Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Carlson" (restaurant). "Carlson" - en restaurant i Moskva

Et velkendt, måske, ikke kun i Rusland, men også langt ud over grænserne i vores land, har restauranten holde "Ginza Project" vundet godt ry i sit segment. Det er perfekt udført projekter, altid på en ny måde, men lige så stærkt imponerende og overraskende sine gæster - både nye besøgende og loyale stamgæster restauranter netværk. Ideen, atmosfæren, mad, service, events - alle disse parametre er altid på toppen, når det kommer til institutioner "Ginza Project". Sted for der skal vi til at tale om, det er ingen undtagelse (undtagen i de små nuancer i den bedste betydning af ordet), men det er enestående. Og vi vil fokusere på projektet "Carlson". Restaurant, der bor på taget - sætningen bedst karakteriserer virksomheden.

Om restaurant

"Carlson", som det sømmer sig en mand med en propel i sin bedste alder, ligger på et af de bedste storbyområder tagene - en, der hører til det fornemme forretningscenter Central City Tower. Den definerer blot to meget vigtige egenskaber for institutionen. Den første er, at "Carlson" - en præmie-klasse restaurant, hvilket betyder, at priserne og offentligheden er relevant. Dyrt og status, er det ikke umiddelbart indlysende og læses ved at se på det indre (det vil blive diskuteret senere).

Den anden funktion af sted - en storslået panorama, der åbner fra restaurantens terrasse. Se her, måske en af de bedste i hele Moskva. Samtidig kan gæsterne nyde de vigtigste attraktioner i hovedstaden, herunder Kreml cirkel øjne, at se Moskva-floden og Zamoskvorechye. Og alt dette med et fugleperspektiv. Af hensyn til kun en art er et besøg på denne institution værd. Men heldigvis er det ikke alle, der kan behage og overraske "Carlson".

Ideen og konceptet af restauranten

Den vigtigste "trick" stedet er, at det er udtryk for atmosfæren i den svenske fortælling om en lille smule fedt, men charmerende mand i sin bedste alder, der bor på taget og mest af alt kærlige spise. "Carlson" - en restaurant, der inviterer sine besøgende til at gøre det samme: at komme på en af de højeste byens tage og smage de retter, tilberedt af de bedste kokke i hovedstaden. Dyk ned i den fantastiske stemning her er meget let. Hendes attributter er spores i alt fra boligindretning og efterbehandling retter fra menuen omfattende. Selv tjener, og dem er bærere (i bogstavelig forstand af ordet) den usædvanlige begrebet restauranten - de er klædt i søde trusser seler, der efterligner stilen i karakter med en propel.

Af interesse her er ikke kun de elementer af et eventyr elsket af millioner. "Carlson" - restaurant priser hvor alt for overraskende. Selvfølgelig, nogle af indgangene i mild overraskelse figur af gennemsnitlig kontrol (restaurant stadig hører til premium-segmentet), men i dette tilfælde er det ikke om det. Hvis man ser på menuen, kan du se de modsatte positioner af interessante tal - .. 333, 444, 555, 707, etc. Det er meget usædvanligt og frisk idé, ikke?

Bortset fra udgifter til måltider, restauranten er helt identitetskort for familie, hjemlig og venlige sted. Du kan komme her med børn og med sin anden halvdel, mentalt sidde med venner eller spise med forretningspartnere i en mindre formel indstilling og nepafosnoy. På det, vi nu diskuterer.

Det indre af "Carlson"

Design, hvor restauranten er lavet, kan kaldes et ord - charmerende. Status sted her skelnes undtagen ved indgående overvejelser og afspejles i den høje kvalitet og dyre materialer, der anvendes i design, tilbehør, service og så videre. Den selvsamme interiør er meget venlige, lyse, med masser af lyse accenter. Udsmykningen dygtigt og harmonisk kombinerer forskellige typer af træ, metal og glas, fløjl polstring og elegante stole ternet tekstil komfortable og bløde sofaer. Bright bomuld gardiner flagrende pænt når vinden blæser, og taget (omfattet af den samme klud) på samme tid minder om virkelige sejl.

Designet bruger en masse bevoksning, blomster og potteplanter, der hænger direkte under loftet med træ birdhouse. Overalt placeret krukker af marmelade og andre lækkerier, som er så glad for som et tegn, og restauranten "Carlson". Foto interiør institutioner kan ikke fuldt ud overbringe den atmosfære, der kan mærkes, når man besøger sitet. En masse luft, lys, rum, levende detaljer - sammen det går over i noget fantastisk, hvorfor ikke ønsker at forlade stedet så længe som muligt. Linger og forårsager en restaurant køkken. Hvad skal man koge det?

Kitchen "Carlson" med eksempler på retter

Retter er for det meste af middelhavskøkken, og kokken - en indfødt af Italien, i udarbejdelsen af føreren af italienske kulinariske lækkerier. Dette er helt sikkert afspejles i den meget retning af gastronomiske virksomheder. "Carlson" - en restaurant menu , som er baseret på toscanske retter tilberedt med bevarelsen af de bedste traditioner, men på et nyt niveau af forarbejdning og levering af mad.

Enkelhed og harmonisk kombination af komponenter - hvad gør hver ret virkelig fremragende. Af hvad en prøve sikkert værd inkluderer:

  • ømmeste tun maven med ostesauce garneret med grønne asparges;
  • prangende sorte spaghetti med skaldyr, fremstillet i form af gryderetter;
  • oksekød (højreb) med lyse sauce "pizzaiolo" og bud blomkål puré;
  • creme suppe med grønne ærter og blæksprutte;
  • lagkage vilde kirsebær, og andre.

Forbered her og meatless måltider, som anvendes græskar, svampe, frugter og nødder, artiskok og kastanjer, ris og andre enkle, men altid friske og perfekt harmonisk kombinerede midler.

kokken

Alt, hvad der vedrører smag, "Carlson" i spidsen for et big-navn kok Giacomo Lombardi. Oprindeligt specialiserede han kun i det italienske køkken, men i løbet af års praksis i de bedste restauranter i Schweiz, Tyskland, Seoul og endda Monaco, hans erfaring og faglige formåen steget markant. Denne mester i sit håndværk, og i køkkenet "Carlson", han virker vidundere. Men Giacomo forbliver trofaste og elskede slægtninge til sig selv toscanske retter, samtidig med at eksperimentere med dem begge, og med de traditionelle kulinariske hits fra andre lande.

Hans vigtigste motto - bevaring af naturlige former og smagen kvaliteter af produktet, for hvilket særlig teknologi og kombinationen af ingredienser, der anvendes. Enkelhed, skrøbelig kogte og tjente - hvad der adskiller retter fra Lombardiet. Og "Carlson" - en restaurant, hvor du vil være i stand til at værdsætte denne filosofi.

Begivenheder, der besidder "Carlson"

I denne fabelagtige virksomhed, kan du ikke kun spiser, men også at bruge tid underholdende. Om søndagen, for eksempel, er der arrangeret en række aktiviteter for de små gæster i restauranten. Dette er en anden master classes, performances, spil og meget mere. I mange af disse historier kan spores tema (ca. Carlson og ikke kun). Organiser en familie weekend og nyde en behagelig ferie med børn i enhver fri weekend.

Det arrangerer en masse interessante restauranter og voksne besøgende. Om aftenen er der afholdt brandbomber part i de bedste traditioner i klubben af hovedstaden. Kvalitet musik og rigt underholdningsprogram vil tillade dig at tage en pause fra travlhed af dagen og nyde en behagelig tidsfordriv i munter selskab og førende gæster.

"Ritz-Carlson" (restaurant): anmeldelser

Denne institution taler meget og på forskellige måder. Nogen efter at have besøgt restauranten er ekstatisk og tilbage igen. Og nogen finder et sted for prætentiøst og dyre. Om priserne, men det er nødvendigt at vide på forhånd - før du går her til frokost eller middag. Den gennemsnitlige kontrol i "Carlson" starter fra 2500 rubler. Hvis du er villig til at betale, så resten skal du vil. Interiør og køkken, som regel forårsage alle kun en behagelig oplevelse. Nogle gæster siger uagtsomhed og arrogance af tjenerne, som påvirker estimaterne serviceniveau i restauranten. Men dette er kun en subjektiv opfattelse, og fræk, til en vis grad er et element af stil steder (som du husker, Carlson også adskilte sig ikke manerer). Beslut - at gå eller ej, er det kun dig. Selvom at gøre det er stadig værd at mindst for at nyde den ekstraordinære udsigt og danne deres egen vurdering af dette ekstraordinære sted.

Placering af restauranten

Som allerede nævnt, er den institution, beliggende i et af de bedste tagene i byen - det er et business center "Central City Tower". For dem, der ikke ved, hvordan man kommer i, "Carlson" (restaurant), adressen er som følger: Ovchinnikovskaya dæmning, 20, Bygning 1 (metrostationen "Novokuznetskaya"). Restaurant fra 12:00 til midnat, og på fredag og lørdag, dørene er åbne indtil tre om morgenen. Hvis du beslutter at tilbringe en nat eller en weekend, tage sig af pre-booking en tabel - stedet kan ikke være. Men generelt - "Carlson" er altid glade gæster.

konklusion

Hvis du ønskede højde af indtryk og historier, så er du lige til "Carlson" - en restaurant i Moskva, som er unik af sin art. Her finder du alt hvad du behøver til en perfekt ferie - behagelig og indbydende atmosfære, glædeligt øjet interiør, fantastisk udsigt over hovedstaden, perfekt udført retter - lækker, nærende, farverige og, vigtigst, unbanal. Det eneste, der skal være klar - til priser og "særlige" måde for kommunikation tjener (kun for at opretholde atmosfæren og stilen af virksomheder). Kom og stemme for dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.