Af teknologiElektronik

Modulering LED'erne: Anvendelsesområde og et apparat

Omfanget af lysdioder i dag er enorm og konstant voksende. Men ikke så længe siden, kan denne enhed findes kun i displayet ordninger. Det var ikke designet til tunge belastninger. Udviklet stadig kraftigere enheder, der kan arbejde inden for belysning. Der var projektører og lamper baseret på højtydende LED'er. De anvendes i bilindustrien, er involveret i et lyskryds og regulere trafikken med kraftige trafiklys. Der var apparater, der er en god analog af de eksisterende lygter. LED-lys er begyndt at dukke op i vores lejligheder, trappeopgange og kontorer.

De usædvanlige egenskaber lysdioder har længe tiltrukket sig opmærksomhed fra designere. I bilindustrien anvendes side lys og bremselys på grundlag af disse enheder. En af de tendenser i bildesign er at erstatte de forældede pærer til lysdioder inde i kabinen. De er også meget brugt til visning på instrumentpanelet og indvendig belysning. Glat på LED - det er en af de mest lovende løsninger til bil tuning. For eksempel kan lys i kabinen være jævnt lys eller slukke henholdsvis ved at åbne eller lukke døren. Eller lys på styreindretningerne kan problemfrit tændes / slukkes ved aktivering af en indretning, fx dimensionel belysning.

Organiser gnidningsløs integration af lysdioder er let, er det nødvendigt at samle en lille kreds. Hvis strømforbrug belastningen er lille, kan du bruge en simpel polær kondensator, lod den parallelt til en lygte. Glem ikke polaritet (den positive terminal på kondensatoren skal forbindes til anoden af LED dirigent). Negativ henholdsvis katoden. Kondensatoren kan eksplodere, hvis ikke tilsluttet korrekt! Også være opmærksomme på den maksimale spænding på, der driver en sådan ordning. Det må ikke overstige den tilladte drift spænding på kondensatoren.

Korrekt indsamling ordning, kan du straks se de bløde start- lysdioder. Kapacitans anbefales ikke at stige mere end 2.200 mikrofarad, da overskridelse af denne værdi vil føre til hurtig slitage af koblingsanlæg. Faktum er, at når den anvendes til kredsløbet spænding, kapacitans begynder at oplade. I en første gang, der er en anstændig startstrøm, som kan skade relækontakterne. Ovenstående kondensator sikrer problemfri integration af LED med en tidsforsinkelse på 3-5 sekunder. Det er eksponentiel, der er, i første omgang får du omkring 20-40 procent af belysningen i kabinen. I nogle få sekunder efter, at der er en glat inkorporering af LED'erne til den nominelle driftsform.

At arbejde med kraftigere belysning enheder af kondensatoren er ikke nok. Glat på sådanne indretninger arrangeret af kredsløb, som styrer LED strømforbrug udgangstrin, samlet, for eksempel, transistorer. Forsinkelsen tid i dette tilfælde er implementeret i forskellige elektroniske kredsløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.