Sport og FitnessOutdoor Sports

"Oktober" stadion. Tag dig tid til sport

I Moskva er der mange steder, hvor du kan tilbringe din fritid med sundhedsmæssige fordele. Stadium "oktober" er en af dem. Takket være den alsidighed af stadion, hvor du kan deltage i en hel række forskellige sportsgrene. Hertil kommer, at sportskompleks har forskellige sektioner, så alle selv kan vælge den form for sport, som han elsker. Medarbejdere i "oktober" stadion opretholde omhyggeligt orden og renlighed i det område, og på tribunerne, og rummet har en komfortabel opvarmet skab.

Omkostningerne ved at besøge

Alle kan besøge stadion til enhver tid fra 16.00 på 22.00 på hverdage. I weekender og helligdage, sports kompleks er åben fra 11,00 til 23,00. Omkostningerne ved passage til stadion "oktober" i hverdagene er 150 rubler, i weekender og på helligdage - 250 rubler. Hvis du har bragt børnene, for deres input ville skulle betale i løbet af ugen tre gange mindre og i weekender indgangen er 100 rubler.

Communications Stadium og vælge sektion

Til stadion tilstødende parkeringsplads, hvor du kan parkere din bil, i tillæg til dette, det sports kompleks har en café, hvor du kan besøge, hvis du venter på venner efter en træning, eller forventer at afslutte besættelsen af deres barn. Af den måde, om sektionerne. Du kan tilmelde dig i et afsnit af tennis, aerobic, skak og orienteringsløb. Om vinteren, stadion fungerer som en skøjtebane, hvor konkurrencer i vintersport. Hertil kommer, lige på skøjtebane om vinteren, kan du spille spillet, som kaldes "isstok." Det er meget lig curling, kunne man endda sige, at det er hans underarter. Dette spil har allerede formået at erobre hjerter af nogle europæiske lande. Selvfølgelig er der også uddannelse for børn, som er rettet mod uddannelse hockey og kunstskøjteløb. De kan tilmelde deres børn, der endnu ikke er vendt 16 år gammel. Hvis du er en erfaren skater, du ved om problemet med slibning skøjter. Stadionet du vil give dig denne service.

Vandsport

Stadion "oktober" og kan prale tilstedeværelsen af den pulje, som er åben for alle deltagere. Omkostningerne ved en enkelt session i poolen varierer i størrelsesordenen 350-380 rubler. Vi bør også nævne kunst. Forældre kan tilmelde deres afkom i boksning klasse, aikido og karate.

Tennis og fodbold

Det er umuligt at ignorere et boldspil. Som allerede nævnt, på "oktober" stadion, kan du komme til at spille fodbold eller tennis. Tennis klubber kan besøges både voksne og børn. Voksenuddannelse besidder en mester i sport, så er der ingen tvivl. Børn skal sendes til uddannelse i Det Internationale Akademi Sh Terpischeva. Det er berømt for sine elever i hele Rusland. Hvis du ikke har brug for uddannelse, kan du blot leje domstolene og nyde en omgang tennis med venner. Nå, hvordan kunne jeg ikke nævne fodbold, fordi der er uddannet professionelle fodboldspillere, for hvem spilleregler komfort altid kommer først. Dette er faktisk den perfekte stadion. "CSKA" "oktober" bruger den til træning og til tider endda holde venskabskampe i det område af sports-kompleks.

Adresse på Sportscenter Stadion, "oktober", ul. Maleriske, kan 21. Den nøjagtige placering af komplekset findes på bykort eller at ringe til administrationen af stadion. Ganske let at komme til det sted, hvor stadion "oktober". Str. Maleriske, der ligger omkring 21 minutters gang fra ridtsati 'Schukinskaya' station. Da de nåede stadion, kan du nyde atmosfæren i sport rivaliseringer og prøv din hånd på enhver sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.