HjemlighedGør det selv

Sådan laver du din egen naturlige affedtningsmiddel

Det er på tide at erkende, at kommercielle rengøringsmidler, der sælges i butikkerne, telemarketing og gennem kataloger over forskellige selskaber, ikke kun dyrt, men ikke altid retfærdiggøre hans geniale reklame. De er ikke bedre end de rensemidler, der kan gøres med dine egne hænder.

Offentlige produkter med renseegenskaber

Klare fedt kan sennep pulver og fjern udskud og kalkaflejring fra metaloverflader hjælper citron. Træplader, paneler og møbler vil vare længere og ser bedre, hvis de er poleret med olie eller naturlig voks.

Eddike er et effektivt desinfektionsmiddel, flydende sæbe perfekt fjerner pletter og fjerner fedt fra overfladen, og bagepulver - en slags et mildt slibemiddel, i stand til at klare vanskelige pletter.

Du kan bruge hver af alene eller kombineret med hinanden disse produkter. For eksempel, her er hvordan man laver en billig universal rengøringsmiddel.

Vejledning i fremstilling og anvendelse

Til deres hænder til at gøre en effektiv og velduftende rengøringsmiddel, og bruge den til at rense fedtpletter enhver overflade, vi har brug for:

- liters sprayflaske;

- glas af en traditionel hvid eddike;

- en lille smule flydende sæbe;

- en spiseskefuld bagepulver;

- varmt vand;

- citron eller aromatiske olier;

Til at begynde med hovedtanken er nødvendig for at grundigt skyl med varmt vand.

Hæld derefter eddike i det, tilføje et par dråber flydende sæbe og bagepulver.

Det skal bemærkes, at et glas eddike - det er en masse, og lugten vil være stærk nok, så du bør tilføje smag. Du kan bruge citronsaft eller en hvilken som helst aromatisk olie, der er i huset (et par dråber).

Efter de vigtigste ingredienser tilsættes, er du nødt til at hælde det varme vand op til kanten af flasken og bland grundigt. Når blandingen er klar, skal det påføres ved sprøjtning snavsede og fedtede overflader og aftørring ren med en svamp.

Hvis pletterne er for fede eller gammel, og et middel til dem ikke virker, skal du lave en pasta af bagepulver og varmt vand, gælder på pletten og lad det tørre. Når pastaen er tørret, skal det fjernes med en fugtig svamp og omhyggeligt tørre overfladen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.