ComputereComputerspil

Hill Climb Racing på computeren og "Android". spil gennemgang

Nu spilindustrien er fuld af alle mulige ting som "Simulator sten" og så videre. D. For at luge ud blandt dette kuld gode projekter, vi er nødt til at bruge en masse tid. I denne artikel vil vi diskutere det populære spil Hill Climb Racing på computeren og "Android". Hvorvidt projektet er værdig til din opmærksomhed? Lær svaret på dette spørgsmål vil du være i stand til at læse denne artikel.

Hill Climb Racing - hvad er det?

Spil Hill Climb Racing er en af de mest succesfulde og populære projekter i de seneste år. Mere end 100 millioner downloads, omkring 5 millioner af positive tilbagemeldinger - det spil lavet en splash. Efter denne popularitet, begyndte mange fans til at spekulere på, om Hill Climb Racing på computeren vil blive frigivet. Snesevis af andragender, hundredvis af emner på gaming fora - spillere gøre alt for at fremskynde udgivelsen af spillet på pc'en. Og så skete det. De fyre fra firmaet Fingersoft hørte en fremstilling af ventilatorer og udgivet Hill Climb Racing på computeren. Nu die-hard fans kan nyde spillet på deres personlige enheder.

Nå, måske det er nok til at argumentere, gå direkte til revision af de ovennævnte legetøj. I denne artikel vil vi se på pc'en og "Android" versioner af spillet Hill Climb Racing, sammenligne dem og finde ud af, hvilken spil er bedre. Interesseret? Så læse denne artikel.

Hill Climb Racing på "Android"

Hvad er det Hill Climb Racing? Er en arcade race, der fanger for alvor. I spillet vil du besøge i skoene af Bill Newton - ung og meget ambitiøs rytter, indtagende fantastiske toppe og besøge de steder, hvor aldrig blev bemande endnu. Du skal opleve at kende alle de vanskeligheder løft på bjergsiderne.

Med hensyn til gameplayet, så i løbet af spillet, du er nødt til at overvinde stejle skråninger. Faktisk er spillet minder om de gode gamle Gravity Defield, som du sikkert spillede sin gamle Samsung. I løbet af gameplayet, du nødt til at hæve mønten, brændstoftanke og andre nytte. Hvis du slår over og falde på hovedet, så nakken af Bill bryder sammen, og du er nødt til at gå gennem det niveau igen. Styret af en sensor.

Spillet har en masse interessante funktioner. For eksempel er der en butik hvor du kan købe opgraderinger til din bil. Pumpe over hans 'trillebør', at få en ny motor, affjedring, og så videre. D. Desuden kan spillet endda købe nye køretøjer. Sortimentet er ganske omfattende. The Hill Climb Racing har det hele - fra cykler til kampvogne og lastbiler.

Også tiltalende niveauer. I spillet, de temmelig meget, og, mest interessant, hver enkelt er unik. Steder er slående i deres skønhed. Jomfru landskab, en rutschebane, ørken og endda månen. Som spillet skrider frem vil du besøge alle disse steder.

The Hill Climb Racing fremragende grafik til en mobil spil. Alle teksturki godt tegnet og detaljeret. Men måske er den største fordel ved spillet - fysik. Det er yderst realistisk og glat. Så du får en masse glæde fra gameplayet.

Ved første øjekast spillet Hill Climb Racing synes at være meget enkel og ukompliceret. Men du vil forstå, at de tog fejl, da den kun spille det lidt længere. Spillet er vanedannende er ikke en joke, og hjælpe med at dræbe tid.

Hill Climb Racing på computeren

Som for pc-versionen, så er der en lille smule bedre grafik. Men i modsætning til med "Android" versioner af meget lidt. Sikkert udviklerne har gjort det til spillet gik selv på low-end pc'er, og alle brugere kan evaluere projektet. Styres af en computer mus eller tastatur (i de indstillinger, du kan vælge, hvordan du foretrækker at gøre). Faktisk er det forskellen på pc-versionen af Hill Climb Racing på "Android".

resultat

Hill Climb Racing - en dejlig spil, der vil hjælpe dig med at fordrive tiden. Venter på bussen eller sidder i en kedelig par? Start Hill Climb Racing, og tiden vil passere ubemærket.

Faktisk er forskellen mellem de to versioner af spillet stort set ingen. Hill Climb Racing til PC og "Android" som ens som to dråber vand, og den forskel kan kun finde en gamer med en godt krydret øje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.