HjemlighedGør det selv

Træ huse - det er originalt

Venner, sat i en pose på hendes rigtige ting og bevæge sig væk i skoven for at tilbringe tid alene med naturen, lytte til lyden af blade, en let vindpust, se flyvningen af fugle og falde i søvn under lydløs af naturen.

For beboelsesejendomme, træerne og følelse fuld af lykke fra enhed med naturen har brug for en lille lysning med et stort træ - velegnet eg, fyr, ahorn, bøg, og enhver anden stærk plante. Hvis huset bliver bygget i landet, så parret af forgrenede træer ville være lige ret, så du skal ikke haste til at fjerne dem fra webstedet. Selv om der kun er nærliggende frugttræer, bygge et hus på et træ med hænderne og kan være til dem. Nødvendig element - et stort ønske.

Til hjem forbedringer kan have brug for en uge eller mere. de tiltag, der er nødvendige for at planlægge, men det vigtigste - ikke at afvige fra den tilsigtede, selv hvis noget ikke virker første gang.

Først skal du finde ud af, hvad du ønsker at få med tiden. Typisk er træet huse bygget udelukkende for børn, men derefter de voksne selv er på vej ind en hyggelig reden. Du kan bygge et hus på høje tårne til at se bevægelsen af skyerne gennem træerne. Den overordnede form af strukturen afhænger af personlige præferencer.

Som et træ er anderledes, og bestemt ikke et hus er ligesom en anden. Byggeri kan installeres rundt om stammen eller gøre hængende hus knyttet mellem flere træer.
Bliver nødt til at klatre op på stigen, der er knyttet til en stor gren. Desværre er denne indstilling ikke egnet til ældre. Hvis du tillader stammen, er det muligt at lave en træ stige, såsom en skrue.

Obligatorisk krav i træhus - er tilstedeværelsen af en balkon eller veranda, så du kan sætte den chaiselong, et lille bord til te, kiste til varme tæpper og sokker, som vil være nyttige på en kølig aften. Huset skal være et køkken, et soveværelse og plads til spil. Her kan du slappe af, nipper varm te med kviste af enebær, lytte til gamle vinylplade.

Den optimale placering af huset over jorden - omkring 3 meter. Mount design bedre på bunden af træet for at undgå at blive fejet væk af en stærk vind. Vær sikker på at efterlade en lille afstand fra kroppen.

For at gøre livet derhjemme mere komfortabel på træerne, udføre al kommunikation. Dette kan gøres offline. Dette vil kræve generatoren (diesel- eller alternative energikilder), samt kompostering toilet, en tank til opsamling af vand (regn), og så videre. D. Eller bringe bekvemmelighed tilskuer boliger. Også brug materialer til isolering.

Valget skal stoppes på et træ er gammel nok, men ikke for gammel. Det skal være helt rask, ikke buet. Pick up en kopi af den relevante hjælp lokale skovfoged.

Det er vigtigt, at alle lynlåse, som fordelte belastningen på strukturen af tyngdekraften, er robust og fleksibel nok. Hvis bygningen er sikret mellem grenene, bør de være i stand til at svinge frit.

Før du bygger et hus på et træ, bør du kontakte de lokale myndigheder: det er muligt for opførelse af bygninger har brug for nogle tilladelser. De kan blive ordineret visse nuancer, såsom højde restriktioner placering.

Til at begynde opførelsen af et hus er bedre i midten af foråret, men forberede sig på begivenheden har brug for at gå videre. Vinter drage detaljerede skitser, købe materialer, værktøjer og så videre. D. Samtidig, gør et foto af den valgte træ, definere dens struktur, visuelt forestille hvor bygningen vil blive placeret nøjagtigt.

Før starten af foråret, er det ønskeligt at rydde indgangen til træet af døde vegetation. I foråret, når de første blade og vokse friske grene, i bygningsdesign kan foretage yderligere justeringer og begynde til en interessant og fornøjelig proces af byggeriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.