ComputereUdstyr

Audiofrekvens generator og dens anvendelsesområde

Audio frekvensgenerator - en anordning, der anvendes til at danne en frekvens i frekvensområdet, dvs. fra tyve til tyve tusind Hertz. Tilpasningen udføres omdannelse af elektromagnetiske bølger til lyd.

Alle lydgenerator består af flere nødvendige dele: en passivt kredsløb, strømkilde, et aktivt element, hvilket apparat (kredsløb), feedback. Hvert af disse elementer udøver sin funktion. Således, passive kredsløb giver excitation svingning og konstant vedligeholdelse. De aktive elementer konvertere den modtagne energi til vibrations. tilbagekoblingskredsløbet der hovedsagelig findes aktive dele og sikre skabelsen af betingelser for forekomsten af svingninger.

Audiosignalgenerator bruges primært til at konfigurere eller definere nogle specifikationer stier ved lave frekvenser. De anvendes også til at styre knudepunkterne og elementerne i transceiver radioer. En anden funktion overdraget til audiofrekvens generator - er deres anvendelse som modulatorer og kilder for forstærkere til måleinstrumenter og deres kalibrering. Mange enheder tillade dig at ændre sin produktion med en vis små trin, så meget finjustere alt udstyr.

Desuden kan de audio frekvens generatorer bruges til at søge efter steder af rørledninger eller kabler. Enheden er optimal for søgning over lange afstande. Dette opnås ved at justere de to effektniveauer, der genereres ved udgangen. Det er også kendetegnet ved muligheden for stråling i den samtidige drift af flere frekvenser, tilvejebringer søgning multifrekvens teknologi.

Frekvens lydgenerator er almindeligt anvendt ved oprettelsen af analoge synthesizere. Disse synthesizere har et karakteristisk træk - de giver dig mulighed for at opbygge den endelige instrument på grundlag af praktisk uafhængig af andre enheder. Alle signaler, der passerer mellem de enkelte enheder, godt standardiseret. Også spændingsniveauet er i fuld overensstemmelse, da alle de signaler, der transmitteres - ikke-digital natur.

Under drift synthesizeren, det pressede tast på sin tastatur transmitterer et indkommende signal lyd frekvensgenerator port. Spændingen, som har signalet bestemmer banen, der skal give en lydgenerator. Resultatet opnået ved transformation frekvens varieret lyd dannet ved at variere bølgenatur. Gennem denne er dannet direkte vigtigste stemme lyd. På dette tidspunkt, ved hjælp af en mixer, kan du organisere forvaltningen af alle niveauer af kurver, der anvendes, og yderligere at tilføje støjsignaler.

Også audio frekvensgenerator kan anvendes til at beskytte, i aktiv form fra forskellige områder af bioenergi som besidder svage effektkarakteristikker. Denne egenskab tillader at bruge generatorer til at stimulere funktion af det menneskelige legeme ved hjælp af specifikke elektriske impulser med en frekvens på omkring ti cyklusser per sekund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.