Mad og drikkeOpskrifter

Madlavning pandekager med mælk uden gær

Som de siger i det russiske folkemusikordsprog, er det røde sommerhus ikke vinklet, men det røde er et sommerhus med tærter. Dette kan siges om pandekager. Hvis du vil tilfredsstille dine slægtninge og slægtninge, og der ikke er meget tid til kulinariske mesterværker, så skal du bare bage pandekager. Denne ret er lækker, alles favorit og gør sig klar hurtigt. Gode fritters og med syltetøj og cremefløde med kondenseret mælk, honning, smeltet smør. Varmt, med varme og varme, vil de altid være vejen for uventede gæster. I Rusland er det altid blevet sagt, at gode herrer altid har pandekager i honning.

Fritters er stegte dejkager. Der er mange opskrifter til madlavning. Gode pandekager med mælk uden gær. Dette kræver et par æg, en halv liter mælk, et bagepulver - knivspids, mel, to spiseskefulde vegetabilsk olie til dejen og to hundrede gram vegetabilsk olie til stegning. Vi æler dejen med tæthed som sur creme. Dejen skal være homogen, glat. På en varm stegepande med smør spredes en spiseske med dej, der danner små krus og steges til en rødskorpen på begge sider. Du kan servere med creme og syltetøj.

Meget populær hos husmødre pandekager på sur mælk. Opskriften er ikke kompleks. To æg, en halv liter sur mælk, to spiseskefulde vegetabilsk olie, bagepulver, kan erstattes med sodavand, der slukker med eddike. Stek på vegetabilsk olie, indtil den er lækker. Pandekager med mælk uden gær er meget sarte, stege hurtigt. Gærdej er tungere, men de viser sig at være mere storslåede, og de skal steges længere.

I de kulinariske bøger kan du finde et stort antal opskrifter til madlavning af denne skål. Den mest populære ting er pandekager med mælk - billeder og opskrifter kan altid ses i blade. Dette er vores nationale russiske skål. Pandekager med mælk uden gær blev fremstillet af værtinden i Shrovetide-ugen, mens de var godt krydret med smeltet smør og vandet med honning.

Moderne kokke tilbyder at tilføje tørrede abrikoser, rosiner, kokosnødspåner til dejen . Det viser sig meget ejendommelig, nærende, lækker. Pandekager med mælk uden gær er meget gode til morgenmad. Skålen er hjertelig, højt kalorieindhold. Når fritterne er klare, skal vi sætte dem på en tallerken, sætte creme fraiche, syltetøj, bær på siden. Du kan servere dem med yoghurt eller simpelthen med yoghurt og bær.

Pandekager med mælk uden gær ligner pandekager. De bliver tynde, ristede. Hvis du leder efter originale opskrifter af denne skål, kan du finde varianter med svampe, kød, lever, grønne. Meget interessant er pandekager med mælk uden gær med grønne løg. I en dej fremstillet af æg, mælk, mel, bagepulver tilsættes en flok skivede grønne løg. Sådanne fritters kan serveres med sur hvidløgsovs. Dette er en usødet parabol. Det er godt at bruge som en snack eller en varm skål. Også fritters med tilsætning af hakket kød er også interessante. Forbered let. Skær løget i små terninger, tilsæt et hundrede gram hakket kød, æg, mælk, mel. Bland derefter alt grundigt og steg i en stegepande i olie til en crusty skorpe.

Tid til frokost, venter på kære og slægtninge? Så forbereder vi pandekager, vi sætter bordet - og alles behagelige appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.