en ny model? Om fyldt ligner de tidligere regler, kun syvende afsnit af indberettede oplysninger fra fødselsattester, fordi barnet har endnu ikke noget pas. Der vil også være manglende afsnit om værnepligt, beskæftigelse og sikkerhedsgodkendelse. På bagsiden af spørgeskemaet skal indberettes en oversigt over barnets retlige repræsentant, såvel som i ansøgningen om en voksen.

Hvordan man undgår den tidskrævende proces?

Så et eksempel på at udfylde ansøgningen om et nyt pas prøve vi undersøgt i detaljer. Enige om at rette besvare dette spørgeskema - nok tidskrævende proces. Og selv om teksten er skrevet på computeren, er du ikke sikker fra en tilbagevenden besøg på FMS. Af den måde, anbefaler vi, at du holder en dublet profiler just in case. Der er mange nuancer, som mange ikke engang kender. Praksis viser, at man ikke kan "give op" for første gang.

Timers ventetid i kø kan undgås: Det er kun nødvendigt at henvende sig til en særlig gruppe. Specialister vil give dig et eksempel på at udfylde ansøgningen om pas af den nye prøve eller sig selv (for et mindre gebyr) udfyldt for dig profil. Korrekthed og dens design kompetence vil blive sikret.

I hvilken alder et barn kan få et pas?

Russisk lovgivning fastsætter, at enhver borger i Rusland, kan have børn udstede et pas til barnet fra det øjeblik, for hans fødsel. Det vil sige, siden fødslen af et barn kan have et personligt pas, ikke anderledes end en voksen.

Et pas til barnet er lavet på bopælen af forælder eller værge. En prøve ansøgning om nyt pas på din afkom findes der så godt. Opholdstilladelse et barn påvirker ikke dokumentets layout.

Hvem kan udstede et pas til barnet?

Børn har ret til at udstede et pas eller forældre eller juridiske repræsentanter. En anden person, selv for en fuldmagt kan ikke beslaglagt af sagen. Børn fra fødslen har de samme rettigheder som voksne. De kan få et pas som den gamle prøve, og den biometriske. Selvfølgelig, valget afhænger af forældrene.

Tænk grundigt over, hvad dokumentet for at registrere deres barn: et udenlandsk pas af den nye prøve udstedes for ti år, og den gamle - bare fem. Desuden er den biometriske pas er udstyret med en mikrochip. I ældre eksemplarer sådan innovation er fraværende. Du skal udfylde en ansøgning om et eksempel på en ny model pas, der kan findes i FMS.

Et biometrisk pas er et stort antal positive aspekter, men det anbefales ikke at registrere sine små børn. Toddler udseende ændrer sig meget hurtigt, og ti år - den er for lang, så en høj sandsynlighed for akut udskiftning af dokumentet, og nogle ekstra kontanter og ventetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.