Mad og drikkevarerPasta Idel

Kinesiske nudler med kylling og grøntsager. Opskrift på retter

Kinesiske nudler med kylling og grøntsager, den opskrift, som vil blive betragtet som lidt under er meget velsmagende og rig fad. Så middag kan fodre og din familie, og inviterede gæster. Men de fleste mennesker ikke har en anelse om, hvordan man forbereder den nævnte fad. Det er grunden til hans opskrift trin for trin, har vi valgt at præsentere i denne artikel.

Kinesiske nudler med kylling og grøntsager: trins opskrift

I stedet for at forberede et måltid på egen hånd, nogle af de husmødre erhverve nudler i poser og lige brygget det i kogende vand. Det skal bemærkes, at det ikke kun er meget velsmagende, men også yderst nyttig. I forbindelse med dette tilbud at gøre sig et måltid.

Så det indenlandske kinesiske nudler få mest nærende og lækre, for testen skal have følgende komponenter:

 • bordsalt - ufuldstændig dessertspoonful;
 • drikkevand holodnuyu- ½ kop;
 • mellemstore friske æg - 2 stk;.
 • hvedemel - 450 g

Mesim æg dej

Hvordan forbereder kinesiske nudler med kylling og grøntsager? Opskrift betragtes mad tager lang blanding kølige basics. Til dette formål, piskeris æggene med vand og salt, derefter gradvist tilsæt mel til ham. Alle ingredienser blandes grundigt, indtil en fast dej. Det er placeret i en pose (polyethylen) og efterladt til side i 35 minutter.

Madlavning nudler

Så får du en reel kinesiske nudler med kød, skal du nøje følger kravene i opskriften. Efter at have holdt dets fundament rullet ud i et tyndt lag, drysset en tilstrækkelig mængde mel. Så bliver den resulterende ark rullet til en rulle og skæres med en skarp kniv. Lange nudler straks spredt ud på en flad overflade og lidt tørret. Afslutningsvis er det rystet i en sigte, spredes i kogende saltet vand og kog i 7-11 minutter. I løbet af denne tid, bør nudlerne være helt klar, men ikke syde. Derefter blev det støbt i et dørslag og skylles grundigt i koldt vand.

De nødvendige ingredienser til retter

Hvilke andre produkter skal have vist sig lækre kinesiske nudler med kylling og grøntsager? Opskrift asiatiske retter kræver brug af:

 • grønne ærter - 150 g;
 • kølede kyllingebryst - 450 g;
 • Sojasovs - 35 ml;
 • saftige gulerødder - 2 stk;.
 • løg hvid løg - 2 bit;
 • olivenolie - 35 ml;
 • forskellige krydderier, herunder akut - til at smage.

proceskomponenter

Efter kogning af nudlerne bør gå videre med tilberedning af kød og grøntsager. Kyllingebryster vaskes grundigt, skrællet og udstenede, og derefter hakket i tern. Yderligere forarbejdede grøntsager. Løg skæres i halve ringe, gulerødder og gnid revet gulerod.

Tilberedning af kød og grøntsager

For at forberede de lækre kinesiske retter tage en dyb sauterpande, hælde i olie og stærkt opvarmet. Så, i en skål sprede kyllingebryst, gulerødder og løg. Alle ingredienser er grundigt røre yngel. Efter dette, at dem tilføje sojasovs, varme krydderier og grønne ærter. Alle ingredienser ragout under låget lukket for ¼ time. Hvis det er nødvendigt, er det hældes lidt vand.

Den sidste etape

Efter alle produkter er bløde, de spredes tidligere kogte nudler og bland godt. Som sådan er ingredienserne holdes kort på pladen (ca. tre minutter), udækket.

Hvordan søger til middag?

Nu hvor du ved hvordan man laver kinesiske nudler med kylling og grøntsager? Opskriften på denne enkle, men meget velsmagende og påfyldning skålen blev introduceret ovenfor.

Når alle ingredienserne er blandet sammen i en beholder, er de fordelt på pladerne og varmt beskriver husstand. Ønskeligt at anvende en sådan måltid ved kinesiske pinde. I mangel af en sådan, kan du bruge en almindelig gaffel.

Hertil kommer, at kinesiske nudler aromatiseret med sesamfrø eller andre krydderier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.