TravelingHoteller

Hotel Club Elephant Almyros Natura 4 * (Grækenland, Corfu.): Anmeldelser, beskrivelser, tal og anmeldelser

Den samlede længde af kysten af. Korfu er 217 km. Dens nordlige kyst, stammer fra Gulf of St. Catherine, berømt for sine hvide sandstrande og krystalklart hav. Det er en malerisk kystslette, der vokser i overflod vinmarker og mandeltræer. Langs stranden nordlige Korfu bygget mange store hotelkomplekser og små hyggelige hoteller. De fleste af disse fritidshjem tjente bare fremragende anmeldelser. For eksempel, menes det, at det er meget godt nummer, kan du fjerne den komplekse Club Elephant Almyros Natura 4 *.

Hvor hotellet ligger

Det ligger dette komfortable hotel ligger direkte på kysten af det Ioniske Hav, 40 km fra byen Korfu. отель Club Elephant Almyros Natura 4* ок ружен зелеными живописными полями, а позади него красуются поросшие южной растительностью холмы. På alle sider Hotel Club Elephant Almyros Natura 4 * ca servation maleriske grønne marker og bag ham flagre beklædte bakker i det sydlige vegetation. Acharavi nærmeste by er omkring 2 km fra hotellet. Fra lufthavnen, som ligger i nærheden af byen Korfu, hotel turister den nemmeste måde, selvfølgelig, få en taxa. Også i de fleste tilfælde, rejsearrangører tilbyder turister, der har købt billetter til Korfu og bo i dette hotel, shuttle bus.

Den generelle beskrivelse af hotellet

Værter om. в нескольких уютных малоэтажных зданиях бунгального типа и одном большом основном корпусе . Korfu kompleks i lave bygninger mere komfortabel bungalow type og en stor vigtigste krop. Det samlede areal af Cyprotel Almyros Natura (Club Elephant Almyros Natura ) er 3,5 ha. Tidy tropiske have lagt ud foran hver to etager boliger, hvor gæsterne eventuelt kan tage en tur om aftenen. Desuden er det område af hotellet raffineret pænt klippede græsplæner. Mellem dem der er omfattende stier, foret med fliser.

Receptionen på hotellet er åben 24 timer i døgnet. Rygning i værelserne på dette hotel, samt stort set alle andre i Europa, er ikke tilladt. Ud af hotellet og værelser designet for gæster med kæledyr. Hvis det er nødvendigt, kan hotellet benytte sig af betalingskort Visa, American Express og Euro / Mastercard. Den nøjagtige adresse på hotellet: Almyros Bøg, Acharavi 49081, Korfu, Grækenland.

Værelser

Club Elephant Almyros Natura 4* предлагает гостям острова Корфу 160 удобных номеров. I alt hotellet Club Elephant Almyros Natura 4 *, byder Korfu 160 komfortable værelser. Maisonette (двухуровневые) или обычные Double rooms. Hvis det ønskes, kan du fjerne klasselokaler Maisonette (dupleks) eller konventionelle Dobbeltværelser. Alle er afleveret på et hotelværelse serviceres med jævne mellemrum og er udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold. Hvis det ønskes, kan opholdet turister bruger;

 • ондиционером; at onditsionerom;

 • TV;

 • køleskab;

 • sikker.

Badeværelserne i værelserne på dette firestjernede hotel, naturligvis, der er individuelle. пользоваться здесь джакузи. Ud over bruseren, kan turisterne nyde boblebadet her. Selvfølgelig er hotellet forudsat i badeværelser og gratis toiletartikler. Gæsterne kan også benytte en hårtørrer, hvis det er nødvendigt. TV i denne komplekse satellit.

Samtlige værelser på Club Elephant Almyros Natura 4 * med en balkon. Udsigt fra vinduerne i hotellet afleveret lejligheder tilbyder en virkelig storslået. Gæsterne har mulighed for at beundre havet eller haven.

Club Elephant Almyros Natura 4 *: bedømmelser af værelserne,

этом отеле комнатах у туристов сложилось хорошее. Udtalelse fra trade-på værelser havde en god turistmål. De fleste beboere sagde værelser er rene og komfortable. Sengelinned og håndklæder skiftes meget ofte. Maid service er også udført med de angivne intervaller.

Området ved handel-in på hotelværelser, ifølge mange turister, er det tilstrækkeligt for et behageligt ophold. Møbler på beskedne, ret gamle, men det er ganske nemt og tørner ikke. Aircondition er tilgængelig og ordentligt udføre deres funktioner perfekt. Særligt gode anmeldelser lejede lejligheder i dette kompleks har tjent til at feriegæster, der skød dem, blandt andet kan se på TV, herunder en af de russiske kanaler (den første).

Boblebad er faktisk installeret i badeværelserne på hotellet. Men desværre, i nogle tilfælde, kan de simpelthen ikke arbejde. Hårtørrere i badeværelserne på hotellet er også der, men deres magt, ifølge de fleste gæster, kun nok til tørring kort hår. Ejere af lange stående til at tage dette tilbehør på et hotel med dem hjemmefra.

Hotel-infrastruktur

Club Elephant Almyros Natura (Греция, Acharavi) п остояльцы, помимо всего прочего, имеют возможность воспользоваться: På det område af hotellet Club Elephant Almyros Natura (Grækenland, Acharavi) n ostoyaltsy, blandt andet har mulighed for at drage fordel af:

 • soldæk;

 • barber;

 • billeje;

 • gratis parkering.

For forretningsrejsende tilbyder hotellet et forretningscenter. Her hvis du ønsker det, kan du lave kopier af alle dokumenter eller noget at sende en fax. Hotellet har også et stort mødelokale. Kunstelskere kan besøge hotellets teater. Hertil kommer, at hotellet driver flere butikker af forskellig specialisering. I de offentlige områder på hotellet er der WiFi. Sandt nok, at betale for brugen af gæsterne af komplekset er nødt til hver for sig.

Underholdning og Sport

Personer, der foretrækker at holde sig i form, selv når på ferie, kan nyde hotellets Club Elephant Almyros Natura 4 *:

 • еннисный корт; t ennisny domstol;

 • massage rum;

 • sauna;

 • udendørs pool (sæsonbestemt);

 • volleyballbane.

Derudover kan hotellet leje en mountainbike, eller spille mini-fodbold. Arbejde på kontoret og aromaterapi.

Ydelser til børn

Club Elephant Almyros Natura 4* (Корфу) предусмотрены: For de yngre gæster på hotellet Club Elephant Almyros Natura 4 * (Korfu) bestemmer:

 • spillerum;

 • en legeplads på stedet.

Hvis det er nødvendigt, kan forældrene leje til din babys barneseng på Værelset. Er denne service på hotellet er ikke for dyrt. Til underholdning af turister på børnene på sit område animation er organiseret periodisk (fra klubben "elefant").

Club Elephant Almyros Natura: de infrastruktur anmeldelser

этой гостинице б ольшинство туристов считает комфортным. Hvil i dette hotel b Ost turister finder behageligt. Никакого шума на его территории нет ни ночью, ни днем. Næsten alle turister fejre en meget bekvem beliggenhed Der var ingen støj på sit område ingen nat eller dag. Hvil i dette hotel dybest set kun ældre par, tyske og russiske børnefamilier. Der er ingen problemer i hotellets gæster og kommunikerer med personalet. Alle hotellets personale er i stand til at kommunikere på engelsk. En af administratorerne selv kender russisk. Hotellets butik kan du købe næsten alt du har brug for - fra pin til elektronik.

ассейн гостиницы хвалит большинство постояльцев. B asseyn hotellets gæster ros mest. Størrelse Det er ikke for stor, men ingen fortrængning nærliggende normalt ikke ske fra den. Liggestole og parasoller er fastsat ved poolen, gæster, selvfølgelig kan bruge gratis. Alle gæster lounges, desværre, nogle gange ikke nok. Men hvis det er nødvendigt, beboerne i hotellet, besluttede at tage en dukkert i poolen, kan sidde i en stol arbejder nær baren.

Nogle bekymringer med dette hotel turisterne føler bare for dyrt WiFi. Stående brug af nettet i hotellets 30 euro pr uge. Og fanger i offentlige områder kun i området modtagelse og hastigheden af det ikke er for stor.

Spisning på hotellet: gæster anmeldelser

Selvfølgelig opgive værelser på dette fire-stjernet hotel med helpension. Club Elephant Almyros Natura (Корфу) у ту ристов имеются только отличные. Anmeldelser af mad i Club Elephant Almyros Natura (Korfu) i Ristov er blot fremragende. Fed i spisestuen var lækker og varieret. Turister kan nyde retter fra oksekød, svinekød, kylling, fisk og skaldyr. Der er to slags supper (begge med sort peber) i menuen spisestue, der er en kalkun, salat fra forskellige grøntsager og ost, etc. Morgenmad omfatter æg, pølser, bacon. Ved frokosttid og om aftenen, bortset fra noget andet, kan du tage is. Det udbydes i hotellets spisesal så meget som 4 typer.

Meget stor i hotellets restaurant og et udvalg af drikkevarer. lejere kan tage ud til middag, frokost eller morgenmad frugt, hvis det ønskes. Mange turister købte ferskner, appelsiner, æbler. Der i spisestuen og yoghurt naturel. Kas i restauranten, desværre ikke på menuen. Dette er naturligvis ikke kan være alt for praktisk især for turister med børn. Hvis det ønskes, kan ferierende bestilles i spisesalen af komplekset, blandt andet tør vin eller øl. Linjen bassinkanten har også et stort udvalg af cocktails og andre alkoholiske drikke.

Anmeldelser af Beach Hoteller

Club Elephant Almyros Natura 4*. Havet, som allerede nævnt, er i umiddelbar nærhed af hotellet Club Elephant Almyros Natura 4 *. Kom til stranden kan gæsterne chatte med webstedet. Her blandt andet, hotellets beboere har mulighed for at benytte de liggestole og parasoller. Værd at deres lejemål er ikke særlig dyre - omkring 2,5 euro.

Overdækket beach hotel melenko småsten (ligner groft sand), som er meget praktisk at solbade. Club Elephant Almyros Natura 4* можно даже и без сланцев. Hvis du ønsker at gå langs kysten på hotellet Club Elephant Almyros Natura 4 * er mulig, selv uden tavler. Pebble strand - er noget, som, blandt andet tjente gode anmeldelser dette hotel. Solbadning på det fine sand, selvfølgelig, lidt mere komfortabel end på småsten. Men i dette tilfælde er turister tvunget til at opleve visse ulemper. Efter alt, sandet har en tendens til at være indgraveret bogstaveligt talt overalt og slippe af med det er ofte meget vanskeligt.

Club Elephant Almyros Natura (Acharavi) , с удя по отзывам его постояльцев, просто замечательная — всегда чистая и теплая. Vandet i havet på stranden ved Club Elephant Almyros Natura (Acharavi), med fiskeri på de anmeldelser af hans gæster, bare fantastisk - altid ren og varm. Men den nordlige kyst af Korfu selv, desværre - et sted temmelig blæsende. Det er derfor særlig roligt hav er aldrig på stranden. For turister, gode svømmere, badehoteller - det perfekte sted at slappe af. For børn svømning her kan ikke være for komfortabel. Men havets bølger på dette område er selvfølgelig ikke altid. Faktisk er trådt i vandet ved stranden hotel non-singul r flad. De vand dybden stiger ganske dramatisk.

Landsbyen Ahalavi

Der er ingen butikker eller cafeer i umiddelbar nærhed af hotellet, fordi det er i virkeligheden, på området, selvfølgelig ikke. Club Elephant Almyros Natura 4* при необходимости в любой момент могут воспользоваться удобствами, предлагаемыми гостям острова поселком Ахарави. Men hotellets gæster Club Elephant Almyros Natura 4 * om nødvendigt til enhver tid kan drage fordel af de faciliteter, der tilbydes til gæster på øen landsbyen Acharavi. For at nå dette forlig, hvis du ønsker det, kan du endda bare gå. I dette tilfælde er den vej vil tage omkring 30 minutter. Også mange turister gå til Acharavi fra hotellet til leje cykler. I denne teknik, kan adgangen til forliget være bogstaveligt i 5-10 minutter.

Faktisk i Acharavi har masser af souvenirbutikker, caféer og restauranter. Velkommen gæster indbyggerne i denne landsby er meget venlig. I Acharavi, hvis det er nødvendigt, kan du ikke kun smage lækre lokale retter eller købe smukke smykker til minde om besøget af Korfu, men også at leje en bil. Også mange turister besøger vandland i landsbyen. Gelina Village . Det er placeret på stedet Gelina Village.

tilgængelige attraktioner

Club Elephant Almyros Natura 4*, п омимо всего прочего, работает и гид-менеджер. Hotellet Club Elephant Almyros Natura 4 * n omimo andre ting, løb og vejlede-manager. Det er muligt at få nogle gode tur eller at bede ham om hjælp til at planlægge uafhængige rejse.

Selvfølgelig, de fleste af hotellets gæster i første omgang tager på en omfattende turné i den nordlige del af Korfu. Палеокастрицы и т. д. Также туристам, купившим такую экскурсию, предлагается прогулка на катере с прозрачным дном вдоль побережья. Arrangørerne af denne tur er normalt sætte besøgende med øens attraktioner såsom plante "Mavrommatis" Achilleio palads, bugten Paleokastritsa og så videre. D. Også turister, der har købt denne tur bliver tilbudt en sejltur med en gennemsigtig bund langs kysten.

Self-lejere af hotellet kan besøge, for eksempel i Korfu. Der er en meget smuk græsk tempel i St. Spiridon og arbejder mange billige cafeer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.