SkønhedHudpleje

La Roche-Posay (termisk vand): ansøgning funktioner, sammensætning og kommentarer

Den negative påvirkning af miljøet, den brændende sol og kold vind, tør indeluft - alt dette har en negativ effekt på huden. Face - det er det område, der lider mest under virkningerne af eksterne faktorer. Huden tørrer, bliver tyndere, er der første rynker og alder pletter. Vi er i stand til at hjælpe hende. En fremgangsmåde til regenerering af huden er at bruge en livgivende vand - termisk vand. Sprøjtning bittesmå partikler af mineralske næringsstoffer vil straks opdatere og næring til huden.

Oprindelse og bestemmelsessted af den termiske vand

Umindelige tider, de termiske kilder var hellige steder, og selve væsken udstyret helbredende og foryngende egenskaber. Over tid, der var endda en fremgangsmåde til behandling termisk vand - hydrotermisk behandling. Denne væske mirakuløse brug helt forskellige måder. Det tager et bad, lave omslag og komprimerer, wraps, føjes til kosmetik. Vand termiske kilder øger stofskiftet, slapper af og mindsker stress, anti-inflammatorisk og antioxiderende virkning samt det normaliserer psykiske tilstand og øger immunitet.

Hvad er vand varme kilder?

Termiske vand anses for at være rig på sin mineralske sammensætning og har mange nyttige egenskaber. Dens temperatur når fyrre grader eller mere, og jordoverfladen den løftes af gejsere. Termisk vand er opdelt i sin mineralske sammensætning på:

 • hypertonisk (med et højt indhold af salte);
 • hypotonisk (lavt salte);
 • isotonisk (mineral og saltindhold tæt på humant blodplasma).

Termisk vand og varierer i den kemiske sammensætning. I forskellige områder er rige kilder til disse eller andre elementer.

Fransk Kosmetik

Hele linjen af kosmetik La Roche Posay er baseret på termisk vand. Kilde, som bruger producent, som ligger i en lille by i Frankrig. Her i begyndelsen af det tyvende århundrede åbnede den første dermatologisk center, hvor behandlingen er baseret på brug af termisk vand. Et par år senere (i 1913) er en fransk kilde modtaget den officielle anerkendelse af Academy of Medical Sciences som et center for hydroterapi La Roche Posay. Termalvandet af dette sted forskelligt fra andre kilder, dets sammensætning og den er rig på selen. Han er en fremragende antioxidant og hjælper huden til at bekæmpe de første rynker, tørhed og ældningstegn.

Vand varme kilder anvendes ikke kun i kosmetiske produkter, er det ofte ordineret til behandling af hudsygdomme, ud over dets anvendelse er en glimrende forebyggelse af deres forekomst.

Termisk vand La Roche Posay: en fremgangsmåde til anvendelse

På grund af dens sammensætning og unikke egenskaber, termisk vand kan anvendes i forskellige situationer. Det hjælper med forbrændinger, irritationer, lindre kløe, rødme og hævelse.

Grundlæggende metoder til brug:

 1. La Roche Posay (termisk vand) godt opfriske ansigt og krop på stranden, for at beskytte huden mod den brændende sol, men vil også bidrage til at pleje det med fugt.
 2. Spray produktet på huden efter hårfjerning eller barbering, kan du lindre irritation og mindske smerter.
 3. La Roche Posay (termisk vand) - er en uundværlig assistent for beboerne i den russiske kulde, som vinteren bringer med sig en masse tests for ansigtet. Centralvarme lejligheder, temperaturændringer - alt dette vil helt sikkert påvirke tør hud.
 4. Termisk vand til La Roche Posay ansigt kan være en stor assistent i sportshallen.
 5. På grund af sin sammensætning, er livgivende vand af underjordiske kilder ofte brugt i arbejdet med kosmetologer. La Roche Posay (termisk vand) er et fremragende middel til næringsstoffer, så det er ofte anvendes før brug masker, wraps eller fløde. På grund af sin alsidighed og brugervenlighed betyder let at anvende og hjemme. Kildevand vil være et udmærket alternativ til tonika. Det vil hjælpe fugte og pleje huden før påføring af cremen.
 6. Faciliteten er meget fin spray, der gør det muligt at sætte det selv på makeup. La Roche Posay (termisk vand) ikke alene ikke ødelægge det, men vil også bidrage til at konsolidere den tone, så ansigtet kommer til at se frisk i lang tid.

Puddere behov ved let at trykke på dispenseren, og at gøre det stående i en afstand af 10-15 cm. Dette vil bidrage til at skabe en luft termisk sky, der falder let på huden. Efter delvis absorption i et par minutter anbefales at fjerne væskerester med en klud.

Påfør produktet kan være et ubegrænset antal gange, der fokuserer på huden potrebnostiti.

Sammensætningen og de gavnlige egenskaber af termisk kildevand vil have en positiv indflydelse ikke kun på huden forkælet kvinder, kan mænd også mærke effekten af mineralske stoffer. Produktet er egnet selv for følsom babyens hud, da det ikke forårsager allergiske reaktioner.

Grund mindste katodeforstøvning, termisk vand (termisk vand) La Roche Posay er en meget økonomisk middel til lange og tjener forbrugeren.

producentens anbefalinger

Fordi det har helbredende egenskaber, termisk kildevand er perfekt til ejere af alle hudtyper, men for piger og kvinder med følsom, tør og dehydreret hud betyder det - simpelthen uerstattelige assistent.

den flydende sammensætning er meget afbalanceret og endda allergi passer perfekt. Vand kan hjælpe med at lindre kløe og irritation af huden og reducere den inflammatoriske reaktion. Virkningen af alle kosmetik i den franske mærke har vist sig klinisk, har de passeret en masse tests inden de kommer ind på markedet.

Fordele ved at anvende kildevand

 1. Beskyttelse mod frie radikaler.
 2. Fjernelse af kløe og rødme.
 3. Reducer hævelse.
 4. Indsnævring langt.
 5. Fugter huden.
 6. Forebyggelse første rynker og behandling af eksisterende.
 7. Perfekte erstatning tonic og miceller vand.
 8. Det beroliger huden efter solbadning og æstetiske procedurer.
 9. Great for alle familiemedlemmer.
 10. Det giver et billede af velplejet og sund hud.

frigivelse Form

Fluidet er under tryk i patronen. Sprøjtning gøres ved at trykke på en knap, som er beskyttet af en aftagelig hætte.

I kommercielt tilgængelige tre typer af termisk volumen vand: 50 ml, 150 ml og 300 ml. Termisk vand La Roche Posay 300 ml kan være en udmærket hjem assistent. Selv dette beløb foretrækkes ofte af fagfolk. Betyder i en lille pakke (50 ml) passer perfekt, selv i en lille pung, og vil altid være ledsaget af deres ejer, til enhver tid at give uundværlig hjælp. Denne mængde er velegnet til dem, der kan lide at rejse, fordi det er lige nok til turen.

Termisk Vand La Roche Posay: pris

Betyder det franske mærke sælges i apoteker og online-butikker. Den gennemsnitlige produktets pris 300 ml 815 rubler 150 ml - 490 rubles 50 ml - 380 rubler.

Kundevurdering

Termisk Vand La Roche Posay tilbagemeldinger modtaget overvejende positive. Kvinder fejre sit forfriskende effekt og porosuzhivayuschee ejendom. Piger bruger ofte værktøjet som grundlag for anvendelsen af kosmetik, masker og cremer. Vandet absorberes godt, fjerner klæbrig lag og glans, samt en perfekt erstatning facial toner. Piger siger effektivitet og lang levetid af en flaske termisk vand. De rejsende bemærkede, at de termiske vande det franske mærke er en uundværlig følgesvend på ferie eller på farten.

forbrugernes utilfredshed er den vigtigste produktets pris, som i nogle kvinder synes overpris sammenlignet med andre lignende produkter.

Således vil de termiske vand i den berømte franske mærke være uundværlig i enhver kvindes personlig pleje. Dens rige sammensætning og nyttige egenskaber af en kan ikke være ligeglade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.