FormationHistorie

Marshal Savitsky og hans vingede familie

Aviatrix sovjetiske kosmonaut Svetlana Savitskaya sæt otte verdensrekorder i lodsning, blive en rigtig es. Hun blev den anden kvinde efter Tereshkova, erobret rummet. Disse resultater tilføjede hun ære hans navn. Hendes far - Marshal Savitsky, pilot veteran Den Store Fædrelandskrig og indehaveren af to gyldne stjerner af Hero.

Levetiden for hele denne familie er forbundet med himlen. Lidia hustru legendariske es var også under krigen tapre pilot, for hans bedrifter, hun blev tildelt Order of kamp, "Red Star".

Evgeny Savitsky blev rejst på en normal arbejdsdag familie. I 1917 blev han forældreløs, flyttede hjemmefra. Waif formuer ændret, efter at han var på et børnehjem, og derefter i en erhvervsskole. Efter at han handler skoler, der arbejder i en cementfabrik, har han mestrer flere arbejdsgrupper erhverv og demonstreret evne til at mestre komplekse teknologi.

Efter mottoet for disse år "Komsomolets - på flyet," en ung mand på nitten blev uchvoenletom 4th Stalingrad flyvende skole, hvor han studerede hårdt materiale del og mestrer evner som pilot. Efter dens afslutning fordelt fremtiden Marshal Savitsky i Far Eastern Military District, som allerede i 1929, anvender den opnåede viden under de militære operationer på grænsen.

I begyndelsen af krigen var han en erfaren pilot, uddannelse en ny generation af unge bilister. Major Sawicki siv til fronten, men han nægtede med henvisning til nytten af høj kvalitet instruktører i den bageste. I efteråret 1941, stadig formår han at komme i en kampenhed som praktikant. Fighter Lagg tredjedel første kampvogn, og piloten vil bruge alle sine evner, slå ud "Messerschmitt - 109", og næsten dræbt sig selv. Nye, 1942, Savitskiy Evgeniy Yakovlevich noter, der udfører en opgave af særlig betydning, der beskæftiger sig et slag for den ultra-præcise tyske hovedkvarter.

Pilot udholdenhed giver resultater, blev han udnævnt til at lede den 205. Air Division, med hvilken han skulle passere den herlige vej. Air Force - en særlig form for tropper , chefer for de involverede i luftkampe på lige fod med alle andre piloter. Nu flyver han til "Yak", som forbliver tro mod de fire forfærdelige år. En undtagelse er navneordet "Lavochkin-5 'mærket" Valeriy Chkalov "på skroget, præsenterede arbejdere-Gorky.

I 1944 blev flyet ramt af antiaircraft ild af fjenden under en nødlanding es modtaget rygmarvsskade. På denne dag, blev han tildelt rang af generalløjtnant og blev tildelt den første stjerne i Hero.

I alt under krigen Sawicki pilot skudt ned toogtyve fjendtlige fly, ikke tælle gruppens vinder og personale "Storch" har over Berlin. Af den måde, på en sådan kunne forsøge at flygte fra straf Adolf Hitler.

Efter krigen er helten ikke hvilet på laurbærrene, og udvikler nye flytyper og guidet pædagogisk arbejde i flyvevåbnet i Sovjetunionen. Marshal Savitsky blev forfatter til en fascinerende bog om den sovjetiske luftfart og krigshistorien i luften.

Den 63-årige fejrede pilot fik sin sidste flyvning i livet. Man kan kun gætte på de følelser, han følte, løft op i luften supersoniske interceptor. Måske husker hans Yak-3 ...

Død Marshal Savitsky i 1990, levede ikke op til et sammenbrud i det land, som han elskede og forsvarede, som han kunne.

Gamle piloter aldrig dør, de tager ud og forblive i himlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.