Nyheder og SamfundKultur

De mest levende symboler for Nick her!

Der er ikke sådan internetbruger, der ikke står med behovet for at indtaste deres navn ved tilmelding til det næste sted. Og så er der et problem: eget navn at skrive er umuligt, fordi det kaldenavn allerede er besat af en anden. Det er, når usædvanlige tegn for øgenavn vil være meget nyttig. Med deres hjælp, kan du dekorere dit navn, gør det originale, unikke og for at fremhæve sin karakter, som om at give de andre forstå: lad dem vide, hvem de har med at gøre! Så hvordan kan du skrive kode til en nick?

Metode № 1 (eksperimentel)

Dette symbol søgemulighed for et kaldenavn mest usædvanlige og er velegnet til dem, der gerne overraskelser. Dens essens er, at tastaturet skal du trykke «Alt» og tilføje et vilkårligt antal (et vilkårligt antal, hvad der kommer ind i mit hoved), og du vil blive præsenteret det næste tegn.

For eksempel:

Klik på "Alt" og "1". Her er hvad vi gør: ☺. Prøv "Alt" og "23" og se dette ikon: «↨». Hvis du skriver "Alt" og "3", det vil "♥".

Fremgangsmåde № 2 (i Windows OS eksempel 7)

Hvis du har lidt fritid og ønsker at dekorere deres eget navn så hurtigt som muligt og interessant, så er denne metode er for dig. Trods det faktum, at der nu er en computer i næsten hver familie, ikke alle ved, at det holder det største udvalg af tegn. Kun brug for at vide, hvordan man får dem ud derfra. Og du kan vælge en af de smukkeste symboler, bogstaver i øgenavne nemt, så i hvert fald en anden af øgenavn vil ikke være nogen.

Gør det enkelt:

- Åbn en normal Microsoft Word-fil:

- tryk på "Indsæt" På toppen af værktøjslinjen Hurtig adgang:

- I det udfolder bånd i øverste højre hjørne vil du se "w" symbolet med overskriften "Symbol". Han er præcis, hvad vi har brug for:

Dristigt skubbe på knappen, uden om de foreslåede muligheder, vælge "Andre tegn" og et magisk vindue åbnes foran dig:

Vælg skrifttyper, se deres plakater, miniaturebillede, og utallige breve af enhver art :. Streng, sjov, blomstrende, dramatiske osv Alle disse kan bruges som symboler for Nick!

- Bare klik ved at placere markøren på et smukt billede, og klik på "Indsæt". Denne karakter vil straks blive vist på siden af en åben fil.

I dette tilfælde, kombinationer af at skrive et uendeligt antal nick. Så passer til at opfinde deres eget sprog. For eksempel, for kvinder med nicks symboler:

- == - ❄Snezhanochka❄ - == -

Eller et kaldenavn:

❣✿✿Nastona-Slastona✿✿❣

En anden interessant mulighed for seje fyr:

☠Ne☠shuti☠so☠mnoy☠

Metode № 3 (nemmest)

Nedenfor er et lille udvalg af symboler. Du kan blot vælge de tegn for nick, og af dem, som en mosaik, skal du oprette din version af navnet, og derefter nyde en unik resultat!

Romantiske symboler:

ॡ ♥

Gothic:

☠✝✞✜✟☨☠☦

skak:

♘♙♚♛♜♝♞♟♗♖♕♔

astronomisk:

♓♒♑♐♏♎♍♌♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓☽☾♁☼☉☊☋❍

følelsesmæssige:

☹☺☻☃☁☺☻☹☺☻☹☺☻

specialiteter:

⌛⌚☎☏

Sovjet:

☭ ★ ☆ ⍟✬✭✮✯✩✫☭

Signeret:

✁✂✃✄✆✇✈⍰

Musical:

¯ ♪ ♫ ∰∱∲∳∯∮∭∬∫ ♭ ♮ ♯

index:

↔↛↜↞↟↠↡↢↣↩↪↺↫↬↭↻↮↯⇐⇑⇒⇓⇔⇕⇖⇗⇘⇙⇜⇝⇪✌➳➲➴➫➵➶➻➼➽➾➬➘➚➢➣

Curly:

இஊஆஎஐஒஜஞெேைொோௌஔணஜ௸௷௵ ౿౾౽ౘౙౠౡరయధదథ

Card:

♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧

tegn:

儃 儚 僼 僣 僞 儎 淚 亮 不 丹呂 女 沈 異 率 牢 參 北 핮햑 핥핗 행퉄 퉫퉶

Kopier denne samling på computeren og opdateret med nye figurer, der vil finde (hvis du kan lide).

Navne er ikke så meget på alle, men de øgenavne kan være så meget som mænd, og endnu mere. Du kan udtrykke dig, udsmykning symboler på navnet passer stemningen, eller billedet af den mytiske helt, hvilket svarer til ideerne om den ideelle personlighed. Vær kreativ, opfindsom, unik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.