HjemlighedKonstruktion

Ventilation i rammen hus med deres hænder

Præfabrikerede boliger er for nylig blevet meget populære. Udgifter til sådanne bygninger er meget billig, da de lever ganske komfortabelt. Ulempen ved denne type strukturer i kun én. Ved deres konstruktion almindeligt anvendte materialer er det meget dårligt luftgennemtrængeligt. Derfor, for at forbedre mikroklimaet i disse hjem være sikker på at arrangere et ventilationssystem. Selv om samlingen af dette design - det er ret vanskeligt, mange ejere af ramme huse udføre denne operation i hånden. Selvfølgelig, gøres af installation ventilationen skal være streng overholdelse af alle bestemmelser i teknologier.

standarder

Ventilation i rammen hus - systemet, hvis hovedformål er at sikre normal ventilation. Før start samlingen af en sådan struktur, selvfølgelig skal gøre dens detaljerede tegninger. At gøre dette, er det ønskeligt i den fase af konstruktionen af huset, fordi linjen af tilsvarende systemer i bygninger gennemføres inden for rammerne af væggene, indtil deres hud krydsfiner eller gipsplader inde.

I vores land, er der visse regler om den mindste acceptable parametre for ventilation, baseret på det område af lokaler. Men det er som regel nødvendigt beregninger med deres konto til at udføre meget komplekse. Derfor, i de fleste tilfælde ventilationssystemet i rammen bygningen er konstrueret, blot baseret på det faktum, at på den ene levende bør tegne sig for omkring 30 m3 / h af frisk luft. I de fleste tilfælde er det nok.

At vælge den type system

Ventilation i rammen hus kan have et andet design. Selvfølgelig, i forberedelsen af projektet i første omgang til at bestemme rækkefølgen, hvilken form for system vil blive installeret i bygningen. Da rammen hus på et design, der minder om en slags hermetisk lukkede termokande, en simpel ekstraktion kredsløb er ikke egnet til ham. Den mest effektive i denne bygning vil blive tvunget-luft-design.

Vigtigste anbefalinger om udarbejdelsen

Korrekt ventilation i rammen hus afvikling under hensyntagen til flere vigtige faktorer. Ved udarbejdelsen ejerne af huset skal defineres med:

  • Hvor vil blive placeret indstrømningen og udstødningssystemet. Normalt de er placeret på loftet.

  • Som det vil blive lagt kanaler. Det er ønskeligt at udføre i hvert værelse. Og så at udstødningsrøret venstre i lokalet øverst, og bunden af plenum. For badeværelser og køkkener bør arrangere separat udstødning riser. Hvis mulighederne liner ruter til alle rum i huset er ikke, bør gives i vægge og døre af hullerne til luftcirkulationen.

  • Hvilke yderligere udstyr vil blive brugt. Moderne ventilationssystem kan suppleres rekuperatorer, varmeapparater, klimaanlæg, og så videre. D.

Installation af indsugnings- og udstødningssystemer

Så lad os se, hvordan afregning ventilation ramme hus med sine egne hænder. Ordninger sådanne systemer er repræsenteret på denne side. Hvis det ønskes, gøre projektet muligt, herunder med fokus på dem. Med hensyn til udstyr, så rammen huset er bedst at købe færdiglavet udbud og udstødningssystem. Da den moderne design af denne type er temmelig kompakt, kan installationen simpelthen placeres hvor som helst i den ubrugte plads på loftet. Nogle gange endda bare hænge på væggen. Hvis loftet for aggregatet har ingen plads, kan den placeres i et fyrrum, kælder eller nogen indendørs husholdningsbrug.

Eksperter anbefaler at købe for bolig forstæder skelet systemhuse allerede suppleret af varmeveksleren. Sådanne strukturer er praktisk, fordi de gør det muligt at spare på opvarmning. Kaldet rekuperator til opsamling varme, der afgives fra udsugningsluften til ydersiden og overføre den ind i lokalet. Effektiviteten af moderne modeller af denne type kan være op til 90%. Den færdige installation fabrik ventilation rekuperator indstrømning og udstødning omfatter normalt en enkelt enhed.

installation af luftkanaler

Er ventilation i en ramme hus med deres hænder ofte med brug af konventionelle plast eller bølgeformede veje. Den sidstnævnte mulighed anses for at være mere praktisk at installere. Fastgør røret til opførelsen af huset til særlige klemmer. Væggene i de steder, der er fastsat for projektet bar huller til luftindtag. Afkast udgang på taget. motorveje indgangshullet i lokalerne lukke specielle dekorative gitre.

ventiler

De åbninger for luftindtag i gaden etablerede specielle dyser, som i fremtiden og sikrede linje. ventiler monteret længere inde af disse elementer. De er nødvendige for at forhindre, at strømmen af luft udefra med fans OFF. Også i sådanne rør installeret særlige filtre til formål at rense luftstrømmen.

varmelegeme

Når det besluttes, hvordan man laver ventilationen i rammen hus, bør du tænke på opsætning og at design element. Meget ofte sker det, at om vinteren rekuperatorer ophøre med at fungere på grund af frysning af kondensat i dem. Installation af en radiator for at undgå problemet. Sådanne indretninger anvendes til opvarmning af luft, der kommer fra gaden. Der er kun to hovedtyper af varmeapparater: vand og el. Den første type anordning er forbundet til en selvstændig vandforsyningssystem hjemme. Elektriske varmeapparater er drevet af netværket og anvendes i boliger oftere. Vandvarmere anvendes hovedsageligt kun i store kahytter på mere end 150 m2. Etablere denne type enheder er som regel i umiddelbar nærhed af luftindtaget åbning.

klimaanlæg

Så nu ved du, hvordan man løse ventilation ramme hus med sine egne hænder. Ordninger sådanne systemer indbefatter således forsyning og installation udsugningskanaler, rekuperator, og ofte varmelegeme. Men for at bo i denne bygning blevet mere komfortabel, er det nødvendigt at supplere systemet og aircondition. Efter luften inde i rammen huset om sommeren kan varme op meget.

Forsyning og udsugning i rammen huset, hvilken indretning er kendetegnet ved kompleksitet, suppleret med specielt designet aircondition - kanal. Sådanne indretninger består af to dele - indre og ydre. Først installeret i rummet i kanalsystemet. I dette tilfælde kan en enhed leveres kanaler i flere rum. Placer den indendørs enhed eller i baglokalet eller til paneler, inde i vægge eller lofter. Udendørs er installeret på gaden.

Ventilation i køkkenet og i badeværelset

For de lokaler, som nævnt ovenfor, er det værd triple den separate udsugningskanal. I dette tilfælde vil ventilationen frame hus være mest effektiv. Hvis du tilslutter hætten af badeværelser og køkken til den samlede, under visse vejrforhold, vil det lugter af disse faciliteter begynde at trænge ind i stuen. Længden af stigrøret skal være således, at den steg over tagryggen til mindst 50 cm. Undtagelser er de tilfælde, hvor røret er placeret i en afstand på mere end 1,5 meter fra højderyggen tremme. Med dette arrangement bør den øverste kant være positioneret på det sidste niveau.

De udsugningskanal badeværelser absolut bør montere en speciel ventilator. Der findes flere typer af sådanne enheder:

  • fans inkluderet sammen med belysning;

  • indbefatter fra en separat afbryder;

  • en timer;

  • med en bevægelsesføler og en hydrostatisk transmission.

Den sidstnævnte mulighed anses for at være den mest bekvemt at bruge, men også er dyrere modeller fra andre arter.

Installation Anbefalinger

Er ventilation i et træhus med obligatorisk overholdelse af følgende regler:

  1. Elektriske ledninger skal installeres kun i særlige metal-kanaler. Du kan også bruge kabelkanaler lavet af brandhæmmende plast.

  2. Kanalerne er fastgjort til opførelsen af huset hårde måde. Ellers vil de begynde at vibrere og udsender for meget støj. Alle nodal tilslutningsrør selv bør ske så skånsomt som muligt og omhyggeligt. Utæt ventilationssystem vil ikke fungere effektivt.

  3. Rist den friske luft skal placeres væk fra deres pladser af permanent opholdsret for familiemedlemmer.

Som du kan se, kan ventilationen kredsløb i ramme huset omfatter et temmelig stort antal forskellige former for elementer. Derfor er den største vanskelighed i at samle en sådan struktur udarbejdelse. I tilfælde af, at i løbet af dets udvikling vil være tilladt eventuelle fejl i fremtiden ejerne af huset kan have alle mulige problemer. Indendørs luften begynder også cool eller afkøles, vil lugte trænge ind i rummet og så videre. D. Det kan derfor stadig skal betroede design af ventilationsanlæg i teknikken. Og faktisk kan du gøre dig selv og den meget systemet af enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.