FormationSprog

Sammensatte sætninger: conjunctionless og allierede koordineret binding

Conjunctionless og allierede koordinerende obligation er en af de måder at bygge komplekse syntaktiske strukturer. Uden dem, vi er fattige, fordi de giver mere information og kan indeholde i sin sammensætning af to eller flere sætninger, fortæller os om de forskellige arrangementer.

Komplekse sætninger og deres typer

Afhængig af antallet af dele af komplekse design og opdelt i to polynomier. I enhver af udførelsesformerne eller elementer er forbundet union kobling (som på sin side tilvejebringer den relevante del af tale) eller asyndetic.

Afhængigt af, hvilke former for relationer er til stede, komplekse strukturer oprette følgende grupper:

 • Kompleks sætning med asyndetic Union og koordinerende obligation: Himlen formørkes dramatisk, der var en fjern rumlen, og regn dækkede jorden væg ved sømning støvet og vask i byerne smog.
 • Design, der kombinerer elementer fra den underordnede forbindelse, for eksempel: Det hus, hvor vi kom ind, forårsagede en repressiv, men i denne situation, vi behøver ikke at vælge.
 • Komplekse sætninger med subordinative og conjunctionless typer obligationer: Som han gjorde i en fart, men hans hjælp var for sent: de sårede havde taget en anden bil.
 • De polynomium konstruktioner kan anvendes samtidig subordinative, conjunctionless og Allied koordineret binding. Næste gang telefonen ringede, sagde min mor til ham, men hørte kun stemme robotten, blev det rapporteret, at hun var udløbet kredit.

Det er vigtigt at skelne mellem komplekse sætninger og struktur kompliceret, for eksempel, homogene prædikater. Som regel i det første tilfælde i syntaksen for leksikalske enhed har flere grammatiske basics, mens den anden vil være et emne og flere prædikater.

asyndetic design

I denne form for leksikale konstruktioner kan kombineres to eller flere enkle sætninger, der er sammenkoblet intonation og mening. De kan kommunikere med hinanden ved følgende forhold:

 • Forslag linket liste. Aften gradvist falmet, natten faldt til jorden, månen begyndte at regere verden.
 • Konstruktioner, hvor elementerne er opdelt i flere dele, hvoraf to er kontrast fragmenter. Vejret var ligesom på ordren: himlen var klar af skyer, solen skinnede dejligt, en let brise blæste i ansigtet, hvilket skaber en svag kølighed. I dette arrangement den anden asyndetic fragment bestående af 3 enkle sætninger relaterede opremsende intonation forklarer den første del.
 • Binær forbindelse af elementerne i simple polynomier i en kompleks struktur, hvor dele kombineres til hensigtsmæssige grupper: Månen steg over højderyggen, vi ikke bemærker det: dis skjuler sin udstråling.

Conjunctionless som Allied koordinerende obligation i en integreret sammenhæng adskiller de enkelte forslag fra hinanden tegnsætningstegn.

Kommaer i conjunctionless polynomium konstruktioner

I kompleksforbindelser dele er adskilt af komma, semikolon, koloner og streger. Komma og semikolon anvendes til tælling henseender:

 1. Dele er små, og nogle er forbundet med anden betydning. Efter stormen var stille, blev det fulgt op af en hvisken af regn.
 2. Når en del af den alt for almindelig og ikke er forbundet med en enkelt betydning, et semikolon. Tusindfryd og clearing valmuer dækket; et eller andet sted i bunden af kvidrende fårekyllinger.

ofte asyndetic design, der anvendes til overførsel af store mængder af information, som ikke altid er forbundet i betydning.

Afgrænsere i conjunctionless tilslutninger

Disse tegn anvendes i disse typer af relationer mellem elementerne i den syntaktiske struktur:

 • Dash - når den anden del af den skarpt kontrast til den første, for eksempel: Vi kendte til hans frygt - ingen vidste om parathed til at dø. (På en lignende design med asyndetic som EU koordinerende bånd mellem delene, du ønsker at sætte Unionen "men").
 • Når den første del fortæller om tilstanden eller tid, mellem det og det andet fragment er placeret lige streger. Hanen galede - tid til at komme op. "Hvis" eller "når" I disse forslag passer i den i fagforeninger.
 • Det samme tegn er placeret, hvis den anden del indeholder den konklusion, at der som nævnt i den første. Har du ikke styrken til at argumentere - affundet han. "Så" det er normalt indsat i sådanne union strukturer.
 • Når den anden del af udsagnet sammenlignes og bestemmes af, hvad der er berettet i den første. Han holdt en tale - indånder folk håb. I disse mønstre kan tilføje en "som" eller "kan lide."
 • Forslagene med forklarende kommunikation, og hvorfor bruges tyktarmen. Jeg kan fortælle dig at det punkt: det er umuligt at opsummere venner.

Forslag med asyndetic som Union koordineret binding mellem delene adskilt af tegn i henhold til deres semantiske relationer.

slozhnosochinennye design

Forslagene i denne type bruges koordineret binding, udføres ved hjælp af koordinerende konjunktioner. I dette tilfælde mellem delene kan være:

 • Tilslutning relationer forbundet mellem fagforeningen og, ja eller partikler også, også, og hverken ... eller. Hverken fuglene ikke pippe, ingen myg pisknet eller cikader ikke knække.
 • Når afkobling anvendte forhold unioner som eller partikler eller ... enten, ikke ... ikke den anden. Hvorvidt vinden bringer en mærkelig lyd, så han er tæt på os.
 • Forslag til, asyndetic og allierede koordinerende obligation med de sammenlignende nøgletal angiver identiteten af begivenheden, men i det andet tilfælde med fagforeningerne, og det er noget. Alle var glade for ham, det vil sige, det er det, han havde læst i deres ansigter.
 • Forklarende relationer har tendens til at bruge ordet ja, men så godt, men partiklerne, og derfor andre. Uden for vinduet, en snestorm stormede, men ved pejsen i den varme stue.

Det er ofte de fagforeninger og partikler forklare, der binder enkle sætninger i en enkelt slozhnosochinennogo design.

Komplekse sætninger med blandede forbindelsestyper

Design, hvor både nuværende conjunctionless og allierede koordinerende obligation, er ganske almindelige. I deres separate enheder, kan hver især blive frigivet - et par enkle forslag. Inde man blokere de elementer, der er forbundet til den anden inden for betydningen og tegnsætning er adskilt ved hjælp af union eller uden dem. I en kompleks sætning med asyndetic Union og koordinerende bånd linje mellem dem er afgrænsere, selv om de enkelte enheder i henhold ikke kan være relateret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.