Kunst og underholdningKunst

Hvordan køber man? praktiske tips

Du har besluttet at købe et maleri? Læs!

På moderne hjemmesider for salget af de billeder, du vil finde tusindvis af motiver, normalt opdelt i tematiske kategorier. For deres egen bekvemmelighed i søgningen mønster, undgå steder, hvor motiverne ikke er inddelt i kategorier. På websteder, der sælger malerier, kan du købe malerier på bestilling eller vælge blandt de færdige motiver. Meget godt, når du kan vælge et tema, og først derefter beslutte hvilken teknik vi er interesseret i.

Det passer ind i en søgemaskine til at finde præcis det billede, du ønsker?

Pas på ikke at indtaste en sætning mønster. Du vil finde mange hjemmesider med emnet - som er forbundet med billederne, men ikke sælger.

Bedst af alt - billedet og indtast udtrykket kategori, der kan indeholde datoerne for dit billede, for eksempel:

- billeder af blomster

- Landskab

- billeder af naturen

Hvis du ikke ved, hvilken kategori du er interesseret rådgive for at prøve - malerier til det indre, moderne kunst, malerier (malerier Moskva, online salg af billeder, malerier af St. Petersborg).


Teknik: håndmalet. Malerierne udført af professionel kunstner er en klassiker, der aldrig bliver gammel. Disse malerier er ikke kun egnet til klassiske bygninger, men også for moderne, finde den rigtige ramme er tilstrækkelig. Disse malerier er dyrere, men det er håndlavet, hvilket vil være relevant i mange årtier.

Udskrivning på lærred. Nogle designere mener, at for moderne lokaler mere egnede billeder trykt på lærred. Dette er sandheden - disse billeder ser yderst moderne. At købe sådan et billede, så husk, at ikke alle print på lærred er de samme. Hvis du køber trykning UV (ultraviolet), vil dit billede hænger i årenes løb, samtidig med at den lysstyrke og farve. Udover - du kan tørre det af med en våd svamp, hvilket gør det til et perfekt design element i et barns værelse.
Denne præstation teknik kan være en smule krydderi - dække den med en farveløs gel. På grund af dette vil det være i stil med hånden maleri.

Sidstnævnte, den såkaldte fad i indretning er i organisk glas (udskrivning på plexiglas), såkaldte plexiglas. Teknik er meget populær i Vesteuropa. Perfekt til moderne kontorer. Glasset er udskrevet til billedet - for eksempel Picasso, under glas er hvidt skum, hvorigennem billedet er ved at vinde de nødvendige farver. Som anvendt metalbeslag, krom elementer, der giver filmen i en sådan form - unik glans.

Hvad er årsagerne til at vælge? Dette spørgsmål er naturligvis en smagssag - men husk, at motivet ikke blot skal være i overensstemmelse med din smag, men dit interiør. Den mest populære tema er i øjeblikket - abstraktion og reproduktioner af store kunstnere - både globalt og i hjemmet. Hertil kommer, at flere og flere forældre køber malerier til deres børn, hvilket er grunden børns motiver bliver stadig mere populære.
Vi bør ikke glemme de motiver af blomster - i dag i stor efterspørgsel valmuer og magnolier. Magnolia passer perfekt ind i moderne interiør.
For store interiører jeg råde til at vælge den treenighed (billede består af 3 dele) på galleriet båre (bredde 3 cm).


Til rum udført i moderne stil - den mest egnede vil udskrive på plexiglas.
For en hyggelig, foredrag - håndmalede, fortrinsvis i en pæn ramme.

Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe med at genoplive din væg og fortælle dig, hvordan du vælger det rigtige billede til dit interiør.
Jeg ønsker dig god shopping!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.