Hjem og familieGraviditet

Den nye graviditet efter en graviditet uden for livmoderen

Ca. 3% af kvinder, der beslutter at blive mødre, konfronteret med en graviditet uden for livmoderen. I denne situation, er kvinder mest interesseret i to spørgsmål: hvorfor og sandsynligheden for fornyet dette i fremtiden. De ønskede at bo mere.

Den væsentligste årsag fordi, som udviklingslandene graviditet uden for livmoderen er inflammatoriske sygdomme i æggelederne, overført kvinde før og afbrydelse af deres nedskæringer. Dette kan forekomme efter inflammatoriske processer på grund af myocardial abort eller kroniske infektioner (Chlamydia, mycoplasmose og andre). Desuden underudvikling af æggelederne er en indikation for en mulig graviditet uden for livmoderen.

Efterfølgende graviditet efter en graviditet uden for livmoderen er tilbøjelige til at udvikle sig normalt, forudsat lægen identificere årsagen og behandlingen. Moderne medicin giver mulighed for en fuld række tests , der kan hjælpe med at bestemme årsagen. Dette skal gøres fordi, desværre, er der risiko for fornyet graviditet uden for livmoderen.

Mange kvinder står over for et sådant problem, et spørgsmål begynder at være interesseret i, hvordan man blive gravid efter en graviditet uden for livmoderen. Du bør vente et stykke tid, før den nye opfattelse, at fjerne alle negative faktorer og graviditet efter en graviditet uden for livmoderen, i de fleste tilfælde, vil forløbe glat.

Forrige graviditet uden for livmoderen har ingen effekt på den efterfølgende udvikling af fosteret under graviditeten, ny, det bare kan være et signal om, at en kvindes krop havde været nogen overtrædelser, der bør behandles, før planlægningen af et nyt begreb.

Det er ikke nødvendigt, at graviditet efter en graviditet uden for livmoderen kan være problemer. Læger anbefaler at lave en kort pause og til at begynde at planlægge at blive gravid efter en ektopisk tidligst tolv måneder. I løbet af denne tid, bør hvile, smide alle de negative tanker ud af hovedet, er det bedst at gå et andet sted. Men hvis graviditeten skete før, skal du ikke bekymre dig for meget. Den vigtigste ting du skal gøre - er at gå til samråd på det tidligst mulige tidspunkt at lægen kunne diagnosticere, at denne gang alt er normalt.

Hvis der under den første graviditet blev lavet af kirurgisk indgreb, hvilket resulterer i kvinden fjernet en af rørene, er det graviditet efter en graviditet uden for livmoderen ikke opstår umiddelbart. Det kan tage tid og kræfter. En af de vigtige forskning, der er nødvendig for at passere, er, at i løbet af som vil have at vide, permeabiliteten af røret, som det er tilfældet, hvis du stadig har problemer, skal du muligvis en nem operation. Det er også værd at spore ægløsning dage, de måder det er nok til at øge chancen for at blive gravid. Kvinder, der har haft denne operation for at blive gravid sværere, men det er muligt. Hvis i lang tid (ca. et år), graviditet stadig ikke kommer, er det nødvendigt endnu engang at henvende sig til gynækolog.

Selv i tilfælde, hvor en kvinde har fjernet to rør, det har en chance for at blive mor ved hjælp af IVF. Men denne procedure er langvarig og temmelig dyrt.

I nogle tilfælde kan den nye graviditet ikke forekomme på grund af den psykologiske barriere for kvinder. Efter alt, er chancen for at genopleve dette er, selvom det er ret små. Kvinder frygter begynde at blive gravid, da resultatet kan være en fornægtelse af andet rør. I sådanne tilfælde, hvis du ikke kan klare den frygt, er det bedre at se en psykolog, der skal fjerne angst og berolige kvinden.

Psykologer mener, at meget i et menneskes liv afhænger af ham. Derfor bør du tune ind, at denne gang alt vil være OK, og sikkert nyde en ny graviditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.