HjemlighedGør det selv

Rakolovki egne hænder: sort og underfundighed

Alle ved, at de krabber er en dejlig tilføjelse til øl. Men hvis der ikke er problemer med drikken, er det nødvendigt at få kræft: at fange eller købe i butikken, hvis du er heldig.

Ægte fans vil aldrig købe en delikatesse i supermarkeder, de har stor glæde udvinde det selv. Catching krebs - ret sjovt proces. For at implementere det, du har brug for specialværktøj - rakolovki. Med deres hænder for at gøre dem enkle, men moderne menneske er vant til at købe. Find en butik, der sælger rakolovki, - en tredjedel af tilfældene. Det er vigtigt at vide, hvor man kunne fange krabber og hvordan man får dem.

De lever i floder, søer, damme, i en dybde på 0,5-5 meter, og det meste af tiden i jordhuler og andre krisecentre. Kræft - meget ren væsen, vil han ikke bor i beskidt vand. Og ... meget vanskelig. Opbygning af deres hjem, vil han aldrig gøre mere end diameteren af hullerne i deres størrelse til ingen andre end ham kunne ikke leve der.

Om eftermiddagen vogter han sin hul, der ligger ved indgangen, men en gang føler faren, bevæger sig tilbage ind i dybet af hjemmet. jagt på tidspunktet for kræft - nat. Sandsynligvis, her er de mest almindelige måder at fange disse skabninger - med hjælp fra en lanterne eller lejrbål.

Tættere på skumringen, når krabberne lige kommet ud af deres huler på jagt efter mad på bredden af en brand. For at tænde ild, de reagerer godt, fordi og vil bevæge sig i hans retning. Det er fortsat at rulle ærmerne op og fange dem. Du kan ikke lave en brand, og ansøge om krebs fange lanterne.

Hvis der ikke er noget særligt ønske om at væde hans fødder i vandet, er det meget let at gøre rakolovki egne hænder.

Den mest primitive rakolovka - en plastik bred mund flaske. Til toppen af den smalle del er bundet lange reb. Den nødvendige kapacitet til at sætte et stykke fisk eller kød med en rådden lugt, og sænk den ned i bunden af reservoiret. Kræft zapolzet i flasken, og komme ud af det ikke kan. Trække den ud af fælden snap. Du skal bare nødt til at ryste kræft.

Der er designs og mere komplekse. Lad os se, hvordan man laver sådan rakolovki egne hænder. Nødvendige tråde af aluminium eller et andet bøjeligt metal diameter på mindre end 4 mm. Bøj det i rammen. Den strakte sig mesh med tæt celle, som er lidt slæk. I centrum af lasten er sikret, og rammen lange blonde. Rakolovka klar. På nettet og sætte agn synker til bunden af dammen. På tidspunktet for at trække enhedens mesh afskalninger, og kræft vil ikke have nogen chance for at undslippe.

Hvis du er en ivrig fan af at fange disse leddyr, så gør det til en regel at gøre rakolovki egne hænder.

Mere komplekse design. Vi får brug for en blød aluminiumstråd, fiskenet med maskestørrelse ikke større end 2 cm, monofilamenttråden, shuttle at reparere netværket, skum svømmeren og reb. Wire lave to ringe. De første 50 cm diameter, og den anden -. 20 cm sammenbinding en ring med tre wirer hvis længde vil vende cirka 45cm ramme ..

Fordi det er nødvendigt at skære strækmetalstykket af den ønskede værdi og ved hjælp af krogen og en tråd af nylon syet til ringene, mens ikke stærkt trække bunden. Ved bunden midten er syet krog til agn. Den øverste ring er knyttet en lang reb og flyde til det, for at se, hvor er dit grej. Dette rakolovka let at folde, er det praktisk til opbevaring og til transport.

Hvordan rakolovki med hænderne over? Video, hvis den findes, at hjælpe med at håndtere opgaven hurtigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.