ComputereComputerspil

Doodle God: artefakter og deres skabelse

Mest sandsynligt, alle nogensinde spillet i "Alkymi" - en lille mobil legetøj, hvor du får de fire elementer, som du har brug for at tilføje en række forskellige stoffer, genstande og objekter, og derefter kombinere dem sammen for at få endnu mere forskellige kombinationer. Generelt er det er temmelig primitiv i sine spil mekanik, men det er utroligt spændende og giver dig mulighed for at være glad for at tilbringe fritiden, hvis de får et minut til arbejde eller skole. Naturligvis har denne popularitet ikke gået ubemærket hen, og mange udviklere er begyndt at skabe deres kolleger, men de fleste af dem er meget lig den oprindelige, ikke tilbyder noget nyt, så er helt unødvendige. Hvad kan man sige om Doodle Gud projekt, hvor du vil tage rollen som Gud og gøre alt på deres egen planet.

Essensen af spillet er det samme - du er nødt til at kombinere med hinanden elementer til at få nye objekter, men det er tjent meget original. Du får visse opgaver, hver event - en ny milepæl i udviklingen af jeres planet. Og det mest interessante i Doodle Gud - artefakter. Deres fjorten, de er unikke, de er langt mere vanskeligt at indsamle end noget andet element, og for dem er afsat endnu en enkelt side i spillet. Derfor yderligere flere vil blive dækket i detaljer, hvordan man skaber hver af artefakter.

Eiffeltårnet, Stonehenge og den hellige gral

I Doodle vil Guds artefakter friste dig mest, men når det er nødvendigt at sige, at de er lavet af de sjældneste elementer, så tidligt i spillet, du ikke får at skabe dem. For eksempel, for at skabe en af de mest eftertragtede artefakter - Eiffeltårnet, skal du bruge en metal skyskraber og tårn. Du vil være meget lettere med Stonehenge - en artefakt vil du næsten med det samme. Det faktum, at opskriften er meget enkel - du skal kombinere med hver tre andre sten og grand struktur er klar. Men efter den hellige gral bliver nødt til at prøve, fordi det for ham, du har brug blod, opstandelsen, og den halvgud - alle disse elementer er udvundet er ikke den første fase af spillet. Som du kan se, i Doodle Gud artefakter kan være meget varieret i kompleksitet af skabelsen, men de vil dekorere din egen lille verden.

Lyssværd, Pandoras æske og Perpetuum mobile

Du bør forstå, at ikke alle tilgængelige i Doodle Gud artefakter er reelle, så du skal ikke forsøge at gætte, hvilken af de kendte strukturer er den næste - det kunne være noget andet. For eksempel lyssværd - kendte fantastiske våben fra "Star Wars". For at opnå det, du har brug for at kombinere sværdet, energi og lys. Du kan også krydse kaos, død og mørke - så vil du have en Pandoras æske, som også er genstand for antikke græske mytologi. Hvad kan vi sige om evig bevægelse, som menneskeheden har forsøgt at opfinde en lang tid, men indtil videre kun få noget, der kan køre meget lang tid eller producerer energi udelukkende for sig selv. I spillet kan du sagtens få det - tilpasse mekanismen, tomhed og energi. Den "Doodle Gud: De Alchemy" artefakter spiller en vigtig rolle i færdiggørelsen af udviklingen af din verden, så tror ikke, at du bare kan springe dem, eller at de kun er til pynt. Selvfølgelig dem, du ikke indsamler andre elementer, men uden dem kan du ikke vinde.

Ring, Godzilla og Titanic

Som du ved, i "Doodle Gud: De Alchemy" artefakter kan være urealistisk, så du trygt kan forsøge at skabe deres egen Ring - men ikke for at ødelægge det i Mordor, men for at holde det på hylden artefakter. For at oprette det, skal du bruge lava, magi og dæmoner. For at oprette Godzilla, skal du kombinere stråling af dinosaurer og hav. Tja, for Titanic skal du bruge en ganske trist kombination - skib, is og død. Artefakter i spillet Doodle Gud, som du måske har bemærket, er tre elementer, ikke to, som det er tilfældet med almindelige genstande. Derfor er det, at de er vanskelige at samle op, som alle de andre elementer, kan du oprette en metode til "spyd", og her har du i hvert fald til at tænke på aktion som de tre elementer kan være for mange kombinationer, herunder korrekt kun fjorten.

Store pyramide i Giza, sfinksen og Basilisk

For at få den store pyramide, skal du sand kroppen og stenen. For at oprette Sfinksen brug igen en sten, men foruden ham og manden med dyret. Tja, hvis du vil have din samling var genopfyldes med mystiske dyr basilisk, skal du forbinde med hinanden firben gift og igen sten.

Julemandens slæde og Pinocchio

Sidste artefakt, til rådighed i alle versioner af spillet - en kane af Santa Claus. Deres du kan oprette med sne, træ og mand. Her er alle tilgængelige i spillet Doodle Gud artefakter. Sådan oprettes en Pinocchio? Denne artefakt er kun tilgængelig i enkeltstående version af spillet, der er, i bilaget til de sociale netværk, du vil ikke være i stand til at gøre det. Og det er skabt ved at kombinere livets træ, og værktøjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.