FormationHistorie

Maicon Douglas - den bedste højre back i verden

Maicon Douglas - fodboldspiller fra Brasilien, har gentagne gange spillet for landsholdet. Han er en højre back klub "Roma". Denne artikel er en kort biografi af atleten.

barndom

Maicon Douglas Sizenando blev født i Novo Hamburgo (Brasilien) i 1981. Drengens forældre var meget glad for amerikanske film, så de kaldte hans søn, der blev født efter den amerikanske skuespiller Michael Douglas. Men receptionisten lavet en fejl og fik navnet på en fremtidig fodboldspiller Maicon. Hans tvillingebror blev også opkaldt efter den berømte skuespiller Marlon Brando. Børnene blev født på hospitalet ved navn Darcy Vargas. Deres far tog ledningen og begravede dem i midten af stadion af Santa Rosa. Men han bad Gud om at i det mindste en af hans søskende er blevet en stor spiller.

Da han var to år gammel, hans familie flyttede til byen Krisiuna. I en alder af 10 år Maicon Douglas (fotos præsenteres i artiklen) blev ramt af en bil og næsten dræbt. Forældrene blev chokerede, fordi det er, hvordan de mistede deres førstefødte Elton Louis.

Kendskab til fodbold

Snart drengen identificerede klubben "Kriusima". Der er Maykon Duglas spillede under vejledning af sin far. I en alder af 13 flyttede han til den halfback position i skole FC "Gremio". Douglas blev der for kun to måneder. Coach sagde, at drengen var for svag fysisk. Efter at Maicon er tilbage i "Kriusimu". På en af de kampe, på grund af manglende sæt forsvar spillere Douglas på højre flanke. Efterfølgende brugte han hele sin karriere på denne position.

Overgangen til de professionelle

I 2000 Maykon Duglas debuterede i den vigtigste del af holdet i FC "Cruzeiro". Tre år senere, atleten hjalp ham til at vinde Cup i Brasilien. I 2004 har fodboldspiller underskrevet en fire-årig kontrakt med den franske klub "Monaco". Til overførsel af brasilianske lederskab det havde til bord over 3 millioner €. Maicon tog en nummer 13, som er de andre holds spillere blankt afvist at bære. Som en del af "Monaco" Douglas spillede to sæsoner. Dybest set Maicon handlet i angrebet, med lidt opmærksomhed til deres pligter råd. Som et resultat, cheftræner Dide Desham flyttede ind midtbanen atlet.

Kontrakten med "Inter"

I 2006 Maicon Douglas flyttede til en anden klub. Fodboldspiller købte Milano "Inter" for 7 millioner euro. Maicon har underskrevet en 5-årig kontrakt med en årlig indtjening på 1,5 millioner euro. Den væsentligste årsag til at købe var efter anmodning fra Douglas Javier Zanetti ( "Inter" Kaptajn). Et par dage efter indtræden i klubben, har helten i denne artikel hjulpet holdet vinde den italienske Super Cup. Derefter succes afholdt den første sæson, at vinde det nationale mesterskab.

Zhoze Maurino ( "Inter" mentor) kaldet Maicon den bedste forsvarer af højrefløjen i verden. Under hans ledelse har Douglas væsentligt forbedret defensive færdigheder. Maicon kaldte sig Jose fantastisk træner. De fleste af atletens karriere tilbringes i "Inter".

"Manchester City"

Denne fodboldklub er interesseret Douglas sommeren 2012. Også på Maicon hævdede han "rigtige", der var parat til at betale for det i størrelsesordenen 8 mio euro. 31. august stedet for "Manchester City" annonce optrådt på overgangen Douglas. Overfør Vilkår blev ikke offentliggjort. Fodboldspiller debuterede i midten af september i et spil mod "Stoke City" (1: 1). Alvorlig konkurrent var den brasilianske Pablo Zabaleta. Som et resultat, atleten spillede for "Manchester" i alle ni kampe, og i slutningen af sæsonen kontrakten med ham blev afsluttet.

"Roma"

I midten af juli 2013 Maicon Douglas flyttet til et nyt hold. Hun var den italienske "Roma". Beløbet transaktionen blev ikke lød. Kontrakten blev underskrevet i tre år og derefter forlænget. Douglas debut for det nye hold fandt sted i august 2013. Det var en kamp i den første runde af mesterskabet mod Italien, "Livorno".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.