Mad og drikkeOpskrifter

Sådan laver du svinekød fra en brystet. Roll af svinekød bagt

Svinekage fra en brisket er en klassisk version af en snack til et festligt eller spisebord. Den kan fremstilles på forskellige måder: bage i ovnen, lave mad eller fyld den med forskellige produkter. Nogle madlavningsopskrifter vil blive diskuteret i denne artikel.

Rulle af svinekød bagt. ingredienser

Som nævnt ovenfor kan fadet koges i bagt form. For at forberede en svinroat fra en brisket skal du oplagre sådanne produkter:

 • Sort peber - 1 teske;
 • Hvidløg - 3 fedter;
 • Fennikel (frø) - 2 spiseskjeer;
 • Olivenolie - 3 spiseskefler;
 • Svinekød - 1,5-2 kg;
 • Citron - 2 stykker;
 • Frisk timian (blade) - 1 stor flok;
 • Havsalt - efter smag.

Fremstillingsmetode

 1. Først og fremmest skal du stege krydderierne i et par minutter i en tør stegepande.
 2. Derefter skal de slibe i en mørtel sammen med hvidløg, havsalt og halv timers blade. Herefter tilsættes et par spiseskefulde olivenolie til blandingen.
 3. Sæt derefter svinekød på et skærebræt, gnid det med krydderier og drys de resterende timeblade. Nu skal du forsigtigt folde kødet i en stram rull og binde med en tråd.
 4. Derefter skal svinene dækkes, afkøles og efterlades natten for at blive marineret.
 5. Derefter skal svinevalsen fra brisket gnides med salt og smøres med olivenolie. Derefter skal den lægges på en bageplade og bages. Dette skal ske i ovnen, opvarmet til 200 grader i en halv time.
 6. Desuden skal rullen hældes med citronsaft og fortsætte bagning ved en temperatur på 180 grader i to timer. Derefter opvarmes ovnen op til 220 grader og holder svinekødet i endnu en halv time. Dette er nødvendigt for at skabe en lækker sprød skorpe på rullen.
 7. Derefter skal kødet tages ud af ovnen, placeres på et varmt sted og efterlades der i 20 minutter.

Rul fra en piskekød bagt klar! Før det serveres, skal det skæres i portioner.

Rulle af svinekogt. ingredienser

Kød, kogte ifølge denne opskrift - en vidunderlig version af snack til festbordet. For ikke at købe en kogt brisket i butikken, kan den gøres hjemme om et par timer. Kødet kan om ønsket være fyldt, men svinekød er godt og i ren form. Rulle fra svinekødspand koges er fremstillet af følgende produkter:

 • Hvidløg - 3 fedter;
 • Svinekød - 1 kg;
 • Salt og krydderier (enhver) - efter smag.

Fremstillingsmetode

 1. Du skal tage brisket og afskære dets kanter, så de er lige. Hvis det ønskes, kan du fjerne kødet fra kødet.
 2. Herefter skal svinene gnides med krydderier, salt og peber. Midt på den næste rulle skal krydret med hakket hvidløg. Derefter skal brisketten rulles i en rulle og være ordentligt bundet af tråde.
 3. Derefter skal kødet foldes i en stram pakke.
 4. Nu skal du lave mad til svinekød. I det skal du sætte kød, hæld det med vand, kog og kog over moderat varme i en halv eller to timer. I midten af rullen kan du sætte et laurbærblad, som vil give en speciel smag til den tilberedte skål.
 5. Når kødet er kogt, sluk for ilden og lad svinene stå i ca. en time. Så kan det trækkes ud, placeres på en plade og vente på, at overskydende fugt kommer ud.

Her og klar kogt rulle af svinbrisket. Opskriften, som du ser, er ikke særlig kompliceret. Mens kød er brygget, kan du roligt gøre andre husholdningsgaver.

Roll af svinekød med svampe. ingredienser

Meget interessant smag er opnået fra en kødtap med champignon, svesker og æbler. Så du kan lave en svinekotelette fra en brisket. Opskriften på opstillingen af skålen indebærer brugen af følgende ingredienser:

 • Svampe - 100 gram;
 • Svinekød - 1 kilogram;
 • Svesker - 50 gram;
 • Apple - 1 stk;
 • Æg - 1 stk.
 • Salt - efter smag;
 • Krydderier: sort peber, koriander - efter smag.

Fremstillingsmetode

 1. Til at begynde med skal du lave et langsgående snit i brystet, få stykker kød fra det, peber det, gnid det med koriander og læg det i køleskabet i en time.
 2. Efter dette skal du rulle de skårne stykker svinekød på en kødkværn, tilsæt dem et æg, fint hakket æbler og svesker. Derefter kan hakket stegte svampe tilsættes til påfyldningen. Alle ingredienser skal være godt blandet.
 3. Nu kan brisketten være fyldt med fyldning, tæt indpakket i garn og bage i ovnen i en og en halv time. Madlavningstemperaturen er 180 grader.
 4. Når rullen er afkølet, er det nødvendigt at fjerne garnet fra det, skære skålen i skiver og tjene det til bordet. Du kan dekorere snacken med urter.

Nu ved du, hvordan man laver en flok svinekød. De bedste opskrifter er blevet præsenteret i denne artikel. Kokningsmetoderne kan være forskellige, men resultatet overstiger altid forventningerne. Prøv det, og du vil også virkelig godt lide denne snack. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.