Nyheder og SamfundØkonomi

Den fjerde bro over Ob. Bygning af broen over Ob

Den fjerde bro over Ob skal være i overensstemmelse med projektet er ikke kun utrolig smuk, men også behageligt for hver indbygger i byen takket være en bekvem systemløsninger. I overensstemmelse med de medfølgende i Arkitektur og Byplanlægning Board et udkast til Novosibirsk, spørgsmål og bekvemmelighed, og skønhed er helt løst. Rød bue, der vil rage over Ob, og supplerer arkitektur i byen.

Splendid syn

Hvis den fjerde bro over Ob vil blive bygget, er dens højre stikkontakt bank beliggende i byens centrum, på den røde Avenue og tæt på parken "City begyndelsen." Den længste spænd af 234 meter vil være dekoreret pylon skråstagsbro. Pylon 113 meter i højden kan enten udført i armeret beton og er udformet i form af metalskelettet. Bank en del af strukturen vil blive præsenteret i en elegant stråle-format. Objektivitet brug ved konstruktion af kabelstagsbroens spændvidde på grund af tilstedeværelsen af talrige antal meddelelser i centrum, hvor en af de sider af broen.

Potentielle designparametre: den rigtige bank

Den fjerde bro over Ob vil have 6 baner, og langsomme overgang vil være 5,1 km. Længden af selve broen vil være lig med 1,6 kilometer. Projektet gav en vejbro i skæringspunktet område af jernbanen. Det er planen at udstyre systemet med flere niveauer udfletninger i området ved indgangene til broen. Den rigtige bank vil forbinde Kamenskaya motorvejen og Red Prospect gader bolsjevik og fabrikken. Kongressen vil ikke være til det sydlige område. Vi anser udsigten til optagelse i strukturen af omstigningsfaciliteter Zyryanovskaya gader.

Alle knudepunkter vil der tilhører den første klasse. Takket være dem, vil det være muligt kontinuerlig bevægelse af vejtransport i fravær af trafiklys. Den anslåede hastighed bevægelse på broen svarende til 100 kilometer i timen. Engineering design tilbydes implementere bro over Ob baseret på både truss og bjælken span.

Opførelsen af den venstre bred

Hvis de højre exit design problemer, der var lidt, design af den venstre bred provokerer mange diskussioner. Det er i det område af produktionen af broen til Shore er et komplekst vejkryds, hvor cross multipel transport streams: fra gaden til stationen og Vatutin, med Stanislavsky og bred, med planlagt, samt områder for arbejde og energi. Der er også jernbanen. Designere har overvejet begge muligheder 25 interchange. Den sværeste del vil være den bro nær Energetikov området. Ifølge de foreløbige skøn, vil omkostningerne ved sin konstruktion dække udgifterne til alle Bugrinsky Bridge.

Hvordan vil den vanskeligste del af broen?

Som nævnt ovenfor, vil en ny bro over Ob-floden på venstre side får meget komplekse udfletninger. På områderne skæringspunktet mellem transportvej af jernbanetunneler er planlagt arrangement. Skæringspunktet mellem disse samme transport stream vil blive realiseret på flere niveauer. Denne passage i området ved stationen Street, gaden af Power Ingeniører og planlægning, Vatutin og Stanislavsky, på Broad Street. På grund af det faktum, at strukturen vil blive bygget på et partnerskab mellem staten og enkeltpersoner, der er planlagt til at blive betalt rejse.

Det vil blive placeret på venstre bred af den kontante behandling center til rejser. Broen over Ob-floden var helt udarbejdet og beskrevet inden marts 2015. Highway i broen format giver den korteste forbindelse mellem byens centrum og dens sydlige og syd-vestlige dele. Designet giver nem adgang til den føderale hovedvej M51 typen kaldet "Baikal" M52 "Chuiski" og M53.

Betingelser for konstruktion og design

Den fjerde bro over Ob vil koste staten og privatpersoner i 532 millioner rubler. Dette beløb er allerede inkluderet genhusning af 500 huse på bredden af floden, som vil have et output struktur. Den foreløbige byggeomkostninger svarer til 20-25 milliarder rubler. Hvis projektet blev afsluttet i marts 2015, at samle en komplet design dokumentation pakke er planlagt til slutningen af sommeren 2015. Sig selv, er begyndelsen på byggeriet planlagt til udgangen af 2015. Disse oplysninger er blevet officielt præsenteret for guvernøren i Novosibirsk journalister.

I perioden fra marts til april, er planlagt til en grundig undersøgelse af de dokumenter, en konkurrence om placeringen af investor-udvikler. Hovedparten af udgifterne er planlagt til at tildele til en privat investor, som koster på sigt vil gradvist betale sig betalt rejse. Den lokale budget bruges kun til design af betalingen. Det er planen at afsætte midler ikke på selve broen gennem floden Ob, men kun for at forberede sitet til byggeri. Den foreløbige beløb af omkostningerne vil beløbe sig til 2 milliarder rubler.

Hvilken slags belastning vil tage designet?

Konstruktionen vil forbinde den centrale region i Novosibirsk med den mest livlige område af venstre bred. Det vil bidrage til at losse eksisterende passage. Ifølge oplysninger fra designere arbejder i dag, Oktober bro tager ikke mindre end 7,5 tusinde biler i timen. Dmitrov bro modtager en belastning på 7000 køretøjer i timen.

belastningstal rejst relativt nylig Bugrinsky Bridge i øjeblikket ikke overstiger 3,1 tusinde biler i timen. I overensstemmelse med de prognoser, som designeren, "Institute Stroiproekt", under hensyntagen til det hastigt stigende antal biler efter idriftsættelsen af konstruktionen er det nødvendigt at indlæse indenfor 4,3 tusinde biler i timen. Dette vil aflaste Dmitrovsky Bridge til 6,9 tusinde biler i timen, og i oktober - til 6,4 tusind.

Projektet under lup

Projektet, hvorefter den fjerde bro over Ob-floden vil blive bygget (Novosibirsk), var centrum for opmærksomhed på konferencen "Transport af Sibirien", som blev afholdt maj 29. 2015. Maxim Sokolov, der tjente som transportminister, og guvernøren af Vladimir Gorodetsky fortalt, hvordan gennem offentlig-privat partnerskab vil være i stand til at bygge en bro design i overensstemmelse med projektet.

Undersøgelsen, som var planlagt til en anden marts-april, vil blive afholdt i den nærmeste fremtid. Dens slutning vil være et signal til ansøgningen om finansiering af byggeriet inden for rammerne af det føderale budget. Ifølge planen vil der blive afsat midler i form af et tilskud til støtte opførelsen. Kilden til midler vil indsamle fra førere af biler, der vejer mere end 12 tons, som vil blive afholdt på vejene i den føderale formål.

investors navn er endnu ikke kendt

Investoren, der vil påtage sig den økonomiske byrde og betale for en ny bro over Ob, er stadig ukendt. Det vil kun defineres ved udgangen af 2015. Ifølge lederen af Federal Road Agency Ivan Grigorovich, at projektet gennemføres inden udgangen af 2020. Det er i denne periode planlagte åbning af en ny bro over Ob. koncessionen periode vil være omkring 20 år. I øjeblikket har koncessionshaveren udvælgelsesprocessen allerede begyndt, hvilket viser effektiviteten af offentlig-private partnerskaber mekanismer. Den pakke af dokumenter er allerede fuldt bemandet.

Nedrivning af huse i projektet

En fjerde bro, som vil forbinde bredden af floden Ob i Novosibirsk, vil sandsynligvis kræve nedrivning af mindst 500 boliger. De fleste indbyggere i gader og Tunnel har allerede modtaget meddelelse fra OAO "Central Bridge" på opgørelsen og vurderingen af de fremtidige betalinger. Selskabet er overdraget forpligtelser til opgørelse af boliger og dens nedrivning. Som en del af meddelelsen blev offentliggjort en anmodning om bistand i forbindelse med gennemførelsen af projektet. Fra rapporten Vladimira Shklovskogo, der er indehaver af stillingen som assisterende generaldirektør for "Centrale Bridge", blev det kendt, at huset er reserveret Novosibirsk Rådhus. På baggrund af erfaringerne med at bygge en tredje bro, Shklovsky talte om oprindelsen af nogle ulemper, som han kalder en standard workflow. På trods påstande om det retten, har alle problemer er løst, og hver indbygger i regionen, hvor nedrivningen blev gennemført med støtte fra staten.

Hvem er klar til at handle som investor? Forventede investeringer

Den samlede længde af broen over Ob vil være 5,1 kilometer. Leder af regionen er konstant i deres officielle erklæringer, sagde, at antallet af interesserede parter i forbindelse med gennemførelsen af projektet stiger. Blandt de mest aktive ansøgere bør bemærke administrationsselskabet "Leader" og "Gazprombank". Antallet af ansøgere var også VTB Bank. Ifølge de foreløbige beregninger, vil byggeriet design åbner nye muligheder for udenlandske investorer i det aspekt af at investere i udvikling støder op til byggebranchen infrastruktur.

Foreløbige skøn tyder mængden af $ 60 milliarder rubler. Informationen blev præsenteret Olgoy Molchanovoy, tjente som minister for økonomisk udvikling i regionen. Projekt implementering af landdistrikterne i aktivitetsniveauet kræver brug af en pulje af investorer, vil hver især udføre aktiviteter i deres faglige miljø. Selv i dag, er de største indenlandske banker viser stor interesse i projektet. Øget opmærksomhed er blevet fastsat af de store franske, kinesiske og japanske erhvervsorganisationer, private investorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.