HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektriske vandvarmere til afhøring: forslag til at vælge. Hvordan man vælger en vandvarmer El-opbevaring til haven

Som i dag, folk er helt afhængige af offentlige ydelser, er engageret i levering af varmt vand i huset. Som det er kendt, det planlagte arbejde på rørledningen forekommer hyppigt, og motorvejen er helt overlapning. Alt dette kun bringer ulempe for huset.

Ud over dette må vi tilføje de forskellige ulykker, der undertiden fjernet for lang tid. Den centrale linje af feriebyer ligger langt væk, så deres reparation er meget mere kompliceret. I vores tid med det varme vand problem kan løses ganske enkelt. Hjælp i denne sag husmænd konventionelle vandvarmere, der kører på elektricitet.

Hvordan at træffe beslutning om køb?

Således brugsvandsveksler (elektrisk). Hvilket er bedre at give? Ved besvarelsen af dette spørgsmål, først og fremmest bør vi definere dimensionerne af indretningen. Hvis familien i landet går godt, er det bedst at give fortrinsret til et lager model. I størrelse, de er ganske store, men udførelsen, de har, er god. Desuden disse vandvarmere, elektriske giver en størrelsesorden mindre strømforbrugende. Hvis vi betragter den kompakte model for daglige behov, flow enheder er flere prioriteter. Først og fremmest er det værd at bemærke deres lave pris.

Men de er nemme at håndtere, fordi de forstår hver stand. Installationen af et sådant system er ikke kompliceret. Den gennemsnitlige effekt af anordningen bør være i området 15 kW. I denne egenskab det afhænger af, hvilken type varmelegeme. I gennemsnit er dette tal omkring 6 liter per minut. Kilden til varmeren forsyningsnettet virker med en spænding på 220 V. Afvigelsen udarbejder et maksimum på 20 V. Desuden producenten angiver frekvensen af udstyret. Fra denne parameter afhænger af stabiliteten af varmelegemet. Dette indeks er målt i Hz. Til varmtvandsbeholderen med en effekt på 15 kW rate grænsefrekvens skal være 40 Hz. Den maksimale temperatur af vandet er opmuntret til 50 grader. Beskyttelsesanordning er angivet ved en markering på produktet.

Ofte kan findes på emballagen etiketten: IP25. Det er køberen siger, at varmeren er beskyttet mod lækager, og det etablerede et system, der holder styr på alle problemer. Dette er yderst vigtigt, for hvis varmelegemet mislykkes, så modellen skal slukke. Det samme gælder for vandforsyningen. Når tanken er fyldt, vandvarmeren for at udløse beskyttelse.

Anmeldelser af modellerne "Electrolux"

Disse vandvarmere (elektriske) for at give feedback er varierede. Køberen er vigtigt at vide, at de produkter, som virksomheden i dag er meget populært. Kontrolsystemer i vandvarmere sædvanligvis hydraulisk. Performance er generelt acceptable, men sammenlignet med andre virksomheder, de interessante modeller er ikke så meget.

De fleste købere vælger produkter fra dette mærke på grund af økonomien. Installationen af elektriske vandvarmere er let at give, og eyeliner er inkluderet i standard. Mediumtryk systemet holdes ved 5 MPa. Nogle modeller er i stand til at indsamle en maksimal temperatur på 60 grader. Blandt de mangler forbrugerne siger de høje priser på varer. Dette gælder især for modeller, der er etableret en temmelig store skærme.

Hvordan man vælger en god vandvarmer "Electrolux"?

Selskabet "Electrolux" hvordan man vælger en vandvarmer lagring (elektrisk) til afhøring? Ved besvarelsen af dette spørgsmål, det er vigtigt at forstå, at udførelsen af den modeller er helt anderledes. Systemer af den første serie er kendetegnet ved deres alsidighed, men de har ikke en termisk sikring. Som et resultat, den mekanisme bryder ganske ofte, og det giver ejeren en masse besvær.

Det er således bedre at vælge at give en model af de nye enheder. Sikringerne har etableret en temmelig høj kvalitet, tilfredsstillende for dem er blevet rapporteret. Cylindre er normalt installeret kobber. I størrelse at vælge model er ikke specielt svært, og design i generelle vandvarmere (elektriske) hvor hytterne er interessante. Ledelsen er bedst at vælge en simpel modifikation med en lille skærm. Normalt virksomheden installerer styreenheder i to tilstande.

Forbruger mening om enheder "Thermex"

Brand "Thermex" akkumulerende vandvarmere (elektriske) til at give feedback er god. Den første model af dette selskab er kendt for deres alsidighed. De er velegnede til funktionelle dele til stort set alle. Blandt de mangler kan identificeres kun nogle problemer med kabelklemmen. Han bryder ganske ofte, men det er i stigende grad forbundet med fejl i netværket. Løs dette problem kan være, hvis der ud over at gøre installationen af netfilter.

Termiske sikringer i vandvarmere er af høj kvalitet. Flasker i mange modeller installerede kobber. Hvis vi betragter forældede elektriske vandvarmere til hytterne, og der de har været brugt i rustfrit stål , og dens pålidelighed er ikke allokeret. Indløb til det kolde vand produceret til forsvaret. Pressostaten er til rådighed i systemet, så et stort hoved mekanisme er ikke bange. Blokken er normalt installeret i enheden terminal. Som et resultat, temperaturkontrol er kun mulig i diskrete trin.

Valg af det rigtige vandvarmeren "Thermex"

Virksomheder "Thermex" hvordan man vælger en vandvarmer lagring (elektrisk) til afhøring? For at besvare dette spørgsmål er vi nødt til temmelig præcist afveje kravet om varmt vand. Sammenlignet med andre producenter, dette selskab er i stand til at tilbyde en bred vifte af budget muligheder. I denne og de for systemerne er acceptable. Specifikt er den gennemsnitlige ydeevne af RS serie modeller er 2 liter per minut. Til gengæld strøm udstyr er omkring 5 kW.

Installation modeller er opdelt i lodret og vandret. Ved design, de er helt ens, så brugeren er begrænset i denne henseende. Strøm leveres fra alle varmeapparater netspænding på 220 V. maksimale afvigelse modeller RS-serien er 20 V. Den begrænsende frekvens af systemet svinger omkring 30 Hz. angiver de mekanismer, der er etableret af de mest forskelligartede. En god model til at modstå et maksimalt tryk på mindst 5 MPa. Derudover bør du tjekke vandvarmer i tilstedeværelse af en manuel kontakt. Systemet med beskyttelse bør være IP25.

Hvad folk siger om "Vailant" model?

"Vailant" Firms elektriske vandvarmere til at give vurderinger er overvejende positiv. Mange købere foretrækker modellen af selskabet på grund af den høje grad af beskyttelse. Primært skal det bemærkes automatisk vedligeholdelse temperatur system. Power enheder kan vælge manuelt. For plastrør, elektriske vandvarmere nødt til at give mulighed for at oprette forbindelse uden problemer, og det er gode nyheder.

Regulator strøm af vand i mange modeller har en indbygget type. Boliger i den seneste serie af ændringer foretaget af producenten stødsikkert. Kablet er forbundet til vandforsyningen gennem en hermetisk boks, så lækager er meget sjældne. Generelt kan rørføringen udføres åbent eller skjult. Således er det muligt at tilslutte systemet til at planlægge.

Vandvarmere "Vailant" for at give

Virksomheder "Vailant" el-vandvarmer at give hvordan man vælge? Dette spørgsmål er af betydning for mange mennesker, og det kræver nøje overvejelse. Specialister rådes til at vælge en model med en høj temperatur grænse på omkring 55 grader. Desuden skal køberen være opmærksom på tidspunktet for opvarmning af vandet. temperatur vedligeholdelsessystem skal installeres. Hvis vi betragter de low-end modeller, er det bedre at give fortrinsret til enheder med manuel kontrol. Beskyttelsen system er velkommen i de fleste tilfælde IP26.

Tips til at vælge "Zanussi" selskab model

Umiddelbart indersiden af tanken bør gøres fra korrosionsbestandige lag. styreenheden fra eksperterne udtrykte tilfredshed med den elektroniske type. Hvis serveres vandet i landet dårlige kvalitet af filtrering system, er det nødvendigt at finde ud af mere detaljeret i vandvarmeren.

Til dato, for rør rengøring har mange aktiver. Som regel er særlige sier installeret ved udløbet af dysen. Disse elementer kan markant forlænge levetiden af vandvarmeren service. Ifølge prispolitikken bør kontaktes individuelt. Hvis du bruger enheden i landet vil være mindst tre personer, så kan vi overveje billig model.

Opsummering

I betragtning af alle de ovennævnte, kan vi konkludere, at det mest interessante er de "Electrolux" mærke modeller. Hvis vandet i landet med et normalt niveau af jern, vil de arbejde ordentligt i lang tid. I betragtning af de lave omkostninger enhed, ikke rabat virksomheden "Vailant". Mange modeller er lavet med nem betjening og derudover kan prale af pålidelige varmeelementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.