Nyheder og SamfundMænds problemer

Mashkovskys selvstændige apparat: beskrivelse af enheden og udstyrets udstyr

Mange tidligere indbyggere i Sovjetunionen værdsatte fordelene ved moonshine under Gorbachev-kampen mod berusethed, den såkaldte "tørre lov".

Siden da har nogle russere brugt det, afvist surrogat shop vodka og billige forfalskede vine fra detailkæden.

Syntes en masse udstyr designet til at håndtere destillationen af dette alkoholholdige produkt i hjemmet, blandt andet meget veletableret selvfremstillet apparat Mashkovsky.

Fordele ved moonshine

Moonshine tiltrækker af det faktum, at der for sin produktion er kun naturlige produkter. Det er også bekvemt, at en temmelig stor palette af sukkerholdige råvarer - enhver syltetøj, bær, frugt, grøntsager, hvede og lige slik er egnet til at tvinge ud moonshine.
Moonshine er alsidig: bortset fra brugen som en selvstændig drik passer den perfekt til at lave alkohol, der ligner "ædle" cognacs og whisky, likører og tinkturer samt kvalitet vodka.

Lidt historie

Om stærk alkohol, der er fremstillet hjemme, i Rusland er kendt siden det femtende århundrede.

Det blev derefter kaldt "brødvin", som ikke kun blev brugt som en fornøjelse, men også som en medicin.

Novgorod Chronicle nævner først denne drink i 1533.

Dette produkt er blevet kaldt sahmon siden 1917. Betegnelsen blev tildelt hjemme destillat. Før denne drink af denne type blev kaldt "tavern". Efter oktoberrevolutionen begyndte enhver ulovligt produceret stærk drink at bære navnet på en brygger.

Den russiske moonshins historie foregår fra regeringsenheden af Ivan the Terrible, da den første kro blev åbnet. Kun rige mennesker kunne besøge ham. En sådan ret eksisterede blandt de oprichniks, som de var meget stolte af.

Samogon i disse institutioner blev fremstillet på et ret højt niveau. For dette blev der anvendt springvand med en vis grad af stivhed og specifik smag samt rug af frostbestandige sorter.

Drikkevaren blev renset med mælk og æggehvider, destilleret i et sekund, hvilket resulterede i en betydelig pris.

Det antages, at kvaliteten af den gamle russiske moonshine overskred dagens cognacs og whisky.

Prototyperne til apparatet til stærk ånd var stadig blandt alkymisterne. Privatpersoner på det tidspunkt havde ikke mulighed for at etablere en sådan enhed, og derfor var der i byer "offentlige selvstændige enheder" i kort tid et stærkt alkoholholdigt produkt i store mængder.

På kvaliteten af den gamle moonshine

Kvaliteten af moonshine blev derefter givet stor opmærksomhed. Elizabeth II, denne drink blev præsenteret som en gave til Voltaire, Karl Linnaeus, Frederick the Great. Gæren blev fremstillet på specielt dyrket gær, renset med birk, linden eller egetræskul, filtreret med brød, æggehvider, mælk.

Selv metoden til rensning ved frysning blev praktiseret, da isen deponeret på tøndevæggen samlede alle skadelige urenheder. På grund af de høje omkostninger ved denne teknologi var omkostningerne ved den færdige drikkevare meget høj, hvilket oversteg prisen på fransk konjakk.

I dag har enhver råd til at købe en hjemmelavet enhed og prøve hjemme for at producere kvalitets stærk alkohol. Meget velprøvet selvfremstillet enhed "Magarach" Mashkovsky.

Originalitet af dens konstruktion

I dette apparat gives alkoholens kvalitet øget opmærksomhed på grund af brugen af yderligere anordninger i destillationsprocessen. Konstruktionen af produktet skelnes af to tørceller.

Alkoholpar skal gennemgå en dobbelt rengøring: groft og fint.

Fusel olieagtig væske strømmer ned i tørreapparatets vægge til bunden. Designet er ret kompakt, har høj ydeevne.

Mashkovskijs eget apparat har flere modifikationer, som kun adskiller sig i destillationskubens volumen.

Beskrivelse af systemet

Under hensyntagen til den absolutte grundlæggende identitet af alle modifikationer, kan systemet ses ved hjælp af eksemplet på en af modellerne.

For eksempel overveje den moonshine maskine "Magarych" Mashkovsky 12-liters.
Materialet, som det er fremstillet af, er AISI 304 rustfrit stål. Destillationskuben har to håndtag fremstillet af træ for at gøre det nemt at bære det.

En speciel metalpatron er monteret for at rumme spolen.

Køleren er udstyret med to dyser beregnet til tilslutning af slanger, hvorigennem en vandstrøm til afkøling udføres.

Begge tørceller har et lodret arrangement, de ligger over destillationskuben, som har et volumen på 12 liter.

Den anden supercar er udstyret med et indbygget bimetallisk termometer. Indikatoren på den er af piltypen. Skala spænder fra nul til et hundrede og tyve grader.

Tætheden af leddene er meget god. Overfladen af bunden er jævn, hvilket positivt påvirker destillationen ved brug af en induktion eller elektrisk komfur. Under driften er der ingen lugt.

Om andre ændringer

Mashkovskys eget håndværk 13-liter har også to tørre celler, et termometer. Rektifikationssøjlen er blevet erstattet af sedimenterende tanke, som renser dampe af alkohol fra unødvendige urenheder. Det nedre tørrekammer er udstyret med et grenrør, hvorigennem de flydende fuselolier omdirigeres . Det er nemt at sætte på et silikone rør og bringe det til en opsamlingsbeholder.

"Magarych" håndværk af Mashkovsky 20 BCDR'en har en 20 liter destillationskubus. Resten af strukturen ligner ovenstående modeller: Den nedre tørcelle er udstyret med et afløbsrør, rindende vand passerer gennem rørene på køleren.

Den øvre tørretumbler, som på andre modeller, har et aftageligt dæksel, hvorunder du kan lægge krydderier til at smake alkoholen.

Noget anderledes end andre modeller er en 13-liters enhed med låg på destillationskuben, som er fastgjort med seks låse. Til lægning anvendes silikone.

Låget fjernes let for at fylde prammen, hvorefter beholderen lukkes og destillationsprocessen finder sted.

Hvilken slags moonshine maskine Mashkovsky vælger?

Alle modifikationer af enhederne er lavet af stærk mad stål, de er pålidelige og holdbare i drift. Goder pakninger bruges til pakningerne.

Tilstedeværelsen af et vertikalt design af enheden giver dig mulighed for at spare plads i rummet hvor der produceres alkoholholdige produkter.

Destillationsanordninger er patenterede, de er nemme at bruge og eksternt ser smukt ud.

Den mest populære er Mashkovsky home brewing maskine med en 12-liters kapacitet. Med den kan du få op til 2 liter færdigt produkt. For to bimetalliske termometre, der er udstyret med en øvre tørrer og en destillationstank, er det hensigtsmæssigt at styre destillationsprocessen selv for en nybegynder.

For at fylde prammen skal du skrue destilleriet, der ligger på nakken. Det er meget bekvemt at bruge lignende udstyr til en nybegynder destilleri, da det umiddelbart viser sig at være en ret moonshine, som ikke kan rengøres og ikke destilleres igen.

Designet med en 20 liter destillationstank er praktisk, når det er nødvendigt at opnå en stor mængde alkoholholdig væske. For eksempel i landdistrikter, hvor du ofte skal fejre en begivenhed med hele landsbyen, mens meget alkohol går væk, er det netop denne slags moonshine maskine, som Mashkovsky hjælper.

Bruger anmeldelser siger, at med denne model i fem timer, kan du nemt køre 10 liter god spiritus. Samtidig har en landsbyboer altid råvarer til at prale af.

Mashkovskys egen maskine "Export", anmeldelser

Ved anvendelse af princippet om vanddæksel udvides størrelsen af køle- og kondensationsdampen i denne tilbagesvalingsmodel til 374 kubikcentimeter, hvilket gunstigt svarer til apparatets ydeevne.

Kongen har en diameter på 38 millimeter, hvilket drastisk reducerer muligheden for at tilslutte rørene med faste partikler af berg (bær, kage).

Mashkovskijs egen maskine "Export" modtager positiv feedback fra kunderne på grund af sin brugervenlighed, bekvemmelighed og billighed.

Internetbrugere påpeger, at udstyret i betragtning af forsendelsen kan købes for et beløb lidt højere end 4100 rubler. Og virkningen af dens anvendelse er ret betydelig.

Alle forbrugere bemærker, at produktet af et kvalitativt oprenset produkt kun er en fornøjelse og ikke fører til uheldige konsekvenser, hvis foranstaltningen overholdes, når den anvendes.

Anbefalinger til drift af destilleriet

Den "Magarych" -håndværkere af Mashkovsky "Export" samt andre enheder samt de medfølgende varer fremstilles hos Chelyabinsk-virksomheden.

For at fjerne unødvendige urenheder skal du, efter at have købt nyt udstyr, tændes med en destillationstank fyldt med rent vand.

Først skal alle slanger, der leveres, anbringes på de passende dyser, som angivet i instruktionerne.

Koldt koldt vand tages direkte fra vandrøret.

Efter hver bryggedestillation skal apparatet skylles. Det er godt at køre vanddampen igennem det igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.