FormationHistorie

John Antonovich Romanov: en kort biografi, og historie regeringstid

Hårdt liv levede John Antonovich Romanov. Kort biografi, frygtelige og tragiske del af sin eksistens endnu ikke er blevet offentliggjort. Throne i Rusland videre fra forældre til børn, men denne fremgangsmåde var ikke uden intriger, skandaler og blodsudgydelser.

Slaget

I 1730 blev den nye kejserinde Anna Ivanovna annonceret. Kvinden - datter af Ivan V, der tegnede sig for den ældre bror til Peter den Store. Det hændte, at de to drenge som barn kronet, men de facto regent af kongen blev mindre. Ivan var i dårligt helbred, og han ikke blande sig i anliggender af staten. Al den tid, han har betalt familien. I 1693 sit fjerde datter blev født. Kort efter, i en alder af 29 år, en ledende kejser døde. Mange år senere, i kraft for en kort tid, hun kom hans oldebarn - John Antonovich Romanov.

Selv i en temmelig ung alder, i 1710, Annu Ioannovnu, på anmodning af Petra Velikogo, var gift med en udenlandsk hertug. Men mindre end tre måneder, som en ny mand døde. Nu forskere mener, at årsagen til den tragiske finale - overdrevent drikkeri. Derfor er 17-årige enke i lang tid levede i Petersburg med sin mor. Re-gift kvinde ikke kom, og børnene aldrig har haft.

Stien til magten

Efter døden af Petra Velikogo opstod spørgsmålet, hvem der skal fortsætte med at regere landet. På tærsklen til kejseren aflyst loven om hvilken tronen passerede kun gennem den mandlige linje. Blandt de kandidater til tronen var to døtre: Anna, som har givet afkald på alle rettigheder og Elizabeth, hendes far på dødstidspunktet var 15 år gammel. Ældste søn fra sit første ægteskab Peter, Alex, blev nægtet tronen. Andre scenarier var ikke blevet overvejet. Vi tog ikke højde for de efterkommere af Ivan V, heriblandt John Antonovich Romanov efterfølgende dukkede op.

Følgelig er de nye love annoncerede hersker kone - Catherine I. Men en kvinde regerede længe. Konstante bolde undermineret hendes helbred. I 1727, hun gik bort. Til myndighederne har besluttet at sætte den lille søn af Tsarevitj Alexei - Peter II. Men drengen var syg og døde i 1730. Rådet besluttede at trone Anna Ioannovna nævnt ovenfor.

Fødslen af en efterfølger

Kvinden havde ingen børn, så spørgsmålet om en efterfølger blev ribben. For at forblive ved magten efterkommere af hendes far, Ivan V besluttede lineal til at ringe i Rusland med sin søster, datter af Anna Leopoldovna. Når pigens mor døde, kejserinden rejste barnet som sit eget. Efterfølgende udsendte hun et dekret, hvorved børns niece foreligge direkte arvinger til tronen. I 1739 udstedte han en kvinde gift med Herzog Anton Ulrich. Unge mennesker kan ikke lide hinanden, men begge forstod essensen af transaktionen af ægteskabet. Et år senere, dvs. 12. august det unge par havde en søn - John Antonovich Romanov. Derfor autokraten kaldet krummen som sin efterfølger. Anna Ivanovna tvunget borgerne til at sværge troskab til den lille arving.

fortsættelse af dynastiet

Men for at deltage i uddannelsen af fremtidens hersker hun ikke skulle være. I oktober, dronningen blev syg. Et par dage senere kvinden døde, efter at udpege en regent for den mindreårige hertug Ivan Biron.

Dagen efter døden af kejserinde, nemlig den 18. oktober 1740, den lille arving ærefuldt flyttet til Vinterpaladset. Efter 10 dage, drengen formelt besteg tronen. I overensstemmelse hermed til højre starter Brunswick filial, hvor der var mange repræsentanter for Europa adel. Men takket være blod niece af kejserinde det var Romanov dynastiet. John Antonovich blev betragtet som den retmæssige arving.

Under livet af Anna Ivanovna sagde han, at det ville være yderst vanskeligt at håndtere posten som regent. Manden har været interesseret i den effekt, at denne måde blev koncentreret i hænderne. Men meget snart forkælet han sin høje indlæg.

vigtige positioner

Biron opførte sig trygt, snubbed fag, herunder hans forældre en lille konge. Derfor meget snart hans uforskammet opførsel generet adel. Derfor er ulykkelig Guard, ledet af feltmarskal Munnich startede et kup og sendt Biron.

John Antonovich Romanov havde brug for en ny regent. De blev mor til den Selvhersker - Anna Leopoldovna. Sly Munnich forstod: den unge kvinde ville ikke være i stand til at klare alle de statsanliggender, fordi det vil overlade administrationen af landet. Men hans håb blev knust.

Først en mand håber på en rang af generalissimo. Denne stilling gav sin far en arving. Munnich blev minister. Denne magt ville det være nok. Men i løbet af retslige intriger flyttede han væk fra virksomheden. Den eftertragtede rolle domstolen tog Osterman.

intriger herskere

På trods af, at drengen var meget ung, fungerede han som konge. Mange udenlandske besøgende nægtede at læse dokumenter uden tilstedeværelsen af kejseren. Mens voksne var involveret i vigtige spørgsmål lidt Selvhersker spilles på tronen. Meget respekteret person var John Antonovich Romanov. Forældre samtidig have det sjovt. Anna Leopoldovna bestemt tidspunkt forsøgte at deltage i offentlige anliggender, men meget hurtigt indså, at hun ikke kan gøre det. Dokumenter viser, at hun var blød og drømmende kvinde. Fri tid brugt på at læse romaner og ikke meget glad for festlighederne. Anna har ikke være meget opmærksomme på mode og gik til slottet på en enkel kjole.

Mens den lille monark hyldede: dedikere digte, udstedt mønter med sin profil.

skæbnesvangre nat

Trods unge forældre forsøgte ikke at ødelægge sin søn. Men for at nyde den berømmelse, han ikke har. I en kort tid regeringstid Anny Leopoldovny sin bedømmelse faldet betydeligt. Ved at udnytte situationen den 6. december 1741 Elizabeth I af (datter af Peter I) revolutioneret. Så jeg mistede alle rettigheder til John Antonovich Romanov. År monark regere over, og det begyndte.

Den selvudnævnte Kejserinde tog barnet ud af holderen, og siger, at han ikke var skyld i det faktum, at hans forældre havde syndet. dreng have det sjovt at spille på hænderne, ikke at forstå, hvad der sker på vejen fra slottet.

Den kongelige familie og deres tilhængere blev straffet. Nogle blev deporteret til Sibirien, blev de andre henrettet. Ungt par Elizabeth havde til hensigt at tage til udlandet. Men frygtede, at over tid, de vil vende tilbage til deres hjemland fjender af kronen.

Livet bag tremmer

Familie flyttede nær Riga i fængsel, og i 1744 i Kholmogory. Toddler isoleret fra deres forældre. Der er dokumentation for, at moderen sad i den ene del af fæstningen og væggen var John Antonovich Romanov. Hvis Søn, hvad er titlen på en fange, og at blodet flyder i hans årer - vagter vidste. Men de havde ingen ret til at fortælle et barn om dens oprindelse.

Efter at have givet fødsel til flere fire børn i eksil, Anna døde i en alder af 27 år. Hendes mand overlevede sin kone i 30 år.

Fra barndom boede hun i et enkelt kammer Ivan Vi. Barnet har ikke spillet, blev ikke lært at læse og skrive. Vagterne havde ikke engang ret til at tale med ham. Men drengen vidste - at han er arving til tronen. Den fyr sagde lidt og stammede.

I fugtig celle havde en seng, skrivebord og skab. Når rummet er renset, drengen gik bag skærmen. Det rygtedes, at han var iført en jern maske.

Flere gange han besøgte de russiske monarker. Men hver af dem så i den unge mand en trussel. Selv når Elizabeth skjulte og ødelagde portrætter og dokumenter med navn og billedet af den lille konge. Smeltede mønter med Ivan profil. For besiddelse af sådanne penge er strengt straffet, selv udlændinge.

tragiske afslutning

Nogen tid sagde, at Katharina II havde planlagt at gifte sig med sin fange og dermed afslutte striden i staten. Men denne teori ikke blevet bekræftet. Men betydeligt én: Dronningen beordrede beskyttelse til at dræbe fangen, hvis nogen af hans redning.

Den unge mand ønskede at tage løfter. Så ville han ikke være i stand til at gøre krav på tronen. Men arving nægtede. Sandsynligvis var det så, at han havde lært at læse og skrive, og den eneste bog, han læste - Bibelen.

Det blev sagt, at manden blev gal. Men andre kilder siger, at han var smart, men lukket.

De stoppede ikke at vride Romanov intriger. Dynastiet i romanerne (John Antonovich - en af de vigtigste tal) aldrig var hjertelig. Flere gange den unge mands navn blev brugt i de opfundne optøjer.

I 1764 var fangen i Shlisselburg fæstning. Løjtnant Mirovich overtalt vagten til at frigive en del af den legitime kejser. Sikkerhed er handlet på instruktioner: dræbe en uskyldig dreng. På det tidspunkt var han 23 år gammel. Der er en version, der oprøret var ideen om kejserinde, der således besluttet at fjerne en konkurrent.

I lang tid efter, at Ivan VI ikke selv husket. Det var først efter faldet af imperiet begyndte at dukke oplysninger om den tragiske skæbne repræsentant for Romanov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.