LovOverholdelse om regulering

På beskyttelse af forbrugerrettigheder. Retur og korrekt registrering af fordringer

I dag, hele verden omkring os ser ud til byens borgere enorm handelsplatform. Reklame varer ledsager mennesker overalt, tvinger dem til at udtale sig om kvaliteten, nytte og nødvendighed for at købe dette produkt. Som en modvægt til dette pres i vores land vedtaget en lov om forbrugerbeskyttelse. Retur i det ses som en måde at beskytte forbrugerne fra at bruge i forbindelse med købet af produkter eller tjenesteydelser af lav kvalitet. Dette indebærer, at varen skal erstattes af en anden, eller i stedet det vil blive modtaget tilbage penge.

Årsag til tvivl

Mange russiske købere er ofte efterladt utilfredse foretage opkøb. På samme tid, de kender en masse information om forbrugerbeskyttelse. Returvarer dog betragtes kun som potentiale, som, selv om de kan være, men ikke nødvendigvis nyde. På trods af at mange er skuffet over behovet for at indgå en tvist med leverandører for at få nervøs, at modstå angreb af veluddannede og fagligt i stand til at afvise krav fra folk berøvet deres beslutsomhed. Hertil kommer, at de ikke ønsker at bruge penge på en uafhængig undersøgelse og betale de mulige omkostninger ved retssager i tilfælde af forlængelse af tvisten. Denne tvivl er berettiget. De fleste mennesker tror, at for at vinde denne kamp kan kun person, der kender første hånd om forbrugerbeskyttelse. Retur i dette tilfælde ser det ud til at være en krig, hvor det er let at mislykkes.

Overholdelse og manglende overholdelse

Skænderier mellem sælgere og folk, der har købt et bestemt punkt, og fandt det et mismatch, mærkeligt nok, er baseret på grundlag af selve loven, eller rettere, på den utydelig definition, som han giver begrebet "mangel på varer." Hver af parterne kender og forstår, at beskyttelsen af forbrugernes rettigheder tilbage - det er en vigtig forudsætning for at støtte ikke blot køberen, men også sælger. Efter alt, syntes han at give sikkerhed til indgåelse af en salgstransaktion. Hvis det ikke var, ville forbrugerne være mere forsigtig.

Sbiva varer, er sælger forsøger at opføre sig som om køberen, idet sine egne hænder, han har popolzovalsya og forkælet det. Derfor, for at bevise den manglende overensstemmelse viser meget vanskelig. Sælgere har to ansigtsudtryk. En maske er designet til en potentiel køber, og den anden - for den excentriske, der besluttede at betale med check. Nogle gange er det svært at tro, at dette er en og samme person.

En væsentlig ulempe

Derfor er forbrugerne skal vide, at i den lov der er et andet koncept. Det forklarer fænomenet som en "væsentlig ulempe". På grund af dette, hvis sålen faldt af en uge senere, bør udskiftes skoene; hvis tingene er revner eller andre fejl, at loven beskytte rettighederne for forbrugerne vender tilbage forpligtelse til at producere under streng rækkefølge. Der er en anden formidabel hindring for tilbagelevering af uhensigtsmæssige ting - er tilstedeværelsen af checken og emballage. Vi er nødt til at forstå, at deres sikkerhed er meget vigtigt i dagens verden. Så bare brug for at udvikle den vane og gøre plads i skabet til pakning bokse. Men husk på, at den manglende kontrol i overensstemmelse med pkt. 5, art. 18 i samme lov, er ikke en grund til afslag i afkastet af varerne.

Du har ret

Hvis ting kom du ikke i størrelse, vægt, inden for 14 dage, kan du frit returnere den i nærværelse af etiketten, og selv når hun købte på salg til nedsat pris eller på grund af den tilsyneladende defekt. Identificer uoverensstemmelser, har du ret til følgende trin.

 1. Foretag udskiftning af produktet, at få nøjagtig den samme model med samme varenummer.
 2. Få en ny model med den nye beregning af forskellen i omkostningerne.
 3. Demand en reduktion af omkostningerne, der forlader selve produktet.
 4. Faktureret til reparation eller fjernelse af ægteskabet.
 5. Afvis varen og til at kræve fuld kompensation for sin værdi, samt skader som følge af operationen.

For eksempel kan en ny vaskemaskine brød og vand oversvømmede ikke kun dit køkken, men de værelse naboer, der bor i stueetagen. Dette er en lejlighed til at kræve fuld kompensation. I henhold til artikel 29, til samtidig beskytte forbrugernes rettigheder returnere det var muligt at sælge side til at præsentere et krav skriftligt.

Sådan skriver

Når du skriver en fordring skal du angive følgende oplysninger:

 1. selskab, sælgeren navn.
 2. Dine personlige og kontaktoplysninger.
 3. Angiv en grund til at indgive en klage (beskrevet fejl, uoverensstemmelser).
 4. Unikt formuleret krav: eliminering af ægteskabet, tilbagebetaling, afskrivning, udskiftning med en anden model.
 5. Hvordan agter at gøre med en negativ reaktion på kravet.
 6. Din underskrift og datoen for forberedelse.
 7. En kopi af kvitteringen.

Kravet skal skrives på en høflig tone, form for præsentation - freestyle. Hvis du har købt ting var af ringe kvalitet og bringe dig yderligere tab, beskrive dem så godt.

Hvordan til at give

For at få erhvervslivet, skal du ordentligt tjene et krav. Hvis du beslutter at gøre det personligt, så det første, bringe to venner, som er enige om at være vidner. Medbring dit pas. For det andet henvises til de ansatte i virksomheden til at overveje en klage i nogen af sin filial, men det er bedre, hvor købet blev foretaget. Samtidig, du sender ham kun én instans. En anden tegn på beder en medarbejder. Hvis du påstår du ikke accepterer, derefter straks gå på posthuset og sende den certificerede mail, betale på samme tid og vende tilbage modtagelsen.

Kæmp indtil udgangen

Ifølge loven, bør resultatet forventes inden for en måned. I løbet af denne tid, vil butikken eller tjenesten gennemgå kravet og enten give samtykke eller afslag, eller ignorere det.

Efter at have modtaget et positivt svar, du går til butikken tager med ham et pas, der varer skal returneres. Hvis købet er tilfældet for store emner, der kræver levering, så tage sig af det selv skal tage sælge side.

Med et negativt resultat, bliver du nødt til at bede retten om at løse tvisten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.