HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en træ veranda til dig selv

Verandaen til dacha er en integreret del af konstruktionen allerede fordi den beskytter indgangen fra de skadelige virkninger af nedbør. Det bør dog ikke kun være stærkt og funktionelt, men også smukt. Nogle gange afhænger det generelle indtryk af hele bygningen af huset af, hvordan verandaen er bygget i et privat hus. Utvivlsomt er dets design valgt ud fra det generelle koncept for konstruktion og det omgivende landskab. Nu i vest er det meget fashionabelt at lave en træ veranda-gårdhave. Dens design er meget simpelt, men det passer perfekt til ethvert design af huset. Lad os overveje nogle mere udbredte varianter.

En simpel veranda

Det er en stige til hovedindgangen med et overdækket område. Som regel er sådan en veranda til landhuset lavet af træ. Dens vigtigste fordele er, at området foran indgangen er under et tag - forresten kan det være glaseret, så det bliver til en perfekt oplyst sommerveranda. Men verandaen er helt åben, hvilket generelt er en ulempe, da det ikke beskytter noget mod regn og sne. Dette kan føre til dens efterfølgende ødelæggelse, og som følge heraf - udskiftningen af trappen.

Mere kompleks veranda til at give

Denne mulighed er baseret på den første, men her er løsningen af de vigtigste problemstillinger og lyse dekorative efterbehandling tilføjet. Denne slags træstruktur har et pålideligt tag for at beskytte indgangen og begge sider fra regn, bekvemme rækværk og hegn på den øverste platform og selve trappen. Alt dette er designet til at gøre din veranda så sikker og praktisk at bruge som muligt.

Hvordan man opbygger en veranda til en dacha alene

Ved reglerne er det bygget sammen med huset på samme tid, men hvis dette element glemmes af en eller anden grund, så benyt vores praktiske råd om dens konstruktion. Ligesom hovedbygningen har verandaen til dacha et solidt fundament. Den nemmeste måde er at lave en piling - på tykke træbjælker. For at gøre dette er det nødvendigt flere gange at grundigt imprægnere det med antiseptiske og vandafvisende forbindelser, grave ned i jorden og komprimere det. Hvis du vil styrke strukturen, kan du hælde området under verandaen med beton, men med konstruktionen i dette tilfælde bliver du nødt til at vente, indtil den tørrer helt. Derefter skal støttestængerne skæres til den ønskede størrelse og lave specielle nedskæringer til studsene, fortsætte redenene i lags og lægge tornene på dem. Rådgivning: På fundamentet kan du i hvert fald ikke redde, så senere behøver du ikke at klare skævheden af verandaen, revner eller afskærmning af beklædningen. Når du opbygger uafhængigt, skal du overholde kravene til konstruktionsteknologi. Så vil du have en smuk ovenpå veranda. Tja, for selve udsmykningen er der et rigtig stort valg, der starter fra ondulin, sidespor, metalfliser til terrassebordet og natursten. Hvis alle normer for byggeri overholdes, vil træbænderen vare i flere årtier, og dens skabelse vil ikke præsentere meget kompleksitet og vil ikke tage dig meget tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.