SundhedSygdomme og betingelser

Spondylarthrosis lænden: årsager, symptomer og behandling af sygdommen

Spondylarthrosis lumbal afdeling - en af de mest almindelige årsager til kroniske smerter i ryggen. Sygdommen er forbundet med den gradvise deformation af brusk og knoglestrukturer i rygsøjlen. Oftest er sygdommen forbundet med aldersrelaterede forandringer i kroppen og findes i de ældre. Men ofte konfronteret med lignende sygdom og flere unge.

Spondylarthrosis lænden: hovedårsagerne

Som allerede nævnt, oftest en sygdom forbundet med aldersrelaterede forandringer i rygsøjlen brusk. Men der er andre årsager til deformation. For eksempel, at sygdommen er ofte et resultat af afbrydelse af den normale cirkulation og trofisme brusk.

Men i en ung alder spondiloartroz kan være en komplikation efter tidligere undergår rygmarvsskade. Risikofaktorer omfatter en stillesiddende livsstil. Ja, "stillesiddende" arbejde primært påvirker netop om status og funktion af rygsøjlen og fører til svaghed i musklerne i ryggen og brystet. På den anden side kan en overdreven fysisk aktivitet også være en årsag til deformationsprocesser, eftersom det er i lænden og tegner sig for en stor del af belastningen.

Spondylarthrosis lænde: symptomer og forløb af sygdommen

Som regel de første stadier af sygdommen gå uopdaget af patienten. Symptomerne på dette trin kan omfatte nogle ubehag og smerte, som er forstærket ved skarpe bevægelser, intens stress, eller omvendt, længere ophold i en siddende stilling.

I mellemtiden er der er en ændring af brusk og langsom deformation af intervertebrale skiver. Brusk mister deres elasticitet og gradvist bliver tyndere. I fremtiden er der en inflammatorisk proces af periartikulær knogle og for de ledkapsler, hvilket naturligvis fører til forringelse af den syge. Smerter bliver stærkere, ofte givet i ribbenene, balder og lår. Om morgenen, klart følte stivhed i lænden, som forsvinder efter et par gymnastiske øvelser.

Som følge af inflammation og deformation lasten er ujævnt langs rygsøjlen, som påvirker gang og holdning. Ofte er der og ændre normale struktur af foden.

Bestemt, forværring af betændelse ledsaget af svære smerter, stivhed og begrænsning af bevægelse. Deformerende spondiloartroz lumbal - sygdommen er meget farlig og vanskelig. Faktum er, at som sygdommen skrider frem til hvirvlerne dannes ukarakteristiske knogle vækster, der ofte okkluderet blodkar og nerverødderne, hvilket igen fører til neuralgi og andre komplikationer.

Spondylarthrosis lænde- og behandling

Terapi med en sådan sygdom er langvarig og kompliceret. De viste perioder med forværring medicin. Patienter ordineret anti-inflammatoriske lægemidler og varmende salver , der afhjælper smerter. Også nyttig er velkommen chondroprotectors der beskytter brusk, hvilket forhindrer dens yderligere ændringer. En muskelafslappende midler, der anvendes i muskelkramper.

Men selv efter forsvinden af de vigtigste symptomer på spondiloartroz lumbosacral kræver behandling, som er bestemt strengt individuelt. Syge mennesker rådes til regelmæssigt at engagere sig i fysioterapi, og samtidig undgå tunge læs på rygsøjlen. Massage vil bidrage til at genoprette blodcirkulationen og lindre muskelkramper. Vil være nyttig akupunktur, zoneterapi, phonophoresis og magnetisk terapi. Kirurgisk indgreb er tilrådeligt, hvis konservativ behandling ikke har givet de forventede resultater eller sygdommen er i de sidste faser af udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.