TravelingRetninger

Vladimir-regionen, Kovrov - Attraktioner

Rejs langs Golden Ring i Rusland stifte bekendtskab med den antikke by Vladimir, hvilket er med rette stolte af Vladimir-regionen. Gulvtæppet er meget tæt med sin berømte søskende. Kig i denne by vil være meget interessant, fordi Carpet kun i status for byen er der mere end to århundreder. Hans historie skabte prinser og det russiske folk. Nu er det en moderne kulturel og industrielle centrum, hvor han med succes udviklet nye teknologier og værne om mindet om deres forfædre.

Rusland, Vladimir-regionen, Gulvtæppe, placering

Vladimir fra byen ligger 84 km. Fra Moskva til et tæppe - 268 km. Byen ligger ved floden Klyazma, i den nordlige del af Vladimir-regionen. Det er et område med nåletræer og løvskove med en overvægt af birk og fyr. Gulvtæppet er det administrative centrum af bydelen Kovrov. Ved 12 km fra floden Nerehta, som er beliggende på bredden af urban landsby Melekhovo. Ved 17 km er den berømte Klyazminskoe byen. Tæppe passerer gennem stammen jernbane til Moskva, Nizhny Novgorod, Perm. Der er en tråd i Moore. Highway ud af byen er i Ivanovo, Vyazniki, Malygin, Klyazminskoe byen. Der afkørslen ved en større highway til Moskva, Kazan og Nizhny Novgorod. Omkring byen er der mange landsbyer med en stor historisk fortid. Det Lyubets, Lille og Stor Vsegodichi, kirkegården og andre. Alt dette viser den store kort over Kovrov Vladimir-regionen.

Kom der

Nu Kovrov fungerer en ny jernbanestation. Byen er placeret på en af de vigtigste transportruter, hvilket gør det muligt at flere kørselsvejledning til det fra de store centre for Rusland. I byen Kovrov Vladimir-regionen fra Moskva kan nås med tog, der afgår fra Kursk, Kazan, Yaroslavl og hviderussiske stationer. Rejsetid - 3,5 timer. En del af toget stopper lige Kovrov. På den anden side kan du komme til Vladimir, og derefter enten med bus eller med tog. I alt kører 10 tog. Det første tog afgår kl 05:22, den sidste på 21:17. rejsetid cirka en time. Desuden kan byen Kovrov Vladimir-regionen kommer med bus. De går til Kursk banegården og følg Vladimir. Ingen tidsplan, som busser afgår som belægning. Rejsetiden er ca. 6 timer.

Hvordan gjorde Tæppe

Selv under den neolitiske beboede jorden, som nu befinder sig Vladimir-regionen. Tæpper, da byen begyndte sit liv i 1778 efter Catherine II dekret om dannelsen af en ny bydel Kovrov. Indtil da var det en landsby. Oprindeligt stod der en gård ingen Epifanki, Prins Trapper, et sted kaldet Epifanovkoy. Det var i det XII århundrede, da prins Dolgoruky. Hans søn, Andrew, med tilnavnet Bogoljubskij og fremtidig kanoniseret, var en ivrig jæger. Engang på tærsklen til jul i en stærk snestorm var han vender tilbage fra Suzdal i Starodub. Nu er det Klyazminskoe by. Kovrov (Vladimir-regionen) landmærker, som er kendt langt ud over regionen, er stolt af dette historiske sted. Andrey Yuryevich afveje. Vejen førte ham til gård Epifanes. Til ære for sin redning, han beordret til at bygge en trækirke i Epifanovke. Det tog sønnen Trapper. For flid havde han klaget skove, enge og ødemark kaldet Epifanovskimi og landsbyen begyndte at bære navnet Rozhdestvina. I disse dage, at Rusland bliver ofte overfaldet tatarerne. Beboere i ubefæstede landsbyer flygtede ind i skovene og store landsbyer. Rozhdestveno angriberne brændte ned. Beboere der er næsten væk. Selv Yepifanova flyttede til Suzdal.

Som Rozhdestvina var carpeted

I det XIV århundrede blev byen og det omkringliggende landområder doneret til Fyrster Starodub familie. Kaldenavn de havde Tæpper, da en af dem i slaget ved Kulikov brød i Mamaia sats og bragt ud dorogushchy tæppe. Den øgenavn blev et efternavn, og landsbyen blev kendt som Kovrovo. Prins Vasili bygget på Klyazma høje tårn, og Præsterne tildelt en plads ved søen, opkaldt Popov. I 1523 blev han dræbt nær byen Polotsk, men blev begravet i familien kirkegård i Kovrov. Landsbyen gik til hans søn Simeon, og efter hans barnebarn Ivan. I 1567 præsenterede han tæpper og nærliggende jord Spaso-Efimovskaya kloster, der tjente som afsæt for deres udvikling. Prinsens tårn gav også munkene en skrift hytte. Det reparerede domstolene og massakren på den lokale befolkning. Katharina II liking Vladimir-regionen. Tæpper hun tog væk klostret og gav ham status af en by. Siden da begyndte sin nye historie, den vigtigste fase af som var opførelsen af en jernbanestrækning.

Historien om jernbanen i Kovrov

Moderne kort over Kovrov Vladimir-regionen viser alle tilgængelige i byen trafikårer, pålidelig og praktisk. Men det var ikke altid så godt. Arbejdet med oprettelsen af den Moskva-Nizhny Novgorod filial begyndte i 1858. 7 år senere den første tog startede op på det, styrtede ned i nærheden af den nuværende Tæppe-1 station. To år korrigeret manglerne, men for at sætte en ny struktur lykkedes ikke, fordi den nærmeste Kovrov station styrtede i Klyazma vandtårn og to spænder af broen. Til opførelse af det nye havde vi ændre strømmen af floden. For at fremme det ikke skete, understøtter det malet i rød farve. Broen bærer stadig navnet Rød. Nu forbudt fra toget fortsatte uden hændelse. Tæppe har udviklet sig hurtigt. I byen var der jernbane workshops, en masse små og store virksomheder. Under krigen blev der produceret militære våben, bomber og granater for hæren. Nu er det den største industrielle centrum i regionen.

seværdigheder

Mange unikke bygninger og interessante steder berømt for Kovrov (Vladimir-regionen). Attraktioner i byen er som følger.

1. Transfiguration katedralen, bygget på penge af indbyggere i de sidste år af det XIX århundrede.

2. Katedral Fødselskirken bygget i slutningen af XVIII århundrede.

3. Kirke ikonet for den Guds Moder.

4. Fire Tower. En underlig struktur begyndelsen af det tyvende århundrede.

5. Indkøbscentre bygget i det XIX århundrede.

6. Museum, grav og monumentet Degtyarev, en genial designer, der skabte den anti-tank-pistol.

7. Historisk og Memorial Museum.

8. harer Museum - et meget godt sted, ikke uden grund på emblem og flag byen er der disse søde dyr.

Der Kovrov anden attraktion - bredden af bjerget, hvor der ifølge legenden, begravet store skatte af. Skattejægere af alle slags der forsøger hårdt, men til ingen nytte.

naturressourcer

Den vidunderlige naturområde er Vladimir-regionen. Tæpper voksede på bredden af Klyazma, hvorigennem byen krydses af to broer. I nærheden ligger Klyazminskoe reserve, besætter de landområder mellem tæpper og afhandlingen til floden. På disse steder er der en flerhed af reservoirer - Lakes 67-45 hektar 19.-1 hektar, samt mindre. I skov skrifter omkring Kovrova samle bær og svampe. Der findes 50 slags store og små pattedyr (kaniner, egern, ræve, elge) og mere end 200 arter af fugle, herunder ryper, ryper, ænder, træner.

ler legetøj

Det har længe været i Kovrov blev gjort udvinding af ler, hvorfra den ikke gjorde kun retter, men også vidunderlige legetøj. Dette fiskeri er ufortjent glemt, men i slutningen af det tyvende århundrede genoplivet. Nu er den lyse, oprindelige, genkendelige blandt snesevis af andre ler legetøj fremstillet af kovrovchan hænder er berømt over hele verden. Kommunale administration Kovrov Vladimir Region forsøger på alle måder at udvikle ønske om borgere til at være kreativ og at styrke forbindelsen mellem generationerne. I den forbindelse er det planen at oprette et museum i Kovrov våben, genoprette det historiske centrum, til at yde den nødvendige støtte til skaberne af legetøj fra ler. Med støtte fra administrationen i Kovrov afholdes hvert år All-russiske konkurrencer i sport dans, åbne en skole for kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.