HjemlighedGør det selv

Historien om, hvordan til at dekorere haven med sine egne hænder til gavn for erhvervslivet

Nu er en hobby for de fleste mennesker var havearbejde. Hvad? Og glæden ved at kommunikere med natur og sundhed, og et væsentligt bidrag til familiens budget. Og nu, med debut af de første mere eller mindre varme forårsdage Broderparten af fri tid forelsket i sit job gartnere bruger på dit websted. Det er derfor, det er så vigtigt for dem, og her var det behageligt at sjælen glædede, og hans øjne var en fornøjelse at nyde ikke blot den skønhed skænket af naturen, men også menneskeskabte. Oplysninger om, hvordan til at dekorere haven med sine egne hænder, vil blive drøftet i denne artikel.

Scarecrow i haven, dejlige og søde

Selvfølgelig haven - det er ikke en sommerresidens. Det betyder ikke organisere legeplads, swimmingpool og bygget en pavillon. Square, ak, begrænset, fordi noget ikke var op til de meningsløse dekorationer, og det er værd at tænke over, hvordan man kan dekorere haven med sine egne hænder til gavn for sagen. For eksempel kan du bygge en pæn og sød fugleskræmsel, en, der vil skræmme fugle fra afgrøder, og øjet tiltalende. Lav et fugleskræmsel kan være af meget forskellig ting. Kurset vil gå og tomme plastbeholdere og metaldåser af cola eller øl. Trukket på et reb, vil de efterligne hænder og fødder, der er udviklet i vinden, skræmmer gnavere og fugle. En sød lille ansigter tegnet med maling på den store fem-liters dunk og dekoreret med gamle hat eller et lommetørklæde bundet, vil helt sikkert juble op efter en anstrengende arbejde. Og du kan sy klude alle berømte Scarecrow, fyld den med halm og pynt med unødvendige legetøj, skræmmende fuglene. Og Baba Yaga med en kost eller moppe, med bolden i stedet for hovedet og gamle sneakers på fødderne vil se cool i haven.

Flaget i haven vil angive, hvor og hvad der er plantet

Tænker hvordan til at dekorere haven med sine egne hænder til god brug, være sikker på at komme til at tænke på er ideen om et skilt, hvor den er plantet. Dette er især væsentligt for de websteder, der er ejet af en familie med en masse fans til at grave i jorden. Ja, selv om en tur til haven, de udfører på forskellige tidspunkter. Vi er nødt til at tegne et hus den særlige plan, der fejrer hvem, hvad og hvor droppet. Men det kan spille en joke med en person, hvis en person er ikke helt rigtigt er i stand til at læse planer. Og der er ikke noget klogere end du kan forestille dig, hvordan til at dekorere haven med sine egne hænder tegn eller flag. Programmer på flagene kan skildre, hvad der forventes fra Mor zemelyushki i efteråret.

Sidder område i haven

Og så sørg for at tage sig af resten. Selvfølgelig kan du sidde ned på jorden og på en avis spredt ud deres enkle måltid, som gjorde bønderne på græsslåning. Men hvis haven, skal han komme til at behandle spørgsmålet i en mere civiliseret før gartnere har et mål, hvordan man kan dekorere deres egne hænder. Muligt på grund af materialet ved hånden til at bygge en pæn bænk og bord, ved hjælp af stubbe, logs og gamle tønder. Og du kan lave en flot bænk med en tabel specifikt ved at anvende et maksimum på dygtighed og kreative færdigheder. Hvis denne indstilling er mere passende, at beslutningen som dekorere haven, foto ferie hjørne præsenteres her sikkert hjælpe mester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.