ForretningSpørg eksperten

Måder at øge produktiviteten

Find de bedste måder at øge produktiviteten - dette er en af de mest presserende og vanskelige udfordringer til dato i branchen. Ifølge undersøgelser, er de fleste af russiske virksomheder hårdt bagud på denne indikator fra de amerikanske, japanske og europæiske virksomheder.

Måder at øge produktiviteten

Vores virksomheder er stadig lang vej fra modernisering af produktionsprocesserne og indførelsen af effektive kontrolprogrammer for at ændre mentaliteten hos de ansatte selv.

Måder at øge produktiviteten i virksomheden traditionelt opdelt i administrative og økonomiske.

Administrativ sti er rettet mod orientering af personale produktivitet og effektivitet tiltrække og.

Økonomisk sti er rettet mod modernisering og optimering af produktionsprocesser og fremstillingsprocesser for at reducere arbejdstiden og arbejdskraft i produktionen af en produceret enhed og frigivelsen af yderligere mængder af produktet per tidsenhed.

Den vigtigste faktor, der påvirker stigningen i produktiviteten, er et velfungerende system af personalegoder.

Arbejdskraftens produktivitet og veje sin forbedring

Når der er et spørgsmål om at investere for at forbedre erhvervsklimaet, er de fleste af lederne indkøb af nyt udstyr eller erhverve ekstra plads. Men det er en forkert beslutning, da en større investering bør være at forbedre effektiviteten underordnede ansatte.

At måder at øge produktiviteten og tilskynde medarbejderne til at bidrage til at nå deres mål, at udvikle personlige færdigheder og forbedre oplevelsen. Og produktive medarbejdere er forpligtet til at gøre ting, som har til formål at nå de fælles mål og interesser i selskabet. Som et resultat, vil de igen stræber efter at opnå succes, som i høj grad vil reducere personaleomsætning.

Alle virksomheder har udviklet deres metoder og programmer til fremme af personale effektivitet, men der er nogle punkter, der skal gennemføres i de enkelte selskaber.

De vigtigste måder at øge produktiviteten:

1. Gør dine mål synlige og tilgængelige.

Det er vigtigt, at personalet altid har set de vigtigste mål for virksomheden. Ledere skal være sikker på, at medarbejderne er klar over, hvad er deres primære bekymring. Systematisk sætte personale på de fremskridt, periodiske bonusser og udføre forskellige fælles fester bidrage til at bevare deres niveau af motivation.

2. Opret en anderledes måde at fremme.

Medarbejderne har forskellige job og arbejde ansvar, med alle forskellige følelse af motivation til at arbejde. præstationsniveau muliggør hver af dem for at få en forfremmelse af en slags. Forskellige bonusser, afspadsering, vil salgsfremmende gaver med til at overbevise hver enkelt medarbejder, der kan vælges individuelle incitamenter, hvor hver vil søge at nå sine mål.

3. Engager personalet i udvælgelsen af belønninger.

incitamentsprogram, som er organiseret uden deltagelse af medarbejdere er dømt til fiasko. Folk arbejder altid mest effektivt, når de ved det præcise formål og opmuntre som følge af dens gennemførelse.

4. Gør altid rettidig kompensation.

Den største tilfredshed medarbejderen vil modtage erstatning kun i det øjeblik, han har afsluttet sit arbejde, i stedet for i to uger. Rettidig udtrykte taknemmelighed at være forbundet med gennemførelsen af opgaver og samtidig stimulere udførelsen af arbejdet for at opnå forfremmelse.

konklusion

Balanceret og kompetent ordning for kompensation, der tager hensyn til alle de relevante kriterier og motivering af medarbejdere, er en vigtig faktor i at forbedre ydeevnen. Gøre nogen form for belønning forbundet med en stigning i produktiviteten på vejen til at nå de mål og målsætninger for virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.