SundhedPræparater

Drug "Timalin". Anmeldelser af patienter og læger om naturområdet immunmodulator

Den vigtigste beskyttelse af den menneskelige krop - er naturligvis, immunitet. Det er dette komplekse system beskytter os mod sygdom, er med til at modstå infektioner, og så videre. Men hvis en person er svækket naturlig "skjold", han begynder at forfølge massen af sår. I nogle situationer er immunforsvaret svækket på grund af den langsigtede behandling med forskellige lægemidler. For at klare sådanne problemer, og støtter din krop, læger anbefaler et behandlingsforløb bruger stoffet "Timalin". Gæst eksperter bekræfte sin høje effektivitet som en naturlig immunmodulator.

Oprindelsen af lægemidlet

Dette stof kan kaldes på anden måde entydigt - alle aktive lægemiddelsubstans ekstraheret fra thymuskirtlen af kvæg (thymus). Dette sker ved hjælp af ekstraktion af naturligt materiale - et polypeptid natur. Talrige undersøgelser har været gennemført, og forskerne har vist, at forbindelserne er til stede i kirtler fra dyr, er i stand til at aktivere den beskyttende funktion af det menneskelige legeme.

retningsbestemt

Lægemiddel "Timalin" anmeldelser lægerne bekræfte det, er i stand til at tilvejebringe en kompleks effekt på hele bloddannende proces i kroppen. Når i blodet, aktive stoffer begynder at genoprette den immunologiske reaktivitet til sygdomsfremkaldende bakterier og inflammation. Medikament stand til at danne beskyttende egenskaber i organismen - den regulerer kvaliteten forholdet mellem B og T-lymfocytter. Dvs. disse forbindelser er ansvarlige for dannelsen af de naturlige cellulære "barrierer" i kroppen. "Nyttige" celler begynder at formere sig. Aktiverer processen med fagocytose - blodlegemer (fagocytter) begynder mere intensivt at fange bakterier og absorbere dem, der ikke gør det muligt at udvikle alvorlig sygdom. En af de unikke egenskaber af værktøjet kan kaldes dens evne til at forbedre hematopoiese proces - den største fordel ved præparatet "Timalin". Gæst eksperter bekræftede de positive forandringer, der sker i blodprøver.

Hvem han passe?

Desværre, kan immunsystemet reduceres ikke kun hos voksne, men også hos børn. Dårlig miljø, dårlig mad, hyppige forkølelser, svækket krop efter lang tids sygdom - stoffet "Timalin" kan hjælpe i alle disse tilfælde. Anmeldelser af læger bekræfte sin høj biotilgængelighed - medicin perfekt absorberes af kroppen og forårsager sjældent bivirkninger. Når som helst lidelse stof har en positiv effekt?

 • Sænket immunforsvar hos voksne og børn.
 • Stimulering af metaboliske processer i kroppen.
 • Purulente sygdomme i knogler og blødt væv.
 • Kroniske og akutte bakterie- og virusinfektioner.
 • Det stof er ordineret postoperativt at fremskynde heling af sår, knoglebrud.
 • Effektiv med trofiske sår og forfrysninger.
 • Bronkialastma.
 • Sygdomme i maven og mave-tarmkanalen (herunder mavesår og gastritis).
 • Multipel sklerose.
 • Reumatoid arthritis.
 • Ordineres efter kemoterapi og bestråling med henblik på at genoprette immunitet og forbedre hæmatopoietisk funktion.

immunmodulatorer

Hvis du har bestået omfattende undersøgelse, og du har identificeret formindsket præstationsevne i immunsystemet eller anden sygdom, kan du tildele stoffet "Timalin". Vejledning til brug, virkelige læger viser tydeligt, at det er nødvendigt at overholde det fastsatte dosis. Medikamentet udtømmes i form af pulver, som opnås ved frysning den aktive bestanddel. Før en injektion til en patient, er det nødvendigt at fremstille lægemiddel: pulver fortyndet i 1-2 ml opløsning (isotonisk) natriumchlorid. Opslæmningen skal være helt opløst, så at der ikke er sæler og klumper. Først efter dette blev opløsningen indgivet intramuskulært:

 • Patienter over 14 år - fra 5 til 20 mg af lægemidlet. Brug ikke mere end 100 mg af lægemidlet pr kursus.
 • Babe til 1 år - 1 mg.
 • Spædbørn fra 1 til 3 år - øget dosis til 2 mg.
 • I 4-6 år kan indgives i et injektionsvolumen på 3,2 mg.
 • Børn fra 7 til 14 år og doseringen øges til 3-5 mg.

Injektioner foretages dagligt, fortrinsvis på samme tid. Behandlingsforløbet er normalt fra 3 til 10 dage, men foreskriver ikke selv behandlingens varighed. Hvis lægemidlet ikke havde den ønskede virkning, kan lægen ordinere genbehandling efter 1-6 måneder, afhængig af alvorligheden af sygdommen.

For at forhindre en immun modulator bruges også som en injektion hver dag:

 • Voksne - fra 5 til 10 mg.
 • Spædbørn - fra 1 til 5 mg.

Forløbet af denne terapi varer omkring 3-5 dage.

Udtalelser

Det fastslås utvetydigt, at lægemidlet er effektivt til behandling af disse sygdomme, er det umuligt. Mange patienter rapporterede, at medicinen rent faktisk styrker immunforsvaret og hjælper til at klare en langvarig sygdom. Nogle mennesker har bekræftet sin positive effekt i løbet af forværringer forbundet med gastrisk sygdomme, især mavesår. Andre købere bemærkede, at stoffet "Timalin 'kræft (nogle af dem indeholder henvisninger til brug af stoffet i høje doser) resulterede i en lille forbedring i den generelle tilstand af kroppen. I denne kliniske tests viste vækst af T-lymfocytter. Men selvmedicinering i dette tilfælde absolut ikke tilladt!

det er mere foretrukket anvendes efter kemoterapi: det opdateres, hjælper en person hurtigt vende tilbage til den normale rytme af livet. Patienter bekræftede muligheden for allergiske reaktioner, udslæt, kontaktdermatitis og alvorlig kløe på huden, men afskaffelsen af lægemiddelpartiklerne symptomer passere hurtigt.

Det bør erindres, at ingen løsning ikke kan betragtes helt uskadelige. "Timalin" Med hensyn til dette stof. Gæst eksperter foreslår, at selv om han har en positiv effekt på hæmatopoietisk funktion, så glem ikke om bivirkningerne af en sådan behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.