Mad og drikkevarerOpskrifter

Bøf - det er for måltidet? Betingelser for madlavning saftige bøffer, opskrifter

Bøf - det er et dyrt fad. Ikke alle typer kød egner sig til dens forberedelse. Ud over sådanne kurser kan tages kun 5-7% af den samlede dyrekrop. bøf kødprodukt er udelukkende elite avl. For at forberede en saftig og velsmagende ret kræver produkter fremstillet af en ung tyr. Dyrets alder skal være mellem 1 og 1,5 år. I denne tyr skal have en bestemt race, fx Angus og Hereford.

slags bøffer

Bøf - det er ikke fersk kød. For at forberede denne parabol hjælp kalvekød, som modnes i 20 dage. I denne periode af gæring foregår i muskelvæv. Som et resultat, at kødet bliver mere mørt og sprødt.

For at forberede taget kun den bedste del af hele kroppen. Steak - en ret, som er svært at forberede sig derhjemme. Der er flere varianter af produktet. Det hele afhænger af, hvilken del af slagtekroppene anvendes til madlavning:

 1. Club Steak. Til fremstilling af retterne sædvanligvis anvendte kød dorsale del. Tag produktet på stedet for en tyk kant af øjet muskler. Han kan have ribbenene af lille størrelse.
 2. Rib bøf - det er et stykke kød, der er skåret fra borepatronen del. Det har masser af fede striber.
 3. Raundramb bøf - kød er taget fra den øverste del af hoften.
 4. Striploin - skæres typisk fra den lumbale rygmarv af hovedet i området.
 5. Porterhouse Steak - kød, i dette tilfælde taget fra lumbale rygmarv af tyktarmen nær mørbrad.
 6. Tiboun - en bøf T-bone. Udskåret fra sin del placeret på grænsen mellem de lumbale og dorsale dele nær kanten fint longissimus dorsi og fine skærekant.
 7. Chateaubriand - en tyk kant af den centrale del af mørbrad. Steg kødet er enten helt eller for flere mennesker.
 8. EP-mørbrad - et tyndt tværsnit af den centrale lænd. Dette er den mest magert og mørt kød. Denne ret er aldrig med blod.
 9. Skirta bøf - det er ikke den mest mørt kød, men ganske velsmagende (fra flanken).
 10. Tornedoks - et lille stykke, der er skåret ud af den centrale del, eller snarere dens tynde kant. Sædvanligvis anvendes til fremstilling af medaljoner.

Er det muligt at lave mad selv

Sandsynligvis, mange spekuleret over, hvordan at tilberede en bøf på en pande. Umiddelbart skal det bemærkes, at denne proces er ganske kompliceret og har mange nuancer. Efter bøf - det er ikke bare et stykke stegt kød. Selvfølgelig, ved første øjekast ser det ud til, at det er en ganske simpel skål. Men korrekt forberede det ikke kan hele. I dette tilfælde er der mange finesser, der bør overvejes. Det er vigtigt i denne sag, alt starter med udvælgelse og forberedelse af produkter og efterbehandling teknikker og teknologi i deres brunfarvning. Det er derfor ikke alle kan forberede denne parabol i hans køkken, da han forberedte mester i sit håndværk i restauranter. Efter alt, ikke alle har det særlige udstyr og ekspertise.

madlavning teknologi

Så hvordan man kan tilberede oksekød bøf på grillen eller i ovnen? Først og fremmest er det nødvendigt at vide, ikke kun hvordan man vælger kødet, men også hvordan det, og ved hvilken temperatur skal ristes. Det er af denne særlig teknologi, som gør det muligt at bevare den naturlige tekstur af produktet er blevet udviklet. Ifølge dem kødet begynder at blive lagt på madlavning overflade, forvarmet til 250 ° C Bøf skulle hurtigt "få fat". Det sker bogstaveligt talt i 15 sekunder. Det dannede en skorpe på kødet. Nemlig det ikke tillader processen med yderligere forberede saften til at flyde ud. Efter denne behandling bøf spredes på en overflade, hvis temperaturen er mindst 150 ° C. Her skålen bringes til den ønskede doneness.

Efter madlavning bøf bør ligge ned. Dette vil give safterne mere jævnt fordelt over hele stykke kød.

Graden af ristning

Så hvordan man laver en bøf på en pande er ikke meget let, og det er nødvendigt at kende ikke kun reglerne for dens stegning, men også dens grad. I øjeblikket er der syv:

 1. Blå - bøf, som opvarmet til 49 ° C, og derefter hurtigt lukket grill. I virkeligheden er det rå, men varm.
 2. Sjældne - bøf kogte med blod, men uden for ristet ved 200 ° C i 3 minutter. Inde i kødet forbliver rød.
 3. Medium sjældne - Sjælden bøf svag. I dette tilfælde har kun kød blevet bragt til en tilstand, hvor blodet er helt fraværende. Men saft inde har en lyserød nuance. Fremstilling af en skål i 5 minutter ved en temperatur på 200 ° C.
 4. Medium - bøf medium sjældne. Juice inde lys rosa nuance. Forberedt skål i 7 minutter ved 180 ° C
 5. Medium godt - næsten stegt bøf. Saften inde er helt gennemsigtig. Fremstilling af en skål i 9 minutter ved 180 ° C
 6. Well Done - stegt bøf er næsten ingen saft. Kød stegt ved 180 ° C i 9 minutter, derefter i dogotavlivaetsya apparatet.
 7. Alt for godt klaret - stærkt stegt bøf uden saft. Temperaturen af den færdige skålen er 100 ° C.

Salt er nødvendig på forhånd

Mange hævder, at kød før tilberedning salt er ikke nødvendig. Det er dog ikke. Salt er nødvendig, selv om kokken bøf på en pande. Opskrift med billeder fra professionelle kokke beviser det. Steaks nødt til at tilføje salt og lad i en halv time. Hold kød bør være ved stuetemperatur. Det resulterende salt opløses i saften, som vil blive frigivet fra bøf. Men det har en masse af protein og sukker. En sådan blanding ville skabe et appetitvækkende skorpe. Desuden vil disse bøffer have en mere udtalt smag.

Temperatur påvirker kødet madlavning hastighed

Mange professionelle kokke hævder, at kødet stuetemperatur forbereder meget hurtigere end afkølet. Korrekt kogte bøf skal være saftigt og mørt indeni, og udefra - en rødmosset og sprød. Hvis kødet er koldt, vil det tage længere tid, så at det har nået ønskede doneness. Og det er en dårlig indflydelse på udseendet af steaks. Under udarbejdelsen af det øverste lag af kød kan være meget tørt og begynder at brænde websteder. Derfor mange forslag modstå steaks i en halv time var det ved stuetemperatur. Dette giver dig mulighed for at forberede en saftig måltid.

Mere varme - mere smag

Der er mange opskrifter på bøffer. Men de er forberedt på den intense varme tilstand. På grund af den høje temperatur afslører aroma og smag af kødet. Derfor er det nødvendigt at tilberede bøfferne, så de var dækket med en mørk brun skorpe. Det er ikke nødvendigt at tro på påstanden om, at en høj feber lukker alle porer på overfladen af kødet. Dette er absolut ikke sandt.

Oksekød bøf på grillen: Amerikansk opskrift

Denne opskrift er perfekt for dem, der kan lide kød og smag sort. I øjeblikket er der mange måder at tilberede bøffer på grillen. For at forberede denne parabol skal bruge:

 1. Oksekød - 700 gram.
 2. Soja sauce - ½ kop.
 3. Oregano - 1 gram.
 4. Ketchup - 2 tsk.
 5. Hvidløg - 1 tsk.
 6. Olie fra oliven - 2 tsk.
 7. Sort peber, fortrinsvis pulver - 1 tsk.
 8. citronsaft - 30 ml.

At lave mad

At stege en bøf på grillen, skal du forberede sig på forhånd kødet. Bedre til at gøre det for 8-12 timer før madlavning. Vær sikker på at marinere bøf. For at gøre dette, du har brug for en stor skål blandes krydderier, citronsaft, sojasauce, olivenolie, ketchup og salt. Den resulterende sammensætning bør udgå kødstykker og trykkes. Steaks bør fordybe sig i en lage. Desuden kan kødet blive tilføjet løgringe.

Hvordan til at lave mad

Oksekød bøf på grillen, opskriften er blevet beskrevet ovenfor, er forberedt på nøjagtig samme måde som på grillen. Kødet skal marinere godt. Du kan derefter gå videre med sin varme. Umiddelbart er det værd at overveje at bøf ikke er forberedt på trækul som kebab, og til en meget høj varme. Bare så du kan få en velsmagende og saftig fad. Hvis branden er meget svag, saften løber ud under tilberedningen. Som et resultat, kødet er tør. På forberedelse det tager omkring 20 minutter, men ikke mere.

Filet bøf med espresso sauce

Fadet er kogt i 8 minutter på en stærk åben ild. Temperaturen bør være fra 230 til 290 ° C. For at forberede 4 portioner, kræver:

 1. 4 stykker lænd. Hver bøf bør veje 300 til 350 gram og være 2,5 cm tyk.
 2. Olie fra oliven - to spiseskefulde.
 3. Havsalt store - ¾ tsk skeen.
 4. Sort peber, helst friskkværnet - ¾ tsk.

Forberedelse kød

Oksekød bøf på grillen opskrift med et foto, der tydeligt vil præsentere tilberedningen, skal du forberede før stegning. Til at begynde at smøre kødstykkerne med olie fra oliven. Dette vil ikke giver bøffer holde sig til de riste. Efter dette, brikkerne nødt til at tilføje salt og drys med krydderier. Olien fra oliven ikke giver dem til at smuldre. I denne form steaks til at stå på i en halv time ved stuetemperatur.

Sådan koger filet bøf

Hvor og hvordan man laver en bøf? I ovnen eller på grillen? I dette tilfælde skal kødet tilberedes på høj åben ild. At komme i gang er at forberede grillen. Sørg for at vælge en stærk direkte varme. Før du bruger grillen skal rense en speciel børste. Nu kan du sætte på det kødstykkerne. Steaks bør placeres i en vinkel på 45 °, langs diagonalen. Kog kødet skal være under kølerhjelmen.

To minutter senere bøfferne skal være omhyggeligt flip. Dette bør ske ikke med en gaffel og tang. Kødet skal vendes og sat i en ret vinkel. Luk derefter grillen låg og kog bøfferne i to minutter i den intense varme tilstand.

Efter dette, skal de stykker af saftigt kød vendes. På overfladen af steaks bør få præcis reticulum. Præcis det samme kan ske på den anden side. Men dette er valgfrit. Steg kødet skal den ønskede doneness.

Hvad der er behov for espresso sauce

Filet bøf er bedst tjent med espresso sauce. Til dets fremstilling er påkrævet:

 1. Smør creme - en spiseskefuld.
 2. Hakkede skalotteløg - to teskefulde.
 3. Hvidløg er passeret gennem pressen - 1 fed.
 4. Ketchup - 120 milliliter.
 5. Kaffe naturlig stærk - 4 spsk, kan du bruge espresso.
 6. Balsamico - en spiseskefuld.
 7. Brunt sukker - spsk.
 8. Chili pulver - to små skeer.

Sådan koger saucen

Svinekød bøf, fotos af som præsenteres ovenfor også serveret med espresso sauce. Til fremstilling af en sådan tankning er nødvendig i en lille gryde, smelte smør, fløde. Efter dette, er nødvendig tanken at hælde skalotteløg og svits det 3 minutter, omrøring regelmæssigt. Når produktet bliver transparent, tilsæt saucen og hvidløg. Sautér alt hvad du behøver et minut. Nu, genpåfyldning kan hælde alle de andre komponenter og bringe det i kog. Branden bør lempes, og lad det simre saucen på varme i yderligere 10 minutter, indtil fortykket.

efter kogning

Steaks klar til at blive fjernet fra grillen, men bringer dem straks er ikke nødvendig. Det er bedre at give dem en lille stand. Inden for fem minutter inde i kødet vil stadig hæve temperaturen med ca. to grader. Desuden bør saften i bøf fordeles jævnt. Serveres denne parabol du har brug for at espresso sauce og vin.

Svinekød bøf: opskriften på bålet

Denne ret er bare perfekt til en rolig familie middag i naturen. Forberedelse bøffer er meget hurtig og nem. Dette vil kræve:

 1. 150-200 gram hals svinekød. Dette er for én person.
 2. Løg - ½ vægt svinekød.
 3. Persille, dild.
 4. Vegetabilsk olie.
 5. Peber og friskkværnet.
 6. Salt, krydderier til kødet - efter smag.

lage svinekød

For at få en velsmagende kød kogt i brand, skal du marinere det. Til at begynde at forberede bøffer. Med deres bedste for at fjerne fedt. Hvad der er tilbage inde, det gør kødet saftigt. Halsen er bedst at skære på tværs af årerne. Tykkelsen af skiverne bør ikke overstige 2 cm.

Løg skal rengøres og skæres i ringe. Persille og dild behov for hakkes fint. Retterne hvor det vil marinere kød bør lægge et lag af løg og persille.

Steaks bør nøje olieret, peber og salt. På hver side skal de skubbe ært krydderier. De således fremstillede stykker nødt til at sætte i en gryde, derefter en blanding af løgpulver og grøn. Skiftende lag bør sættes i en beholder alle de bøffer. Derefter skal kødet fjernes i kulden. Marinere sådanne steaks har fra 2 til 12 timer.

Madlavning over et lejrbål

Svinekød kokken bedre end en åben flamme, og på kul. Når grillen vil der være et tilstrækkeligt antal nødvendigt olieret grill og sætte på hendes bøffer. Steg kødet mørt behov. For at få forskellige grader af ristning, tage mellem 7 til 12 minutter - er nødvendig på hver side. Svinekød er meget forskellig fra oksekød. Derfor er det bedre at Kog end spises rå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.