FormationHistorie

Den største kanon i verden - en skræmmende, men ubrugelig

Combat Artillery - en af de tre ældste grene af service - hele sin eksistens kendte eksempler skaber unikke stykker. Kæmpe, kraftfuld, uden fortilfælde, blev de annonceret som vindende våben , og næsten altid forblev uden arbejde. Mest sandsynligt, de tænkte på som et mål for militær magt magt, demonstration af teknik geni.

kæmpe kaliber

Der er flere lister, som topper listen over "Verdens største Gun" besætte forskellige våben. Uovertruffen til denne dag maskinen-monster af den største kaliber (914 mm, hvilket er 36 inches) er en amerikansk eksperimentel mørtel (våben med en kort tønde for monteret optagelse) med titlen "Lille David". Dette er en fantastisk mirakel våben aldrig forladt Aberdeen Proving Ground. Meget snart, på grund af manglende efterspørgsel, er det blevet en museumsgenstand.

"Det er meget sky gammel dame. Og tror ikke, at pistolen! "

Bag monster i listen er den russiske zar Cannon (foto af denne ejendommelige russisk symbol vedhæftet). Dens størrelse - 890 mm, eller 35 inches. Denne bombardere støbt i bronze russisk mester Andreem Chohovym i 1586, er et monument over artilleri støberi og kunst. Den er lavet på Cannon værftet til ære for Zar Fedor Ivanovich og naturligvis at skræmme fjenden, som ville være fyldt og flygtede, da han hørte om størrelsen og kapaciteter af pistolen. Forskning i 1980 af Serpukhov eksperter lykkedes at fastslå, at en projektil fra pistolen stadig blev frigivet. Men denne skønhed er i bogstavelig og overført betydning, et symbol på storhed russiske våben. En af de mest slående seværdigheder i Moskva, den zar Cannon (foto bevis på en evig Pandemonium folk fra masten) sammen med Tsar Bell barndom i hovedet på russerne forbinder med storhed og uovervindelighed Rusland. Denne haglgevær russisk som i gamle dage blev det kaldt, har en vægt på 39,31 tons, længde er 5,34 meter. Cannon er opført i Guinness Book of Records. Det kan tilføjes, at skitserne malede AP Bryullov, professor i arkitektur og den ældste bror til den legendariske Karl Briullov, tegninger produceret ingeniør de Witte.

Anvendt kun én gang

Tredje på listen er maskine-monster, opkaldt efter hustruen til den chefdesigner af "Dora". Dette er virkelig den største pistol i størrelse og vægt i verden. Anført af professor Erich Müller på fabrikken af bekymring "Krupp" i 1930 på det personlige orden Adolf Hitler havde skabt en slags mirakel artilleri kunst. Det er et instrument, et stort, dyrt og i princippet ubrugelig, har været brugt én gang i løbet af stormen på Sevastopol i 1942, hvor de 250 dage i byen modstod den mest magtfulde hær i verden. Det er, på trods af hans skræmmende udseende, ingen fortjeneste er ikke påvist. En legendarisk forsvar af Sevastopol i alle lærebøger.

Og "Dora" er for hård

Combat artilleri kystbatteri № 30 Gorky for anerkendelse af tyskerne selv lov til at forsinke byen i seks måneder. Dette fort kaldes batteri tyskere, de også anerkendt som "et sandt mesterværk af ingeniørarbejde." Aldrig i historien om krig, havde fascisterne ikke bruge artilleri i sådanne numre. For at bryde modstanden i hidtil uset russisk, her og tysk pistol "Dora" blev leveret. Cannon-monster, der er udviklet af den bekymring "Krupp" blev lavet på personlig ordre fra Adolf Hitler specifikt at ødelægge den stærkt befæstede Maginot-linjen. Der blev hun involveret. Hun blev taget til Krim for at deltage i operationen, med kodenavnet "Brand tornado på" Fange en stør. "

fantastiske muligheder

807-mm kanon artilleri var et mirakel af kunst. Unik super-tunge hulk, der kører på skinner, der er verdens største kanon ikke fundet en værdig og udbredt brug, fordi dens fordele bliver ulemper.

En skal vejede 7100 kg. På samme løbslængde når 32 meter. Skydebane - 25 kilometer, "ud over horisonten", hvilket skyldes at ramme målet sjældenhed. Kun én gang "Dora" har forårsaget mere eller mindre betydelige skader - ødelagde en ammunitionsdepot. I dette tilfælde for monster af tjenesten, som havde en samlet længde på 50 meter og en højde med sænkede tønde 11 meter, og med en ophøjet - 35, med undtagelse af beregningen i 4139 soldater, civile, officerer og commander pistol i rang af oberst var behov bataljoner transport og beskyttelse, Slotshøvdingen camouflage selskab, en bager og en filial felt indlæg.

Skræmmende og ubrugelig

Sådanne parametre, der gjorde det besværligt malomanevrennoy, usikker, bemærkelsesværdigt dyrt og fuldstændig ineffektivt, gjorde historie artilleri ikke kender.

Dette er en "tunge" pistol monteret på en særlig platform, der bevæger sig på skinner, fjernt fra hinanden i en afstand på 6 meter. "Dora" har ikke spillet nogen væsentlig rolle i erobringen af Sevastopol. Ikke desto mindre er det flyttet nær Leningrad for at undertrykke den heroiske byen. Men selv her fandt hun ansøgningen. Adolf Hitler havde planer om at ødelægge den flådebase i Gibraltar, Storbritannien, men de er forsvundet på grund af manglende levering gigant. I slutningen af krigen dengang er virkelig verdens største kanon blev sprængt i luften af tyskerne i Bayern, 36 kilometer fra byen Auerbach.

Det kan tilføjes, at den træge "Dora" var den tvillingebror af "Tyk Gustav", bygget i 1930. Ved udgangen af krigen blev det fremstillede dele til tredje Inglorious døde monstre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.