BilerBiler

Oversigt over konceptbiler: BMW X9 og BMW i8 Spyder

Du ville være meget overrasket over, at du pludselig mødte en mystisk batmobile fra filmen "The Dark Knight", mens du gik i en stille bygade? Men den atten årige tunesiske, Calf Oussam, designet konceptet for BMW X9, som kunne blive noget lignende. Bilen, for at sige det mildt, rørte publikum. Den bizarre og samtidig aggressive form af BMW X9, der grænser op til den bayerske bilindustri, tiltrak mange fans af denne type bil, og opfinderen formåede at vinde popularitet blandt succesfulde designere. Calf selv indså, at denne crossover coupe ikke ville være kommet op til den gennemsnitlige bruger til daglig kørsel. Han ville bare vide, hvor cool den tyske bil til Christian Bale kunne se i den bedst sælgende film The Dark Knight. Der blev ikke leveret data om de tekniske komponenter i BMW X9. Publikum beundrede kun sit unikke udseende. Det er fortsat uklart, om selskabet vil beslutte om udgivelsen af mindst 2-5 stykker af BMW X9, men hvis det gøres, vil køberne sikkert blive fundet.

I løbet af de sidste 10 år har BMW produceret mange interessante koncepter, men der har aldrig været sådan en excentricitet, selv fra en amatør, ikke en professionel side. Som allerede nævnt kombinerer det nye koncept sportens linjer i Coupe's krop såvel som elementerne i SUV'en. Massive og ekstremt brede dæk kombineret med det originale farveskema samt en aggressiv slags forlygter er klart skabt for at vise bilens og dens ejeres intentioner. Kombinationen af elementerne i flere typer af krop minder noget om Cadillacerne fra 1950'erne. Kun BMW X9'ers finner stikker ud til siderne, ikke op. Vores koncept har også en ny version af grillen, som er meget mindre end i andre moderne biler af dette mærke.

Selvfølgelig fortjener BMW New X9 en vis opmærksomhed, men det vil ikke være i stand til at konkurrere med vores næste koncept, designet af designerne og ingeniørerne i virksomheden selv.

På dette tidspunkt kan vi navngive en anden bil af denne type fra Bavarianerne - BMW i8 Spyder, som blot er et perfekt kunstværk. Han modtog også prisen som "Best Concept Car of 2012". Ifølge udviklerne ville denne roadster ikke forbruge meget brændstof, hvilket kan sammenlignes med andre små biler. Den første ting, der fanger dit øje, er den åbne top af konceptbilen og dens truende sporty look, som ser meget stilfuldt udefra.

Transporten er udstyret med en 1,5-liters 226 hk-motor samt en 96 kW-motor med en effekt på 131 hk (ifølge virksomhedens erklæringer kan kun 30 kilometer tilbagestilles med el). Hvis begge motorer kører sammen, øges effekten betydeligt, og det når op på 100 km / t om 5 sekunder. Den maksimale hastighed for denne bil er 250 km / t. Maskinen er også udstyret med alle mulige teknologiske innovationer, der findes i biler fra BMW. Derfor vil ejerne forblive forstyrrede.

Endelig bemærker vi, at udviklingen af konceptbiler nu forbedres betydeligt. Automobilselskaber ønsker at kende offentlighedens reaktion på en bestemt bil, dens individuelle aspekter eller blot at demonstrere præcis, hvordan de repræsenterer fremtidens transport. Denne artikel beskriver to konceptbiler: BMW X 9 og BMW i8 Spyder. Og hvis den første bil sandsynligvis ikke vil se i masseproduktion, vil sidstnævnte kunne komme ind på markedet, dog i en meget begrænset udgave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.