SundhedMedicin

Silikoneslange: anvendelse og egenskaber

Silikoneslanger er fremstillet af et pålideligt materiale - silicone, forbliver operationelle på alle kritiske temperaturer, resistente over for kogende vand, havvand, alkoholer, mineralske olier, syrer og alkalier. For at udføre en bred vifte af silikone (medicinsk, teknisk og fødevarer) af røret, skal du have særligt udstyr. Silikoneslanger er elastisk, er det let modstår deformation resistente over for radioaktiv og UV-stråling, har de væsentlige isolerende egenskaber. Under fremstillingen af sådanne ekstruderede rør af silikonegummi blanding, som føres gennem den særlige spindedysen, og i det næste trin blandingen udsættes for vulkanisering. Så fremstillede mad, teknisk og medicinsk silikone rør.

Silikoneslange: Egenskaber

  • Er ikke giftig.
  • silikone rør har en lang levetid, så dens pris er fuldt berettiget.
  • Lugt og smag.
  • Fremragende kompression bevæger sig.
  • Understøtter ikke forbrænding i ilden.
  • Varmebestandigt.
  • Det har kemisk stabilitet.
  • Elastisk og holdbar.
  • Det har en bred vifte af driftstemperaturer.
  • Det besidder anti-adhæsionsegenskaber.

række rør

Silikone slange kan være medicinsk, teknisk og mad. Til medicinsk brug ved fremstilling af high-grade silicone anvendes, som er resistent over for aggressive miljøer og ekstreme temperaturer. Dræning silikone medgørlige genanvendelige sterilisation er tilstrækkelig stærk og elastisk. Produkter, der anvendes til fremstilling af pipetter i medicinsk udstyr til dialyse. Teknisk gennemsigtig silikone tube adskiller specifik kemisk struktur, der giver resistens over for temperatur og ætsende midler. Termiske stabilitet af disse produkter er meget højere sædvanlige gummi og er modstandsdygtige over for fugt og til det atmosfæriske tryk og temperaturændringer. Fødevarer silikone røret er blevet anvendt i fødevareindustrien sådanne indretninger, som er udsat for direkte kontakt med produkterne (safter, sirupper, øl, mælk, animalske olier, etc.).

fordele

Silikone produkter praktiske, kan fortsætte med at fungere i området fra -60 til 200 grader. Silikoneslanger er modstandsdygtig over for ozon, frisk (kogning) og havvand, alkohol, mineralsk olie og brændstof, baser og syrer. Silikone er ikke beskadiget af stråling, UV-stråling, elektriske felter og udledninger. Produkter fremstillet af dette materiale fysiologiske, ikke-toksiske og inerte, så er meget udbredt i det medicinske område og fødevareindustrien. Fordelen for sundhedspleje produkter - gentagen sterilisering af damp og opvarmet luft. Egenskaberne af røret næppe påvirkes af temperaturen, de ikke ændre sig, når de udsættes for luft og lys. Takket være disse kvaliteter omfanget af silikone produkter er ekstremt bredt og dækker en bred vifte af industrier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.