Nyheder og SamfundKultur

Hvordan vælger og installere et trækors på graven?

Trækors på en grav - en værdig alternativ til konventionelle gravstene korrekte former og skulpturelle statuer. En sådan variant af registrering af begravelse brugt siden oldtiden. Det menes, at den korrekte måde at installere det krydser på graven af en kristen troende. Hvilket materiale ved at vælge emnet af møbler kirkegård og hvilke regler skal følges under installationen?

Valg af træ

Hvis du står med behovet for at udstede det sidste hvilested for en elsket, vil du sikkert gerne se resultatet af kiggede anstændigt. Produktion af træ kors på graven, mange har specialiseret sig i at tilbyde denne workshop. Træ ser ædel, men valg af materiale til fremstilling af dem er open-air elementer og strukturer, bør tage hensyn til dens særlige karakteristika.

Ikke bange for vand og rot bare asp. Imidlertid er denne race ikke anvendes til fremstilling af kristne remedier, da det anses forbandet. Det er på den asp Judas hængte sig, og det er grunden til, at træet er ikke det bedste ry i den ortodokse verden. En af de mest langlivede arter anses for at være et egetræ i årenes løb, bliver han stærk og tager på en ædel mørk skygge. Omkring 30 år kan stå produkter fra bøg, teak, ask. Hvis det ønskes, ikke svært at finde et trækors på graven af fyrretræ, dets uomtvistelige fordel - lave omkostninger, men også vil miste et attraktivt udseende det er meget hurtigere end de dyrere modstykker.

træforarbejdning

Uden særlige beskyttelse træprodukter, der er udendørs, kan de bevare deres flotte udseende i 5-7 år. I årenes løb udsættelse for regn og temperaturforskellene træ rådner, det bliver mørkt, kan der være revner. Trækors på graven behandles med specielle konserveringsmidler og beskyttende imprægnering. Men der er ingen struktur, der helt kan forhindre rådne træ. Selv den dyreste og høj kvalitet trækors på graven skulle udskiftes efter nogen tid. I bedste fald, denne periode er 30 år.

Regler for Indstilling alvorlige kors

Tidligere alle elementerne i gravene registrering farvede farver. I dag den mest populære er de krydsninger af træ, der udføres samtidig bevare sin farve og konsistens. Sådanne produkter kan have en overskuelig form eller være dekoreret udskårne elementer. På kirkegården kan man se kristne symboler med yderligere øverste trin - denne gamle russiske trækors på graven. Billeder af den afdøde kan også være knyttet til gravstenen krucifiks, nogle gange i stedet begrænset til et skilt med navn og leveår, eller et ikon.

Efter at have konstateret på en grav kors, så glem ikke at følge ham. Husk, at dette er et helligt dekoration element, og det bør altid se ordentligt. En gang om året, er det nyttigt at behandle træbeskyttelsesmiddel. Cross skal være plan og pege spidsen præcist ind i himlen. Over tid kan krucifikset synke, i hvilket tilfælde det skal nøje rettes og fikseret i den korrekte position.

Det er nyttigt at vide, før du sætter et trækors på graven

Set ortodokse karakter kan være på gravpladsen af en troende. Særskilt, bør en præst diskutere valget af en sådan monument for udøbt person eller begået en alvorlig synd. Ikke accepteret at sætte kryds på gravene af selvmord, men i dag nogle præster er enige om at læse nedgravning af dem, der døde på egen hånd, og velsignede installationen på deres grave kristne monumenter.

Hvad skal man vælge: traditionelle monument eller et kryds? Det er et spørgsmål om personlig smag, og af tro, men ofte kan man se gravene, der har installeret begge. Oftest korset er placeret i spidsen for den afdøde, og monumentet - i benene. Begravelse korsfæstelse i dag er lavet, ikke blot fra træet, kan bestilles en interessant variant af metal eller sten, hvis det ønskes. Dog og træprodukter ramt en række forskellige former og mønstre, og ser ikke mindre højtidelig.

Kunden kan vælge størrelsen på den trækors på graven, bør tage hensyn til placeringen af nærliggende monumenter og grave miljøet som helhed. Standard højde på crucifixes - 180-200 centimeter, og længden af stængerne, kan variere betydeligt afhængigt af den særlige form af produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.