FormationHistorie

Haagerkonferencen har fastsat regler for krigsførelse

Verden er ikke stå stille. Selskabet udvikler ikke kun i den tekniske retning, men også i forhold til internationale standarder for adfærd. At fredsbevarende organisation beskytte ro i vores planet. Tænk, hvis der ikke var FN, NATO, UNESCO (og dette er ikke hele listen). Verden ville være kaos foregår! Fordi alle har deres egen sandhed, og forsvare kun interesser hans tilstand. Dette gælder især for at løse politiske spørgsmål. Blyagodarya disse organisationer, er den militære intervention af staten i livet i den anden strengt reguleret. Hvad er den rolle, som Haagerkonferencen spillede i fred i landet? Hvor mange medlemmer har det?

Konferencen Haag

Disse organisationer har spillet en vigtig rolle i Rusland. Den første konference blev afholdt i Haag i 1899. Dens grundlægger var den berømte jurist og diplomat rosiyskogo FF Martens. Hovedformålet med kongressen var at udvikle en ensartet for alle deltagende stater til de normer og krigens love. Efter den første, i 1907, det indkaldte andet Haag-konferencen, og igen på initiativ af Rusland. Hele verden har værdsat iver af dette land til fredelige eksistens på planeten. Denne kongres er blevet meget mere frugtbart end den første. Var ikke kun udviklet, men også vedtagelsen af universelle regler og krigens love, regler for fredelig løsning af internationale konflikter og tvister i havet, jord og luft. Russiske diplomater fremsat et forslag om at indkalde en tredje konference.

Regler for krig

Indtil da, når trådte i kraft Haagerkonventionen af 1907, blev spørgsmålet om krig besluttet uafhængigt af de lande, der har været involveret i konflikten. Den angribende stat og offeret var i lige rettigheder, og ingen kunne få den første til at opgive angrebet på den anden. Uvilje mod at forhandle og indgå fredsaftaler medført et stort antal ofre blandt befolkningen. Selv i tilfælde af en uærlig eller egoistisk angreb på landet, ingen kunne påvirke tilbagetrækningen af fjendtlige tropper, som det modsagt krigens love på det tidspunkt.

Haagerkonventionen, som stadig er i kraft, for at indføre ensartede regler for magtanvendelse. Det var begrænset til retten til at deltage i konflikten, hvilket resulterede i et mindre antal tvister. Den blev udviklet ordning for fredelig konfliktløsning, som blev skabt under hensyntagen til den hidtidige praksis. Løsningen af uro inden for staten kan gribe ind noget andet land, men kun styret af ordningen af Haagerkonventionen. Ifølge sine artikler kun tilladt at indføre fredsbevarende styrker. Det samme gælder for internationale konflikter. Indbyggerne i landet, der er ofre for krig, tillod Defence alle midler ved hånden. Uforklarlig aggression blev ikke budt velkommen.

Det faktum, at verden er interesseret i en fælles ordning for krig, siger, at den første Haagerkonferencen blev afholdt med deltagelse af 26 lande, herunder førende var: Rusland, USA, Japan og Vesteuropa. Men den anden har bestået af 44 medlemslande. Alle tidligere deltog, samt 17 nye, de fleste af dem - fra Central- og Sydamerika. På trods af dette initiativ Rusland, blev verden foruroliget over den seneste Decembrist revolution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.