Sport og FitnessFiskeri

"Kuusamo" (lokke): anmeldelser, beskrivelser, modeller og anmeldelser

Finske fiskegrej producenter er meget populære. Mange lystfiskere nordiske spinnere er inkluderet i det arsenal af lokker arbejdere. Pålidelige produktkvalitet, er blevet berømt i det russiske selskab "Kuusamo". Kugler, lavet på fabrikken, har været kendt for flere generationer af fiskere. Den unikke strategispil perfekt tiltrækker rovfisk. Lad os betragte den mest catchability agn fra en førende producent.

Om Kuusamo

Historien om den berømte finske producent af udstyr til fiskeri går flere årtier gamle. lille familieejede virksomhed blev officielt registreret i 1967. Den rige fiskeri oplevelse af virksomhedens grundlægger, er Paavo Korpua altid anvendes i design og udførelse af spinnere Kuusamo.

Finland - et land, der bekymrer sig om at bevare miljøet. Lokkemad er lavet udelukkende på moderne teknologi fra naturlige materialer. Alt industriaffald, der ikke kan genbruges, skal gennemgå en grundig rengøring, og ikke skader miljøet.

En unik organisering af produktionen med bevarelsen af traditionelle teknologier - en kilde til stolthed "Kuusamo" arbejdstagere. Skeen finder sted i fremstillingsprocessen for omkring tredive stadier. Mange af de procestrin udføres manuelt, med deltagelse af høj kvalitet mestre.

kvalitetskontrol, bevarelse af tradition og avanceret teknologi produktion - om disse vigtige komponenter i pleje fabrik. Spinners "Kuusamo" indtager en værdig plads i rækkefølgen catchability agn.

basismodeller

De russiske spinnere Kuusamo (Finland) berømt for en bred vifte af fremragende kvalitet. Hvem producerer omkring tredive modeller for at fange forskellige arter af fisk i en række betingelser. Nogle lokkemad har et klart formål, men der er universelle modeller. De mest populære i mange år og er spinnere Professor Räsänen:

  • Professor interessant måde at fastsættelse snøren på begge sider. Hvis du rette linje for en smal kant af spinner, spillet på udførelse glat, for en bred margen - spillet er skarp, med mindre nikker.
  • Räsänen - alsidig lokkemiddel for alle rovdyr arter og fangstmetoder.

Tundra model har en åbning ved lyden-ledende. Taimen på kroppen er et element, der giver ekstra vibrationer. For sandart er fremragende Painouistin. Kuha spinnere er også gode til at fange sandart. På Hauki er perfekt gedde. Spring ferskvandskvabbe tager Madepilkki. Dyb Sinkerlure anvendes ved fiskeri efter sandart trolling.

Latka størrelse 70/25 - tunge spinnere "Kuusamo" kompakte dimensioner gør det muligt hurtigt synke til bunds. Denne agn er godt i vandkanten og floder med lidt strøm. Nyttig når der fiskes på dybt spabad. En vigtig fordel er, at når der fiskes fra båd Latka flytter permanent parallelt med bunden.

Kroge på spinnere, varierer afhængigt af modellen. Et rigt udvalg af lokkemad giver dig mulighed for at vælge den mest attraktive for rovdyr, bruge dem i praksis.

nezatseplyayka

Fra at vælge en effektiv agn afhænger den samlede succes af fangsten. Nezatseplyayka med rustfri overskæg har et fremragende ry, når der fiskes i hårdt-til-leder steder. Fra stive tees er kabler der beskytter mod indgreb af alger. En af de mest populære russiske fiskere model nezatseplyaek - Räsänen, med Amaya lille ske, der anvendes til sommer fiskeri på lavt vand.

Skeer

Når der fiskes den bedste effekt skeer nødt til at tiltrække et rovdyr "Kuusamo". Spoon-skeer, skaber vand vibrationer og støj påvirkninger på de komplekse sanseorganer af fisk. De kan være forskellige amplitude og frekvens udsving. En god løsning til at fange hvidfisk, ørred, laks, aborre og gedde.

De fleste catchability farver

De mange forskellige farver og design giver dig mulighed for at vælge den lokkemad under visse betingelser. Nogle modeller er udstyret med en fremragende animation (røde småsten på spinner krop, huller i kabinettet, præget efterligning af skalaer, øjne). I området "Kuusamo" Kugler tilbyder det bredeste udvalg af farver, der kan ændres, alt efter lyset og gennemsigtigheden af vandet. Lyse farver lokker, synlige på lang afstand, er egnet til fiskeri i mudret vand, eller i dybden. Farvning, hvilket er tæt på farven på foder fisk, passe under gode lysforhold og vandets klarhed. At vælge den rigtige lokke den ønskede farve, vil du gøre fiskeriet mere effektiv og fangsten - større.

anmeldelser

Bait, oprindeligt skabt til fiskeri i de barske forhold i det nordlige natur, har længe vundet en velfortjent popularitet blandt russiske fiskere. Mange lystfiskere er med held anvendt i praksis "Kuusamo" (spinners). Anmeldelser, som de er villige til at dele, vil bidrage til at gøre det rigtige valg.

Blandt de positive egenskaber ved professor nezatseplyayka kan skelne høj catchability, et stort antal fisk fanget, mærke pålidelighed, valg, kvalitet garanti. Blandt manglerne i de eksisterende brugere har bemærket kun en temmelig høj pris for produkterne.

Produktionen af den pågældende virksomhed bliver løbende forbedret. Bait, produceret af den finske producent, gennemgår en grundig kvalitetskontrol. Hver lokke testes for funktionsevne og fangsteffektivitet. Stort udvalg serien tilbyder altid fremragende fiskeri. Talrige positive anmeldelser på spinnere Kuusamo lover en god fangst som en novice lystfisker eller en professionel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.