Mad og drikkevarerOpskrifter

Kage "Honning pie" - en klassisk opskrift

Der er opskrifter, der er gået næsten fra mor til datter, omhyggeligt kopieret fra en notesbog til en anden kogebog. Og det er ikke, at der er hemmeligheder i dem. Simply, de er så vellykket, at deres redskaber mere end én generation af kokke. En af disse er den berømte kage "Honning kage". Den klassiske opskrift på denne dessert var engang opfundet specielt til den kongelige familie, og i dag er kendt for hver ejer. Duftende, delikat og let at tilberede - det var simpelthen dømt til succes.

Men i dag, når du kan købe en færdig kage "Honning kage" i butikken, har den klassiske opskrift bliver mange mennesker glemmer. Og det til trods for, at producenterne ofte i stedet for smør, kondenseret mælk og honning sætte billigere margarine, vegetabilske olier og essenser. Men for at gøre nok engang hjemsted honning kage, til permanent at give afkald købt. Dens aroma og smag kan ikke sammenlignes med noget andet.

Kage "Honning pie": en klassisk opskrift fotos

Så hvad har du brug for at lave mad derhjemme kagen "Honning kage opskrift anvendes selv ved det kongelige hof, kræver følgende produkter: 2 æg, 3 spsk honning slide, 1 kop med et dias af sukker, 100 g smør, 2 tsk drikkevand sodavand . og omkring 3 og en halv kopper mel og cremen kan bruges som helst, smag :. olie, creme fraiche eller creme kage serveret kun med vanillecreme til den kongelige familie.

For at tilberede kagen "Skat pie" opskrift klassiker tilbyder følgende trin. I en skål blandes smør, skåret i stykker, sukker og honning. Sæt det hele i et vandbad. Mass koge, indtil den er glat og sukkeret er opløst. Det kan tage omkring 5-7 minutter. Sætte bagepulver, hurtigt omrør og opvarm massen af 1 minut. Fjern fra varmen og tilsæt æggene. Pisk en masse rand. Gradvist tilsættes mel indtil dejen er tyk, men vil være lidt klistret. Men det skal gøres med forsigtighed, da dens overskydende kan gøre kagerne hårde. Fuldt cool for 1-2 timer. Læg dejen på bordet podpylenny mel, rulle ind i en lang pølse og del den i 8-9 dele. Hver del af rullen ud til en tynd kage. Overførsel til en bageplade, den lagde bagepapir. Trimme kanterne af pladen og bage hver kage i ovnen i 5-6 minutter, indtil det er let gyldent. Til boblede emnet ikke tidligere stikke deres gaffel.

Når kagerne er klar til kager til kagen "Honning tærte, klassiske opskrift består i at stille vanillecreme. For at gøre dette, bland et æg, en spsk sukker og mel, tilsæt en halv kop mælk. Særskilt, koge 2 kopper mælk og omrøring, indtaste yachnuyu masse. Forbered cremen indtil det tykner. Køle lidt, tilføje et par spiseskefulde smør og alle slå op. Men du kan lave mad og fedtet creme. Til denne pisk 300 g smør, gradvist at tilføje karameliseret mælk krukke. At pisk fløden med creme fraiche 500 g creme fraiche med halvanden kopper sukker indtil tyk.

Nu har du kun at forbinde alle komponenter i kagen "Honning kage". Den klassiske opskrift for at tilbyde at gøre det på følgende måde. Hver kage, samt toppen og siderne af tilberedt fløde fnug. De resterende stumper fra kager til at male sammen med nødder og drys dem kage sider. Eventuelt kan du dekorere toppen med hjemmelavede bier eller de samme krummer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.