SkønhedHudpleje

Hvorfor har jeg brug RF-løft? Anmeldelser sige om resultaterne

Det er umuligt at skrue tiden tilbage - så vores liv er arrangeret. Måske fremtidens teknologi for at give vores krop til at blive gammel, bliver syge, og nyde en levetid på velvære. Men mens dette ikke er muligt, og vi vil bruge alle de eksisterende innovationer inden for kosmetologi, for at bevare den skønhed og ungdommelighed. Mænd er ikke ofte reflektere over skønheden i deres hud som kvinder. Efter 30 år, enhver kvinde begynder at tænke over kosmetik, for at bekæmpe rynker og procedurerne for hudforyngelse. Over tid, rynker begynder at dukke op, ændre konturerne af ansigtet og figuren. Kollagen og elastin - de huden proteiner ansvarlige for vedligeholdelse det i en elastisk tilstand. Med alderen og under indflydelse af negative faktorer af kollagen og elastin fibre strækning, er deres struktur ødelægges, og konturerne af ansigt og krop miste formen.

At anvende moderne metoder til stramning RF-løft. Anmeldelser om denne procedure er kontroversiel. Modtog den forventede effekt anbefale det til andre, men nogens forventninger ikke opfyldes, med det resultat, at pengene er blevet spildt. Lad os prøve at forstå, hvad der er RF-løft? Anmeldelser af dens effektivitet - det er sandheden eller fiktion?

Word løft kan oversættes til engelsk som "opløftende". RF-løft, eller radiofrekvens, - denne radiobølger løft. Anmeldelser af denne metode til hud stramning, hvor baseret på radiobølger stråling, siger de, at det er meget effektivt i komplekset. Styrke kollagen og elastin ved produktion af varme ved radiobølger - det er den opgave, der skal udføres af RF-løft. Feedback fra dem, der har gjort denne procedure, siger den metode - et godt alternativ til kirurgisk hud stramning. Fuld kompatibilitet af metoden med andre behandlinger af skønhedssaloner - er sine ubestridelige fordele. Mesotherapy, foto foryngelse, kemiske peelinger, kontur i kombination med radiofrekvens giver fremragende resultater. Proceduren er helt sikker, smertefri, at gøre det på alle tider af året.

Indikationer: sagging hud, rynker, appelsinhud, og for pinning effekt efter fedtsugning. Mens der arbejdes på de dybere lag af huden, hvilken fremgangsmåde hjælper producere kollagen fibre , der gør huden smidig og ungdommeligt. Hvis du ønsker at forbedre tilstanden af huden, stramme mave, lår, balder, så vil dette hjælpe dig RF-løft. Feedback fra dem, der har inkluderet RF-terapi i komplekse metoder til at forbedre deres udseende, positiv. Utilfredshed også dem med den virkning var minimal, skyldes, at der er individuelle karakteristika af hudens struktur, som bør tage hensyn til den sagkyndige i RF terapi.

Jeg har en fremgangsmåde og kontraindikationer - det er tilstedeværelsen af patientens kardiovaskulære og onkologiske sygdomme, virusinfektioner, tumorer på huden i det behandlede område. Du bør ikke gøre proceduren for gravide og ammende mødre. Før hendes adfærd, er det nødvendigt at konsultere en læge-kosmetolog. Specialist vil gennemgå dit problem og fortælle dem om de betingelser, som vil blive afholdt RF-løft. Anmeldelser vil være positiv kun i tilfælde af velstrukturerede kurser af procedurer og din tillid til, at du rent faktisk har brug for dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.